QUOTE(Refresh @ 2012 02 05, 22:34)
Atnešu dar savo natūralios kosmetikos laboratorinių bandymų
Lauksiu bet kokių komentarų, jei š ... tai taip ir sakykit.
liuks, antra ypač patiko, šaunuolė
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 05, 22:56)
Su paskutiniu sakiniu sutinku

Jau sakiau, ne karta bandziau, vis nesigauna, kaip norisi. Bet siaip to pastato visas idomumas ir yra tame, kad tas juodumas toks tirstas, sodrus ir absoliutus, be atspalviu, kaip juodoji skyle kokia... tikrai neina suprast, kas ten per medziaga. Tai sia prasme gal net ir perteikiau ta jo esme netycia

O kad per tamsu, tai taip - bet velgi, dar nesu jo maciusi saules nusviesto, is tos puses, nes siaure... gal kada vasara pavyks.
Aciu labai!
Maniau, kad tik as buvau likusi, fb nesinaudojanti... nes visi aplinkui i ji sulinde
Na ne visi, bet dauguma. O manes netraukia, ir nors tu ka
As uzskaitau.
Man patinka
Geras... si karta jau as fokusa matau, o ne atvirksciai
žinok aš tik prieš menesi gera pasidaviau ir susikūriau...
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 06, 00:27)
Man si savaitgali kurybingumo priepuolis...

Tai pabaigai dar atnesu pirmaji bandyma
"Uzsiemimu" zaidimui. Kai jau sudeliojau nuotraukas, pamasciau, kad cia daugiau rezultatas matyt negu uzsiemimas... ko gero, reikes dar kazka kito galvoti, gal net kita uzsiemima iliustruot bandyti
Ar ne per daug cia vel visko prideliojau? Mane kazkaip vis traukia prie keturgubu koliazu...
hm... man kotais nesižiūri ir gal antroj viršuje būtu geriau į adatą fokusas
QUOTE(paluri @ 2012 02 06, 06:01)
Namie jau ir su 50mm kartais norisi islysti per siena

Reiskia galiu apie si objektyva svajoti. Kadangi jau turiu 50mm 1,8 tai labiau norisi 85mm 1.8 nei 50mm 1.4. Apie Sigma forume daug kas raso, kad sunku rasti su geru fokusu. Tai gal as apsistosiu ties Canon

Vyro bendradarbis skrenda i JAV, galetu parvezti man ta objektyva, nes ten vos ne perpus pigiau. Bet baisoka man dabar del to fokuso, noretusi paciai apziureti ir tik tada pirkti....
Labai grazi, sviesi nuotrauka. Patiko

Bet ar nezinantis suprastu apie ka ji, tai nezinau
sigma 50mm su fokusu bėdos, o apie 85mmm retai kada teko skaityt kad tokių bėdų turėtu, tai kad dar pagalvok kuri geriau griebti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 06, 08:38)
seniai ka bedejau. bet kad neatrodyciau, kaip tik vien burbanti, idesiu
patinka. labai plastiškai, grakščiai