Siandien skaiciai nedideli 3449.Kaip 7 sav.nestumui per mazi.Be to,pradejau kraujuoti-vakar labai-siandien silpniau bet kraujuoju.Buvom siandien echoskopu nueje,tai pasake kad maziukas gimdoj bet neatitinka laiko;jis kazkur apie 3 ar 4 geriausiu variantu 5 sav.Sake,bloga vieta implantacijos centre gimdos todel labai didele tikimybe persileidimui. Ir isleido namo su tokiais zodziais,aprimkit ir susitaikykit kad labai didele tikimybe kad prarasit maziuka.
Nezinau,bet siandien visa vakara galvoju ir vis tikiuosi kad nustos kraujuoti ir maziukas issilaikys.Sakiau eisiu ketvirtadieni krauja priduoti ir ziuresiu ar auga skaiciai.Kita pirmadieni vel einu echoskopui pziureti ar jis auga ir dideja.Nors gydytojas nenuteike optimistiskai,bet norisi tiketi kad bus gerai ir jis issilaikys.Nors zinoma,daznai baime,neviltis,bejegiskumas ima virsu-ypac erzina tas kraujavimas,kai matai normaliai raudona krauja

bet tikiuosi kad ivyks stebuklas.Nepaliaujamai meldziuosi,kalbu su maziuku.
O gal kas buvo susidures su tokia kaip mano situacija? as internete nerandu info apie toki pastojima.
Dabar spaudziu kumstukus iki ketvirtadienio ir lauksiu auganciu skaiciuku,o tada be proto ir su nerimu ir maldomis lauksiu pirmadienio echoskopo.
Rasau nerisliai nuo nervu,itampos ir labai labai skauda sirdele del mano vienos draugytes Cituko,zmogucio kuris neverrtas to ka siuncia viespats.taip norisi kad jis nusileistu ir su juo pakalbeti,paklausti....kartais nesuvokiu as pasaulio,eigos ivykiu,Dievo valios...man atrodo daznai kvailai ir beprasmiskai