QUOTE(Ribbena @ 2012 06 18, 23:20)
keliu zinute cia, nes romaneciu temojetyla...
romanete bandysiu siuti pati, audini jau isirinkau, kur patartumete nusipirkti gera mechanizma
ebay su siuntimu iseitu apie apie 200lt.
romanetes aukstis 130cm plotis 143cm, desiu audini ir pamusala, peziurejau kokiais budais siuvate tuneliukus, o jei susiuvus virsutini audini su pamusalu dviem siulemis ir tarp vidurio iverus lazdele Ar pakanka 143cm plocio romanetei 3 virveliu?
romanete bandysiu siuti pati, audini jau isirinkau, kur patartumete nusipirkti gera mechanizma

romanetes aukstis 130cm plotis 143cm, desiu audini ir pamusala, peziurejau kokiais budais siuvate tuneliukus, o jei susiuvus virsutini audini su pamusalu dviem siulemis ir tarp vidurio iverus lazdele Ar pakanka 143cm plocio romanetei 3 virveliu?
As tiksliai neatsakysiu, bet manau, kad turetu pakakti, jei audinys nebus labai sunkus, nes kazkada panasias siuvau, bet buvau radusi gan sunkia medziaga, tai man 3 neuzteko.
mechanizma man tada drauge buvo radusi kazkokiam uzuolaidu salone, bet kainavo panasiai, tai manau, kad ir jus galite pasidometi uzuolaidu salonuose, nes kai kurie pardavineja ir karnizus ir ivairias tvirtinimo detales