Įkraunama...
Įkraunama...

"Pažinimo medis"

Sveikos, mamos, gal kas nors ką įdomaus girdėjote apie naujai atidaromą privačią mokyklą Fabijoniškėse - "Pažinimo medis"? Kaip supratau, ji atidaroma "Namų darželio" patalpose Fabijoniškių g. 30, skelbiamos atvirų durų dienos. Gal kas jau lankėsi? Gal gali pasidalinti įspūdžiais?
Atsakyti
Sveiki,

Taip, iš tiesų mokykla atidaroma "Namų darželio" patalpose. Vasario, kovo mėnesiais jie organizavo atvirų durų dienas, buvo galima susipažinti su būsima mokytoja, labai aiškiai pristatyta idėja, sistema, daug kas buvo smulkmeniškai paaiškinta.
Didžiulis pliusas yra tai, kad šiemet bus itin maža klasė, tad vaikai turės galimybę dirbti su mokytoja individualiai, beto maitinimas tik ekologiškas ir vietoje gaminamas. Klasę numatoma įrengti moderniai, o ir pats "Namų darželis" yra labai jaukus, kaip namuose jautiesi užėjęs.
Galbūt kažkas konkrečiai jus domina?

QUOTE(Verdene @ 2012 02 02, 21:32)
Sveikos, mamos, gal kas nors ką įdomaus girdėjote apie naujai atidaromą privačią mokyklą Fabijoniškėse - "Pažinimo medis"? Kaip supratau, ji atidaroma "Namų darželio" patalpose Fabijoniškių g. 30, skelbiamos atvirų durų dienos. Gal kas jau lankėsi? Gal gali pasidalinti įspūdžiais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mabal: 16 gegužės 2012 - 12:44
Sveiki,
noriu atgaivinti temą - ši privati mokykla jau gyvuoja porą metų. Gal atsilieptų ją lankančių tėvelių vaikai: ar patenkinti mokykla, ugdymo ir lavinimu, edukacine aplinka, galop, mokytoja (ar mokytojom?). Ar mokykla atliepia jūsų lūkesčius?
Atsakyti
Jums ši mokykla turėtų tikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkės pėda @ 2014 10 30, 18:33)
Sveiki,
noriu atgaivinti temą - ši privati mokykla jau gyvuoja porą metų. Gal atsilieptų ją lankančių tėvelių vaikai: ar patenkinti mokykla, ugdymo ir lavinimu, edukacine aplinka, galop, mokytoja (ar mokytojom?). Ar mokykla atliepia jūsų lūkesčius?

Sveiki,

Šiais metasi mano sūnus perėjo į "Pažinimo medžio" ketvirtą klasę. Šiuo metu mokykloje yra dvi jungtinės klasės: 1-2 klasė ir 3-4 klasės. Mano vaikui patinka, į mokyklą eina noriai. Yra dvi pradinių klasių mokytojos: viena mokytoja veda lietuvių kalbos pamokas, kita matematiką, pasaulio pažinimą, etiką. Per anglų kalbos pamokas vaikų klasės nebejungiamos. dirba atskirai su 1,2,3 ir 4. O per dailės, etikos pamokas visos klasės būna kartu.
Vyksta socialinių įgūdžių užsiėmimai 1k/sav.
Labai patinka, kad yra galimybė lankyti impuls baseiną du kartus per savaitę.
Vaikai gana daug būna lauke po pietų, po to ruošia pamokas, dar veliau vyksta būreliai.
Kol kas į visus klausimus negaliu atsakyti, laikas parodys. Man, asmeniškai, mokymo stilius, atmosfera, labai prie širdies. Gal tik mano skoniui labiau patiktų šiek tiek didesnė mokykla (patalpos, etc). ax.gif
Atsakyti
Apie mokyklą galima paskaityti čia

http://www.ivilnius..../69643d32313538
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintulele: 27 sausio 2015 - 14:08
Sveiki, apie šią mokyklą jau seniau girdėjau gana gerų atsiliepimųsmile.gif

Kitais m.m. ieškau kitokios (gerąja prasme) mokyklos savo vaiku (5tokas:))

Tai įdomu būtų sužinoti (gal kas nors žinot) ar čia visada bus tik pradinė, ar mokykla kadanors išaugs į progimnaziją ar pagrindinę? smile.gif

Atsakyti
Sveikos,

Mokykla plečiasi ir jau kitais metais bus 5, 6, 7 , 8 klasės. 4u.gif

Registruojami vaikai į pradines bei priešmokyklines klases. thumbup.gif

Nuo 2015 m. rugsėjo 1- osios kraustosi į naujas patalpas, esančias Širvintų g. 34a. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(gintulele @ 2015 04 13, 19:27)
Širvintų g. 34a. wub.gif

Verkių 37 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2015 05 18, 10:05)
Verkių 37  biggrin.gif

Tai ar jau čia tikrai šios patalpos? Nes praėjusį mėnesį dar man sakė, kad ieško intensyviai patalpų.
Atsakyti
QUOTE(suvi @ 2015 05 20, 13:16)
Tai ar jau čia tikrai šios patalpos? Nes praėjusį mėnesį dar man sakė, kad ieško intensyviai patalpų.

Tikrų tikriausiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Apie mokyklą rašo

http://www.ivilnius..../69643d32373237

Atsakyti