Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

Sveikutes 4u.gif
Kazin kaip Viltei? Ko gero jau su mazuliuku ax.gif

Ledidi, viskas bus gerai wub.gif

Ziuriu mazdaug panasiai ir ruosinejates visos tokiam laike, tai nieko ne per anksti ir as cia rolleyes.gif
QUOTE(Rute @ 2012 02 12, 19:13)
kokio dydžio visgi reiktų pirkti pirmuosius rūbelius? kiek komplektukų užteks ligoninėj? žinau, kad klausimai kartojasi, kažkaip galvojau pirkti 62 cm, bet paskui kazkodel pradėjau abejoti ar nebus per dideli, gal reiktų imt mažesnius..

Niu is savo patirties galiu parasyt, kad pirmam leliukui pirkaus tris naujus komplektukus kombinzoniukus ir apatinius marskinukus pati 56 dydzio, ir dar palikimo buvo kokie trys g.gif . Siaip tai mes buvom mazuliukai, tai 56 buvo gerai, 62 butume paskende, nors to 56 dydzio uzteko porai savaiciu biggrin.gif . I ligonine isidejau tris komplektukus ir viena pasiemiau i gimdykla, bet kazkaip sugebejau pritrukt, vyras net viena karta skalbe rubelius ir vel mums veze. Mat mes pragulejom 5 dienas, o dar mano zuikis sugebedavo vos tik isrengtas fontana pirma paleist, nei mama susiruost, tai ir keist dazniau reikejo ax.gif . Cia siaip kaip kam, kitos ir tris komplektukus turedamos pilnai uztenka.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 13, 12:26)
Ledididi1,davai mainomes vietom? biggrin.gif
O is tikruju,tai mergyte tavo jau didele,pilnai isnesiota,viskas bus gerai.Ir dar tokia data  wub.gif Nu kaip viskas i tema smile.gif

Zinok, dar vakar skaitydama tavo postus, pamaniau ta pati, kad sutiktum keistis. Pasirodo ir cia tinka posakis, kad gerai ten, kur musu nera. O siula man ryt tik ikirps, o jau suveikus pilnai anestezijai, istrauks. Bent jau del sito dziaugiuosi. O tau, kaip supratau, pakankamai skausminga buvo? Oi kaip nebedaug ir tau beliko laukti. Labai sergu uz visas birzelinukes. As ryt pralauziu ledus ir tada jau lauksiu jusu byrejimo. O jis tikrai netruks ateiti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 13, 10:17)
Pilvukas tampa kaip akmenukas kietas, kietas, gali tempti pilvo apacia.

Sangria aciu 4u.gif

QUOTE(dangutex @ 2012 02 13, 16:10)
As bumpsiukus pirmus pajutau jau 17 savaite, bet labai nezymius ir tik kelis, praeita savaite jau prasidejo daznesni, bet tikrai nestiprus, todel labai lengva juos praleisti, ar kalte ant zarnu suversti.

Penktadieni buvau TA, augam pagal 18-19 savaites normas. Tik dabar neaisku koks mazylio ugis, nes matuoja atskirai galvute, pilvuka, slaunikauli.
Kraujas jau reaguoja i nestuma. HB nukrito iki 115. Gydytojos dar nepanikuoja, o Bykova jau skambina varpais gerti gelezies preparatus. Bet nusprendziau dar prilaikyti su maistu ir Pregnacare sudetyje maciau yra gelezies.

dangutex su gera TA 4u.gif Mano HB toks buvo jau 9 sav, bet gine sake, kad nieko baisaus.
Kaip smagu, kad tu jau jauti judesiukus wub.gif As vis dar nejauciu arba nesuprantu, kad cia jie...

QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 02 13, 16:18)
As ryt pralauziu ledus ir tada jau lauksiu jusu byrejimo. O jis tikrai netruks ateiti.  wub.gif

LediDiDi grazaus susitikimo su mazaja rytoj 4u.gif

Atsakyti
AnaMari, Streamy, dangutex, milima, Kamelija2, aciu uz palinkejimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 02 13, 16:10)
Laba diena, Burbuliukes,

As sia savaite pasiemiau atostogu, tai pirmiausia issimiegojau ir sedau skaityti Jusu pokalbiu. Oho, kiek daug buvau praleidusi. Uztrukau beskaitydama!

