Esu bandžius šaldyti, bet irgi paprastus iš daržo. Kai atsileidžia- laaabai daug vandens.Skonis yra, bet daugiau nešaldau

QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 02 04, 23:03)
Esu bandžius šaldyti, bet irgi paprastus iš daržo. Kai atsileidžia- laaabai daug vandens.Skonis yra, bet daugiau nešaldau 

Tik į šaltibarščius "dėl kvapo"

Aš visada žiemai šaldau. Vis savi, kad kiek ir guminiai.Šaltibarščiams tinka. Pjaustau kubeliais ir į krepšį. Kiek reikia atsiskeliu.
kaip gerai, kad šaltibarščių nemėgstu, nors agurkų nereik šaldyti

QUOTE(saintlina @ 2012 02 05, 10:01)

Mergitės, gal žinote kur nusipirkti (užsakyti) agurkų Pasamonte F1 kurie po kelis viename mazge formuojasi aprašymas rusiškai
Čia jos olandų firmos "S&G" .
arba gal pas mus yra kokie nors su tokiom savybėm kito pavadinimo agurkai?
Čia jos olandų firmos "S&G" .
QUOTE(saulyte525 @ 2012 02 05, 11:27)
Mergitės, gal žinote kur nusipirkti (užsakyti) agurkų Pasamonte F1 kurie po kelis viename mazge formuojasi aprašymas rusiškai
Yra Sygenta Seeds sėklų Pasamonte - didžiosiose Maximose yra pirkti šios firmos sėklų. Apie 4 litus kainuoja berods 20 sėklų.
Aš visuomet sėju Pasamonte arba Pasalimo, Pasarebo lauke - labai gausiai dera. Tik nereikia tankai susėti - kas kokie 40 cm

dėkui, Asese, radau dar čia internetu Pasamone H (be t raidės):
http://www.darzovius...los/agurkai.htm
Papildyta:
o kip atsparumas ligoms Pasamonte, Pasalimo, ar geras?
http://www.darzovius...los/agurkai.htm
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 02 05, 10:33)
....
Aš visuomet sėju Pasamonte arba Pasalimo, Pasarebo lauke - labai gausiai dera. Tik nereikia tankai susėti - kas kokie 40 cm
o kip atsparumas ligoms Pasamonte, Pasalimo, ar geras?
QUOTE(saintlina @ 2012 02 05, 11:01)
Kaip Tau gerai

QUOTE(saintlina @ 2012 02 05, 10:01)
Mes tai labai mėgstam, bet žiemą jų nedarom

merginos, gal kuri ką girdėjot apie genetiškai nekarčius agurkus? nusipirkau ir tik tada perskaičiau, o dabar abejoju, skamba lyg genetiškai modifikuoti