Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 11 tema

QUOTE(rek @ 2013 01 10, 14:25)
sveikos. gal kas zinote, ar imanoma rasti imusamus ziedus matinius, balto metalo spalvytes?

o kur is viso galima rasti tu ziedu nusipirkti, nes uzuolaidu siuveja sake patiems nusipirkti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2012 08 15, 22:36)

Gražios užuolaidos, o dar gražesnis vaizdas pro langus thumbup.gif
Atsakyti
sveiki,
reikia patarimo. kambaryje noriu dieninių paprastų baltų, neužtamsinančių užuolaidų. Langas pas mus panašiai toks kaip paveikslėlyje:
user posted image
vidurinis langas darinėjasi.
galvoju, kaip geriau jas dėti, ar su žiedais ar užmauti ant karnizo kaip čia:
user posted image
langas gana dažnai darinėjamas, tai kažin kaip geriau būtų, ar su užuolaidom su žiedais nebus vargo, kad reikės kas kartą ant kėdės pasilipus sustumdyti tolygiai tuos žiedus?
dar mastau, o jeigu perkirpus per pusę tą užuolaidą, būtų paprastesnis priėjimas prie lango, namiškiai "nesujauktų" greitai ax.gif kažin, kuriuo būdu mažiau matytųsi, kad užuolaida iš dviejų dalių? su žiedais ar užmaunant? ax.gif
padėkit apsispręsti blush2.gif
Atsakyti
Mano nuomone per vidurį kirpta užuolaida negražiai atrodo. Užuolaida su žiedais užmaunamais ant karnizo lengvai stumdoma ir gražiai susiklostuoja ant karnizo, tik jei dažnai stumdoma, tuomet tepasi kraštai, bet vientisa tikrai gražiau atrodys. Per vidurį kirpta ir dažnai stumdoma nuolat atrodys netvarkingai, na nebent tavo šeimyna labai stropiai ir tvarkingai stumdys (pas mane taip nesigauna ax.gif ).
Pas mane dažnai darinėjamos balkono durys, tai užuolaidos iš trijų dalių, o tos dalys apačioje susegtos dekoracija, tai ne taip krenta į akis sujungimas, tik kad radiatorius matosi, bet nieko - pripratau.
Atsakyti
laba diena. Nepamenu kurioje temoje buvo ideta nuoroda kaip is plastikinio roleto pasigaminti romanetes. Gal kuri turit issisaugoje nuoroda. Buciau dekinga jei i az parasytumet 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal galite patarti kokios uzuolaidos tiktu miegamajame tokiems langams http://private.fotki...mstaite/langai/? Vienas nestandartinis langas, kitas aukstai ir nedidelis, ir dar derancias uzuolaidas noreciau deti vietoj sirmos, kuri turetu skirti miegamaji nuo wc erdves.
Atsakyti
QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 01 16, 20:17)
Sveiki,

Gal galite patarti kokios uzuolaidos tiktu miegamajame tokiems langams http://private.fotki...mstaite/langai/? Vienas nestandartinis langas, kitas aukstai ir nedidelis, ir dar derancias uzuolaidas noreciau deti vietoj sirmos, kuri turetu skirti miegamaji nuo wc erdves.

bent jau aš tai nematau ką rodote,nes neleidžia ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinot gera uzuolaidu siuveja Alytuje?
Atsakyti
Sveiki,
Reikia patarimo 4u.gif Jei mano virtuvinio lango plotis 124 cm.Kokio plocio pirkti karniza?yra kazkokie standartai?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 01 17, 22:43)
Sveiki,
Reikia patarimo  4u.gif Jei mano virtuvinio lango plotis 124 cm.Kokio plocio pirkti karniza?yra kazkokie standartai?

is krastu reiktu uzleisti 10-20cm, priklausomai nuo situacijos
Atsakyti

Sveiki, ieskau Kaune kas nebrangiai, bet kokybiskai pasiutu romanete. Gal galite pasidalinti kontaktais? 4u.gif
Atsakyti
ieskau siuvejos ŠIAULIUOSE kad patartu del uzuolaidu svetaineje smile.gif
Atsakyti