Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 11, 13:36)
Ta pati ir as dariau,ir prg tik vakar nustojau ir ta lit'a leisdavausi.
Aplamai,tai as kazkaip labiau tikiu,kad cia ir imunines susideje.As tyrimus issamius pasidarius,ir siek tiek padideje antikuniai,kurie gali veikti pries hormonus,tame tarpe ir prg.Kadangi imunines bedeles po viena dazniausiai nevaiksto,tai gal ir yra tikimybe,kad kazkas dar yra,butent cia padeda lit.Jis sukuria antikunius,kurie apsaugo vaisiu nuo galimos lasteliu kileriu atakos.
Tik mes su Amade prg leidomes,nezinau ar lt yra,ji gaudavo is Rusijos,as UK pirkdavau,bet cia ji labai sunkiai gauna.

Aisku as labai tikiuosi, kad man prg nenukrites, bet abejoju kaz kodel. Nu ziuresiu, jei reikes naudosiu toliau crinona, tikiuosi pades. O koki jus leisdavotes, koks pavadinimas jo?gal LV yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 11 vasario 2012 - 12:43
Jetus, Keberiokšt, nu ir medicina ten pas jus doh.gif Jau ne kartą iš draugų ir pažįstamų girdėjus, kad reikia ilgai laukti kol priims apžiūrėt, o tada nuo visų ligų paracitamolį skiria. Bet čia nėštumas! Kaip pati sakai, dar padidintos rizikos! Nu įsivaizdavau, kad tikrai daugiau dėmesio gauni ir gausi. Tu gal rimtai į LT varyk gimdyti. Man rodos, susitarus su gydytoju vis ramiau būtų gimdymo laukti. Ką reiškia vien psichologinė būsena doh.gif Kai po tokios patirties kaip tavo, dar turi galvoti -natur ar CP, priims ar reiks laukti, viskas bus gerai ar po to atsiprašinės. Pritariu visoms tavo išsakytoms mintims -per daug skaudi patirtis, kad viską paliktum taip kaip yra, nes visos pagimdo. Reikia galvoti apie save, o ne apie visas likusias 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2012 02 10, 21:33)
as dariausi kalcio ir magnio tyrimus atskirai. bet dar nepasiemusi atsakymo, jau galejau nujausti, kad magnio truksta, nes nakti meslungis pradejo traukt.
gal mazuliukas suvalgo tavo magni, plius kartais mešlungis gali traukti ir del kalcio trukumo. as irgi esu magni del meslungio gerus per 3-4 kartus. tik rodos atgeri kursa ir vel meslungis islenda.

Aš irgi tikrinausi kalcį. Tai pas mane jis normos ribose. Beto jau savaitė kaip calcigraną geriu. Dėl to ir sunerimus -atrodo vitaminus naudoju, kurie turi magnio, kalcį papildomai, ir vis viena mėšlungis traukia. Nieko kito nebelieka kaip magnį papildomai gerti.
Už poros savaičių einu pas ginę, tai tikiuosi vėl kraują tirs, nes tuo metu bus 24 sav., o paskutinį kartą kraują tyrė tik 12 sav. Tuo metu hemoglobinas buvo geras -132. Tai nesukau galvos. Bet va, prieš savaitę Bykovos liepta pasidariau feritiną ir nustebau, nes jis žemiau normos doh.gif Tikiuosi, nėštukiški vitaminai nors kiek geležies kiekį organizme pakels g.gif
Atsakyti
Sveikos nėštukės,
Prašau priimkite ir mane į savo gražų būrelį, tikiuosi, kad išbūsiu čia iki rudens smile.gif Šiandien pamačiau dvi nuostabiai plakančias mažytes širdutes, yra ir dar viena pūslelė, bet ji daug mažesnė ir kol kas joje nieko nesimato. Kol kas džiaugsmą temdo ir daug nerimo kelia hematoma. Vakar vakare pasirodė daug raudono kraujo, šiandien jau tamsaus. Gydytoja padidino estrofemo ir crinono dozę, liepė gerti askarutiną ir gulėti lovoje. Gal kuri nors buvote susidūrusi su panašia problema? Turite kokių nors dar patarimų? Prisiskaičiau forume, kad nemažai mergaičių su kraujuojančiomis hematomomis guldo į ligoninę..
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 02 11, 13:36)
Sveikos nėštukės,
Prašau priimkite ir mane į savo gražų būrelį, tikiuosi, kad išbūsiu čia iki rudens smile.gif Šiandien pamačiau dvi nuostabiai plakančias mažytes širdutes, yra ir dar viena pūslelė, bet ji daug mažesnė ir kol kas joje nieko nesimato. 

