Įkraunama...
Įkraunama...

"Pažinimo medis"

Noriu psidžiaugti atradusi puikią mokyklą, kurioje vaikai atranda pažinimo džiaugsmą.

Mano mergaitė šiais mokslo metais pabaigė "Pažinimo medyje" trečią klasę. Pirmus du metus mokėsi valstybinėje pradinėje mokykloje. Kaip ir daugelis vaikų po darželio ji veržėsi į mokyklą ir net norėjo būti mokytoja. Po pirmų dviejų metų tas noras labai sumenko, o dar labiau sumažėjo pasitikėjimas ir savivertė.

Sunkiai ryžomės pakeisti mokyklą ir nueiti į privačią, mažai žinomą, nors ir labai jaukią nedidelę mokyklėlę. Tačiau dabar galiu pasakyti, kad tikrai nesigailiu, nei aš, nei mano mergaitė. Vėl atsirado pasitikėjimas ir noras mokytis. Mokytojai, administracija ir net kitų vaikų tėvai palaiko vieni kitus, kaip nedidelė bendruomenė, i kurią smagu sugrįžti po atostogų
smile.gif
Jau nekantriai laukiam naujų mokslo metų naujose erdvesnėse patalpose ir džiugu žinoti, kad po pradinės mokyklos nereikės ieškoti kitos pagrindinės.
<3
Atsakyti
QUOTE(gretaa401 @ 2015 04 13, 17:58)
Sveiki, apie šią mokyklą jau seniau girdėjau gana gerų atsiliepimųsmile.gif

Kitais m.m. ieškau kitokios (gerąja prasme) mokyklos savo vaiku (5tokas:))

Tai įdomu būtų sužinoti (gal kas nors žinot) ar čia visada bus tik pradinė, ar mokykla kadanors išaugs į progimnaziją ar pagrindinę? smile.gif

Taip, nuo šiemet tikrai bus ir pagrindinė mokykla, ne tik pradinė drinks_cheers.gif

Maniškė lankys joje rudenį 6-tą klasę. Dukra ateina į ją iš kitos privačios mokyklos , su tos mokyklos mokytojų dalykininkų kolektyvu. Kadangi jau metai su jais bendrauta, ir dukrą išvedžiau būtent paskui juos, galiu pasakyti, kad yra LABAI šaunus mokytojų kolektyvas thumbup.gif thumbup.gif Mokytojai, kurie įkvepia, kurie sudomina bei padaro mokymo procesą patrauklų. Mokytojai, kuriuos visus mano dukra myli ir į kurių pamokas eina su malonumu. Mano nuomone, būtent mokytojai ir yra kiekvienos mokyklos ašis g.gif blush2.gif
O su Pažinimo medžio direktore jau bendravom - labai šauni thumbup.gif , maloni ir dalykiška, plius lanksti ir išklausanti kitų nuomones. Ja (bei atėjusiais mokytojais ) visiškai pasitikiu.
Atsakyti
g.gif du palankūs atsiliepimai iš karto viens po kito? Turiu įtarimą, kad mokykla reklamuojasi. Nemėgstu reklamos - ji pritraukia ne tik gera, bet ir bloga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvi: 23 birželio 2015 - 10:41
Mokyklos puslapyje paskelbta pagrindinės mokyklos mokytojų komanda tikrai daro gerą įspūdį. Linkiu mokyklai ir toliau augti ir nesustoti 4u.gif Laukiam kada ir su jais susitiksime.

O kol kas mažoji jau labai pasiilgo popamokinės veiklos mokytojos Danielės. Kartu pradėtus darbelius vis tęsia ir vasarą, bet jau daugėja "Reikės Danielės pklausti, kaip čia toliau padarius smile.gif" smile.gif
Atsakyti
Kokie įspūdžiai prasidėjus mokslo metams? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2015 09 04, 08:15)
Kokie įspūdžiai prasidėjus mokslo metams?  rolleyes.gif

rytoj mokyklos pristatymas - galima pasižiūrėti savo akimis.
Atsakyti

Sveiki, keliu tema i virsu. Domina atsiliepimai. Kokio dydzio klases, ar sudaromios salygos ugdytis sunkiau besimokantiems vaikams?

Atsakyti