Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 11 tema

sveikos , gal kuri mate kur galima nusipirkti dieniniu uzuolaidu is medvilnes arba lino, tokiu babutisko stiliaus.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2012 12 07, 13:14)
Sveikutes, neperskaiciau visos temos, taciau ruosiuosi pati siutis uzuolaidas svetaines dideliam vitrininiui langui, plotis 3m, kiek reiketu metrui lango uzuolaidos, kad graziai susibanguotu? g.gif Aciu atsakiusioms 4u.gif

visur panasiai atsake- du kart daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Gal galetumet patarty kur pigiau pirkti medin.zaliuzes Vilniuje.Turiu ilga langa prie laiptu (is 2justiklo paketu per 2 austus) plot.102 cm-aukst.240 cm,plot.102-aukst.200cm.Nuorodoj mano tas langas matuosi.Kitaip nuotrauku nemoku ikelti.http://www.sveicariskilaiptai.lt/popup.php?image=http://www.sveicariskilaiptai.lt/page/upload/modtext_4f8c75be72e27_b1.jpg&title=sveicariski laiptai
Noretusi pigiasnio varianto g.gif Kitame lange planuoju kabinti naktine ir dien.uzuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 10 gruodžio 2012 - 22:11
[quote=kristilav,2012 12 11, 00:01]
Gal galetumet patarty kur pigiau pirkti medin.zaliuzes Vilniuje.Turiu ilga langa prie laiptu (is 2justiklo paketu per 2 austus) plot.102 cm-aukst.240 cm,plot.102-aukst.200cm.Nuorodoj mano tas langas matuosi.Kitaip nuotrauku nemoku ikelti.
Noretusi pigiasnio varianto g.gif Kitame lange planuoju kabinti naktine ir dien.uzuolaida.
http://www.sveicaris...tle=sveicariski laiptai http://www.sveicaris...tle=sveicariski laiptai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 10 gruodžio 2012 - 22:31
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 04, 20:17)
nors ne i mane kreiptasi,bet vis tiek-tikrai nelengva butu....cia jums ne uzuolaidas apsiut...tuo labiau,kad matet paveiksliuke per google ir dezuteje senukuose.....ir kaip supratau siuvimo masina skolinsites is kaimynes,nes dar net nesate maciusi 4u.gif

Pilieti, ar jūs neturite ką veikti, kad net į užuolaidų temą kišate nosį? doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(vobla @ 2012 12 04, 20:22)
taip, imanoma. siuvau lygiai taip pat, nei ciupnejus nei macius, tik paveiksliuose gatavas. o kad butu sunkiau visas siuvau su pamusalu doh.gif 
pirma karta kai siuvau, tai per tankiai sudejau skersinius, nes nepaskaiciavau, kad stora medziaga, dar su pamusalu- negraziai virsuje drapiruosis. taciau nieko perdarinet nereikejo- tiesiog istraukiau pora listeliu, o kad tose vietose prasiuta- del medziagos rasto nei nesimato.

QUOTE(Milinga @ 2012 12 05, 12:09)
labai individualiai, aš pasisiuvau 3 langam iš pirmo karto gerai...man ten viskas aišku, tik reikia kruopštumo, tikslumo ir kantrybės..

Merginos, o kai siuvote, schemos buvo pridėtos prie mechanizmų, ar susiradote atskirai? Mano langas nėra labai didelis - 1,5mx1,2m. dar vienas klausimas - kaip geriau romanetę tvirtinti: ar ant sienos virš lango, ar ant pačio lango rėmo? norisi, kad langas lengvai darinėtųsi rolleyes.gif ir dar, esu kažkur mačiusi foto, kur užuolaida suraukta kaip romanetė, bet pakabinta ant karnizo. ar taip įmanoma? nes karnizo irgi norėčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 10, 22:59)
Merginos, o kai siuvote, schemos buvo pridėtos prie mechanizmų, ar susiradote atskirai? Mano langas nėra labai didelis - 1,5mx1,2m. dar vienas klausimas - kaip geriau romanetę tvirtinti: ar ant sienos virš lango, ar ant pačio lango rėmo? norisi, kad langas lengvai darinėtųsi rolleyes.gif ir dar, esu kažkur mačiusi foto, kur užuolaida suraukta kaip romanetė, bet pakabinta ant karnizo. ar taip įmanoma? nes karnizo irgi norėčiau tongue.gif