sveika prisijungus thumbup.gif Kai paskaičiau, kad pamatei II, pradėjau laukti, kad jungtumeis į mūsų būrį 4u.gif Visoms kartu daug smagiau laukti savo pilvinukų atkeliaujant į šį pasaulį thumbup.gif Lengvų tau mėnesiukų ir kad praeitų debesiukas temdantis tavo džiaugsmą 4u.gif
Dėl hematomos nelabai ką galiu patarti, nes pati neturėjau. Manau, merginos atrašys.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 02 11, 14:36)
Sveikos nėštukės,
Prašau priimkite ir mane į savo gražų būrelį, tikiuosi, kad išbūsiu čia iki rudens smile.gif Šiandien pamačiau dvi nuostabiai plakančias mažytes širdutes, yra ir dar viena pūslelė, bet ji daug mažesnė ir kol kas joje nieko nesimato. Kol kas džiaugsmą temdo ir daug nerimo kelia hematoma. Vakar vakare pasirodė daug raudono kraujo, šiandien jau tamsaus. Gydytoja padidino estrofemo ir crinono dozę, liepė gerti askarutiną ir gulėti lovoje. Gal kuri nors buvote susidūrusi su panašia problema? Turite kokių nors dar patarimų? Prisiskaičiau forume, kad nemažai mergaičių su kraujuojančiomis hematomomis guldo į ligoninę..

Labuka, sveika prisijungusi 4u.gif Kaip fainiai dvi sirdutes wub.gif Sveikinu lb thumbup.gif
Man buvo hematoma ir kraujavau taip pat. buvo paskirta tas pats estrofemas ir gulet, gulet, gulet!!! viskas bus gerai. isnyks ji. tik nesinervuok 4u.gif

Keberiokst, 100% sutinku su tavim. nepasitikiu tais sundaktariais visiskai ir as ne kaip visos, ir mano lelyte labiau laukiama nei kiti leliai. tegu sako kas ka nori... todel ir vaziuojui lt laukti savo mazyles ax.gif

Vilte, vis seku kaip tau sekasi smile.gif kumstukai suspausti ir tupiu kartu su visa palaikymo komanda. nu gera maziui pas tave ir ka tu jam tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 11 vasario 2012 - 14:32
Sveikos nėštukės,

lengvu ir graziu menesiuku,viskas bus gerai 4u.gif

aciu alda wub.gif
sakau salciai kai praeis tada ir mazius ateis,persalta jam dabar biggrin.gif
Atsakyti
Laba nestuliukes 4u.gif
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 11, 11:53)
as cia verysad.gif  vakar lipau tokiais didelias laiptais,kad butu kas pamate ,kad nescia moteris lipa tai nzn ka butu sake lotuliukas.gif  uzlipom i panorama ,pasigerejom miestu ir ka, ogi nieko verysad.gif

Tai gal i Aleksoto panorama lipai tais laiptukais kur palei funikulieriu blink.gif ? Tikrai buciau nugriuvus toki vaizda pamacius biggrin.gif , bet kai aisku del ko lipai tai viskas normalu mirksiukas.gif
Beje, o tu pas Birzieti visa nestuma ir lankeis ar tik gimdyt ruosiesi?
Atsakyti
Iride, sveika prisijungusi. turėjau hematomą, padėtį išgelbėjo gulėjimas lovoj. tikras gulejimas, o ne šliaužiojimas po namus. iš lovos keldavausi tik į wc, į vonią nusipraust ir valgyt pasiimti, atkreipk dėmesį - pasiimti valgyt, o ne gaminti. reikalai po truputi susitvarke.
dar papildomai geriau magvita, nes gimda spazmavo. 4u.gif
linkiu ramaus laukimo laiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 11, 09:32)
Matai,as taip negalvoju,kad visi gimdo ir as pagimdysiu.

