QUOTE(Shana @ 2012 02 06, 10:58)
As - deciau spalvotas. Turiu tokia suknute tamsiai pilka, berankove, saltuoju sezonu deduosi ka nors po apacia, man graziai spalvotos rankoves

Priderini pvz papuosalus
Beje ziurejau jums derinuku, ideju, su juoda pasteliniu spalvu visai nerandu, nebent is beige/cream serijos
Asamam, persiprasau labai, priminkit savo tipa
Lotuliuką ištrinu
Spalvotos rankovės su spalvotom pėdkelnėm man kažkaip too much jau atrodo

Mano atveju, manau, reiktų pabrėžt kojas, dėl to aš tas pėdkelnes ir įsikandus.
Soft summer
QUOTE(bytte @ 2012 02 06, 11:19)
AsamaM mano dukra labai panašų sarafaną turi, tik vaikiškesnį/paaugliškesnį... su kišenėm ir sagtim. Tai man visos bandytos pavasario spalvytės visai šiaip sau kažkaip prie jo, nors ir švarios... Dėjau prie savo turimų vasaros spalvų, irgi nelabai... tik visos dasty neblogai žiūrisi. Toks jausmas kad sarafanas sau, o palaidinė sau, kažkaip nėra bendrumo. Gal kad tas kantas pilkas ties rankovytėm ir apačia (dukros lygiai taip pat yra). geriausiai žiūrisi su pilku arba juodu golfu, bet prie veido jai juoda visai netinka, tai lieka tik pilka. Manau čia labiau prie tos pilkos reikia derinti

Pastebėjau kad tokie dviejų spalvų rūbai sunkiai derinami, o gal tik man taip papuola.
Tikrai, kad pasunkina derinimą, nei vienspalvis rūbas. Net mintis kilo kažkada (kai pabodo mąstyt) nutrumpint tą pilką, bet tada jau minis visiškas liktų.
Aš noriu surasti body didele išskirpte (kad nelįstų į sarafano iškirptę + šalis