jei kalbate apie siuvimo schemas tai tikrai nėra schmoll.gif Pakabinimo schemos irgi lyg nėra g.gif Tvirtinti galima ir ant sienos virš lango, netgi angoje, bet tik ne ant pacio lango schmoll.gif
Siūti galima ir ant karnizo, tada nereiks mechanizmo.
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2012 12 11, 10:17)
jei kalbate apie siuvimo schemas tai tikrai nėra  schmoll.gif Pakabinimo schemos irgi lyg nėra  g.gif Tvirtinti galima ir ant sienos virš lango, netgi angoje, bet tik ne ant pacio lango  schmoll.gif
Siūti galima ir ant karnizo, tada nereiks mechanizmo.

Virš lango pas mane nėra vietos, tik kokį pora cm g.gif o jei ant karnizo kabinsiu, tai kaip ją tada taip suklostuot, kad būtų galima išleist ir pakelt? nu persiprašau, bet niekaip nedaeina doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 11, 21:37)
Virš lango pas mane nėra vietos, tik kokį pora cm g.gif  o jei ant karnizo kabinsiu, tai kaip ją tada taip suklostuot, kad būtų galima išleist ir pakelt? nu persiprašau, bet niekaip nedaeina doh.gif  ax.gif

nerašėt kad nėra vietos karnizui unsure.gif jei nėra jam vietos, vadinasi negalima ant karnizo daryti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2012 12 12, 09:59)
nerašėt kad nėra vietos karnizui  unsure.gif jei nėra jam vietos, vadinasi negalima ant karnizo daryti  tongue.gif

ne, ne taip pasakiau turbūt doh.gif turėjau minty, virš lango rėmo. nu, langas yra įdubime, nes siauresnis nei siena rolleyes.gif nežinau ar aiškiau pasidarė doh.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos 4u.gif
pasimečiau tarp spalvų doh.gif , tvarkomės sodybą , vieną kambarį išklijavau tokiais tapetais, viena siena balatais su violetinėmis šakomis, kita (prieš langą violetiniais), o likusios derinaus per puse žiūrisi labai gražiai, apsvietimo gana langas didelis, nera nei kiek per tamsu.
user posted image
user posted image
norėčiau patarimų ar nuomonių kokios spalvos naktines užuolaidas rinktis ??? g.gif galvojau apie pilkos spalvos arba žalsvos (kažką iš žalsvų atspalvių) kaip manote kokios dar tiktų, nes likau be fantazijos jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ede_la: 17 gruodžio 2012 - 16:05
QUOTE(ede_la @ 2012 12 17, 16:05)
galvojau apie pilkos spalvos arba žalsvos (kažką iš žalsvų atspalvių) kaip manote kokios dar tiktų, nes likau be fantazijos jau  doh.gif

zalsvos tiktu, bet geriausiai butu, kad eitumet i uzuolaidu salona su tapeto pavyzdziu ir ten rinktumetes medziaga.
pati neseniai rinkausi, tai eidama i parduotuve galvojau apie rusvus atspalvius, o realiai issirinkau zalios ir garstyciu derini biggrin.gif
Atsakyti
Prireike roletu langams, langu nemazai, apskambinau keleta firmu, keli atstovai i svecius atvaziavo. Finale issirinkau http://www.roletai-langams.lt/ . Tikrai bijojau rizikuoti, vis gi negirdeta bet atvaziavo meistriukas, paprastas nuosirdus, dar ir nuolaida teisinga padare. Zodziu kabo roletai ir as 100proc patenkinta. Jei ka - rekomenduoju. O kaina nuo dexteros zenkliai skyresi.
Atsakyti