Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 11 tema

QUOTE(sandraandruske @ 2012 02 06, 17:40)
jei tinka-grazu 4u.gif

Man ta paskutinė kur virtuvės foto tai turbūt viršūnė visko, kai plautuvė palei langą bigsmile.gif turbūt ir indaplovės nereiktų ir nebūtų kančia indų plovimas lotuliukas.gif super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
visai nesudetinga tai padaryti ir aisku grazu wink.gif

4.cia butu issipildziusi svajone biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2012 02 06, 21:48)
Man ta paskutinė kur virtuvės foto tai turbūt viršūnė visko, kai plautuvė palei langą  bigsmile.gif  turbūt ir indaplovės nereiktų ir nebūtų kančia indų plovimas  lotuliukas.gif  super atrodo  thumbup.gif

mano plautuve bus irgi po langu,ir is 5o auksto stebesiu visus,bet indaplove irgi bus biggrin.gif

QUOTE(b.kite @ 2012 02 06, 22:39)
visai nesudetinga tai padaryti ir aisku grazu wink.gif

g.gif gal ta apdaila ir eina padaryt,bet kaip man atrodo kad cia langas nedarinejamas g.gif pas mane reikia kad atsidarytu.
Atsakyti
Gal kas zinote Klaipedoje nebrangia firmele ar moteriskaite, kuri siuva uzuolaidas, priderina ir pasiuva lovatiese, pagalveles..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2012 02 07, 14:38)
g.gif pas mane reikia kad atsidarytu.

tiesiog jei yra vietos virs lango, kiek cm yra nuo lango nisos iki lubu?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 02 07, 17:39)
tiesiog jei yra vietos virs lango, kiek cm yra nuo lango nisos iki lubu?

dabar neina prieit,ryt pamatuosiu,nuo lubu iki nisos turbut kokie sprindziai du g.gif neismastau niekaip kaip pasidaryt ir graziai ir kad patogu butu su tuo langu,kad nesudraskyt kai reiks atidaryt,aisku atvert virsu eis laisvai,bet kai reiks visa atidaryt g.gif
Atsakyti
Sveikos,gal yra kam taip buve:roletas kuris fiksuodavosi,-nebesifiksuoja,gal zinot kaip butu galima pataisyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(hardute @ 2012 02 07, 21:37)
Sveikos,gal yra kam taip buve:roletas kuris fiksuodavosi,-nebesifiksuoja,gal zinot kaip butu galima pataisyt g.gif

yra man taip buve, is kur roleta pirkot ir kokie roleto galai gal yra galimybe parodyti.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2012 02 06, 16:24)
Labai butu idomu zuika23 uzuolaidu nuotraukas pamatyti smile.gif
O as noriu pasisiuti sirmas. Montuosiu i lubini triju begeliu  karniza. Dalys bus 4-ios.
Sakykit kiek cm nuo virsaus reikia prisiuti uzuolaidine juostele ir kurioje vietoje virsuje iverti ta aliuminio juosta? g.gif  Vakar pasibandziau, bet kazka ne taip dariau, verciasi man tas virsus. Kokio plocio turetu buti uzuolaidine juostele ir kokio plocio aliuminio juosta? Zodziu, gal kas patars, kaip tas virsus graziai turi buti sutvarkytas... Is ankto labai dekoju, jei kas atsakys 4u.gif

Gal kas padesit ax.gif Labai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2012 02 08, 21:52)
Gal kas padesit  ax.gif Labai laukiu smile.gif

tiksliau parasykit, koks karnizas, begelis ar sirmu mech. pas jus
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 02 07, 23:40)
yra man taip buve, is kur roleta pirkot ir kokie roleto galai gal yra galimybe parodyti.

Pirkti "DEXTERA" STAI FOTO ax.gif user posted image
Atsakyti
Sveikutės,

ką patartumėt,kur Vilniuje kokybiškai ir nesuper brangiai siuva užuolaidas?

Kokie atsiliepimai apie užuolaidų saloną priešais Žirmūnų Hyper RIMI?

smile.gif
Atsakyti