Manau ta tema galima diskutuoti labai ilgai,teisingai sakai kad tvarkos cia nera tikrai taip per ilgus 10metu uk jau pamaciau supratau ir patyriau..Suprantu pilnai tavo pykti ir nerima,ir man buvo tas pats tiesiog pasirinkimo neturejau as i lt gumdyt vaziuot negalejau o i mokama klinika gimdymui nelabai pinigu kist norejau na kaip ne kaip £4000 nuo 34sav prieziuros yra nemazi pinigai,aiksu norisi kaip geriau bet viskam yra ribos..Zdz isvada ir as per savo gimdyma priejau kad tu cia mazai kam rupi ir kol ne pradesi rekti ir rekalauti tai ko tu nori mazai kas i tave kreips demesi..Linkiu sekmes gimdant ir kad viskas klostytusi tik sekmingai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nėštukės,

Sveika prisijungusi, kaip smagu, kai mergaitės atkeliauja į šį skyrelį. Linkiu, kad viskas susitvarkytu ir ramiai mėgautumeisi nestuke.gif 4u.gif

Keberiokšt, košmaras ir labai gaila, kad taip yra, ir kad tau dabar taip neramu, kai turėtum mėgautis paskutinėm minutėm prieš susitinkant su mažulėliu wub.gif

Turėjom svečių, paniurkiau dukterėčią, wub.gif pasikroviau gerų emocijų likusiam savaitgaliui rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Iride, siunciu daug geru minteliu, kad leliukams viskas butu gerai. Svarbiausia klausyti gydytoju nurodymu ir viskas tikrai bus gerai, mergytes va cia tau patvirtina smile.gif

As jau antra Magvit pakeli geriu ir vis tiek nakti mano pilvas toks sukietejes buna, kad ji turiu apkabinti ir pasukti i viena ar kita puse, geriau net susirietus. Tik naktimis toks efektas pasireiskia. Kazkaip man tai visai nepatinka, kas cia per reiskiniai tokie... g.gif Ar kam nors is jusu taip buna?

Ir dar turiu klausimeli. Gal jus kuri turit genetikes Vilniuje pavarde ir telefona, kur galima butu jai paskambinti ir susitarti del vizito nelaukiant tu metiniu eiliu? Cia ne man, o draugei reikia. Jos gine kazkaip nesirupina, tai galvoju gal per cia pabandyt pagelbet.. Ka patartumet? O jei turit konktata, tai labai laukciau i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2012 02 11, 15:37)
Laba nestuliukes  4u.gif
Tai gal i Aleksoto panorama lipai tais laiptukais kur palei funikulieriu  blink.gif ? Tikrai buciau nugriuvus toki vaizda pamacius  biggrin.gif , bet kai aisku del ko lipai tai viskas normalu  mirksiukas.gif
Beje, o tu pas Birzieti visa nestuma ir lankeis ar tik gimdyt ruosiesi?

biggrin.gif aha
bet kas juokingiausia ,kad as tai su tokiu noru ir gera nuotaika lipau,o MB tai susiemes uz galvos lipo is paskos lotuliukas.gif toks diedukas lipo i apacia nezinau ka pagalvojo doh.gif tikriausiai labai juokingai atrodem lotuliukas.gif

tik gimdysiu pas ji,gailiuosi ,kad visa nestuma lankiausi pas kita gyd. sad.gif

mergaites papildykit albumelius,taip idomu pasigrozeti kitu pilveliais,</span>
beta ,keberiokst beveik finiso tiesioji kur jusu pilvukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 11 vasario 2012 - 20:16