[

vai kaip tau faina, kaip smagu atostogos, as buvau dvi saivaites biletenį, taip pailsejau, šiandien jau pirma diena darbe verysad.gif nu kaip sunkai einasi, darbų tiek daug, ir pilvas jau ne taip noriai prie kompo palinksta doh.gif kaip cia reikes dar pora menesiu isdirbti g.gif

Vilte jau gal supuoja maziuka bigsmile.gif LediDiDi gražaus ir sklandaus susitikimo Jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 02 13, 14:18)
Zinok, dar vakar skaitydama tavo postus, pamaniau ta pati, kad sutiktum keistis. Pasirodo ir cia tinka posakis, kad gerai ten, kur musu nera. O siula man ryt tik ikirps, o jau suveikus pilnai anestezijai, istrauks. Bent jau del sito dziaugiuosi. O tau, kaip supratau, pakankamai skausminga buvo? Oi kaip nebedaug ir tau beliko laukti. Labai sergu uz visas birzelinukes. As ryt pralauziu ledus ir tada jau lauksiu jusu byrejimo. O jis tikrai netruks ateiti.  wub.gif

Tai jau taip,gerai kur musu nera ax.gif Nu nieko,isgyvensim smile.gif

Man skaudejo,nors tokiu tepineliu as is vis nejauciu,histeroskopija ir ta daryta be narkozes.Gydytoja klause,kai pasakiau,kad be nieko,tik kilstelejo antaki ir pasake,kad tada cia bus tik smulkmena.O skaudejo nerealiai.Ne kol trauke,o kol priejo.Ir tai ne is pirmo karto gavosi,ten kazkaip i kazkuri gala daugiau kazko buvo ir sunku buvo isimti.Tai malonuma apturejau du kart.MB sake,plastaka visa jos viduj buvo blink.gif
Siaip tai idomiai,galvojau kaip tik nestukem turetu skausmo barjeras pasikelti,juk ir ten viskas labiau ruosiasi.O man kaip tik atvirksciai,depiliuotis kojas jau per daug skauda,kas anksciau buvo dzin.
Nu as dar galvoju,kad cia man didele dali skausmo indenai suteike,nes klyna tai tikrai skauda,gal dar ji kur pasiremus buvo g.gif
Kaip bebutu,sito smagumo tu jau isvengsi smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės,

LediDiDi, sėkmės ryt, viskas bus gerai 4u.gif ar gavai mano až ? blush2.gif

nežinau ką ir parašyti, nes nieko tokio įdomaus nevyksta. nebent tai, kad šiandien į darbą atėjau su tokia suknia, kuri rėkte rėkia, kad nebe viena.... ax.gif
bet kažkaip nesijaučiu su ja gerai..... unsure.gif tie žvilgsniai trikdo kažkaip....
Atsakyti
Kazin kaip Iridei sekasi? g.gif Gal kraujavimas jau apstojo?
Atsiliepk !
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 13, 17:21)
Kazin kaip Iridei sekasi? g.gif Gal kraujavimas jau apstojo?
Atsiliepk !

Atsiliepiu smile.gif Kraujo nuo 6dienio nebemaciau, bet crinonas nera labai grazus. Geriu vaistukus, daug vandens ir vartausi lovoje. Savaitgali vyras rupinosi, siandien mamyte i pagalba atejo - visai smagu smile.gif Tikiuosi, kad ir mano pilvelio gyventojams taip pat smagu, eisiu ryt vakare apziureti, kaip jie laikosi ir tikiuosi, kad tos prakeiktos hematomos bus apmazejusios, a tai jau prisiskaiciau visokiu baisenybiu.

LediDiDi, nuostabaus pasimatymo tau ryt!
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

Dangutex,, kaip tau pavydziu, kad tu jau buvai TA, as tai taip laukiu, kad atrodo begalybe iki apziuros, liko min 2sav, bet ir tai ziuresiu kada pavyks uzsiregistruoti doh.gif

Kamelija,arteja ir tavo TA, nea? mirksiukas.gif

O as merginos paklausiu Jusu apie isgasti-sakykit, ar jums nebuna taip, kad issigastate kazko taip, kad net per visa kuna nueina ir sirdis atrodo apsala, nzn, bet man taip daznai nutinka, o po tokio nutikimo, tai grauziu save dar keleta sav del ko taip atsitiko. Nes amne tai kokia masina isgasdina, tai vel kas, zodziu, va snd issigandau ir vel nerami-ar tik nepakenkiau maziukui schmoll.gif
Ar gal jus kazkaip ismokote nereaguoti i nieka, nzn? g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 13, 18:39)
O as merginos paklausiu Jusu apie isgasti-sakykit, ar jums nebuna taip, kad issigastate kazko taip, kad net per visa kuna nueina ir sirdis atrodo apsala, nzn, bet man taip daznai nutinka, o po tokio nutikimo, tai grauziu save dar keleta sav del ko taip atsitiko. Nes amne tai kokia masina isgasdina, tai vel kas, zodziu, va snd issigandau ir vel nerami-ar tik nepakenkiau maziukui  schmoll.gif
Ar gal jus kazkaip ismokote nereaguoti i nieka, nzn?  g.gif

Angeliuke, gal kokio sedatifo pagerk, ar ka g.gif Nes is to ka rasai, panasu i padidinta jautruma viskam ir bet kam.Isgastis pats savaime kazkokiu padariniu nei tau nei maziukui nesukels, o va nuolatinis stgresas ir isitempimas gali.Taigi siulau geriau perziureti nervu sistemos veikima geriau mirksiukas.gif

Iride, smagu, kad daugiau nebera kraujo, taigi gulek gulek ir saugok savo brangenybes wub.gif

Ledididi, nu zinok net jauduliukas uz tave po kuna begioja ax.gif Kazkaip mes cia kelios ejom nuo pat pradziu per tuos IVF, kartu laukem rezultatu, o dabar jau ir byret pradeda viena kita is visos birzelio komandos.....Kazkaip net labai keista, bet ir dziugu tuo paciu metu wub.gif Man bus baisiai idomu kaip tau praejo CP, nes manes gi tas pats laukia, tai gaudysiu kiekviena zodi rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 02 13, 15:38)
Tikiuosi, zinoma, geriausio. CP darys RK. Apsisprendziau taip del to nelemto GD ir ketonu. Kaip jie teigia, cia saugiau del panasiu problemu. Bandau patiketi.

Pazistu ne viena, kuri gimde RK, atsiliepimai kuo geriausi 4u.gif linkiu tau kuo didziausios sekmes, ech kaip smagu, kad jau rytoj wub.gif

QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 13, 19:39)
O as merginos paklausiu Jusu apie isgasti-sakykit, ar jums nebuna taip, kad issigastate kazko taip, kad net per visa kuna nueina ir sirdis atrodo apsala, nzn, bet man taip daznai nutinka, o po tokio nutikimo, tai grauziu save dar keleta sav del ko taip atsitiko. Nes amne tai kokia masina isgasdina, tai vel kas, zodziu, va snd issigandau ir vel nerami-ar tik nepakenkiau maziukui  schmoll.gif
Ar gal jus kazkaip ismokote nereaguoti i nieka, nzn?  g.gif

Man buvo keleta kartu, kad nestumo metu issigandau, bet stengdavausi suimti save i rankas ir nepergyventi del to 4u.gif pritarsiu Betai, pagerk sedatifo 4u.gif

O as buvau siandien susipazinti su gydytoju, pas kuri ketiname gimdyti...prognozes, kad jei viskas ir toliau taip eisis, be kovo vidurio nebyresiu bigsmile.gif oi kiek dar ilgai man laukti doh.gif is kitos puses, kiek reikes, tiek ir lauksim, be to, niekas tiksliai tik D zino, kada musu leliukai pasibels 4u.gif
Atsakyti