Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

Na ka, nesugydo dar mano agurkeliai siltnamy, bet manau bus gerai, nes vienas praknisau neiskentus tai ledzia grazia saknele. Uzmetu nakti agro, bet jau ryt isvaziuojam... Kazi geriau palikt uzdengta agro savaitei ar ne?
Atsakyti
as palikciau su agroplevele...Sugiau..
Atsakyti
SOS....Prasau, patarkit, ka daryti
merengiuko lapams kazkas atsitiko. Dregmes uztenka, zeme ispurenta... Gal sviesos mazai ar dar ko truksta, o gal nepatinka balkono varstymas?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2012 04 22, 12:35)
SOS....Prasau, patarkit, ka daryti
merengiuko lapams kazkas atsitiko. Dregmes uztenka, zeme ispurenta... Gal sviesos mazai ar dar ko truksta, o gal nepatinka balkono varstymas?
Aciu

kazin, ar cia tik ne miltlige g.gif garantuoti negaliu, bet mano pernyksciai agurkai nuo tokiu demeliu pradejo sirgti. purskiau alum, nes mieles gelbsti nuo miltliges, - nepadejo, dar kazkuom purskiau, bet niekas negelbejo, teko imtis chemikalo...
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 22, 15:20)
kazin, ar cia tik ne miltlige g.gif garantuoti negaliu, bet mano pernyksciai agurkai nuo tokiu demeliu pradejo sirgti. purskiau alum, nes mieles gelbsti nuo miltliges, - nepadejo, dar kazkuom purskiau, bet niekas negelbejo, teko imtis chemikalo...

Ar galejo nuo saules taip pasidaryti?
gal tuos lapus pasalinti?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 21, 17:01)
Todėl laisvai gali dabar sėt, bet jei daigais agurkus pirmą kartą žaisi, tai siūlyčiau vis tik pusę auginti daigais ir pusę sėt į dirvą tiesiai  4u.gif

vat siemet sumasciau set siltnamyje tiesiai i dirva, nes kiek sodindavau daigelius is puoduku- ilgam sustresuodavo ir pralenkdavo i dirva tiesiai setieji. ale mastau kada juos seti siemet? g.gif zeme pas mus dar nelabai atsilus. paskubinsiu- seklos supus. uzvelint irgi nesinori g.gif gal kas Vilniaus kraste jau sejot, sesit?
Atsakyti
Vobla, aš praeitais metais iš karto sėjau į šiltnamį, nes man kaip ir tau irgi nukeipdavo jie. Labai gerai taip buvo 4u.gif Dabar turiu 4 daigelius ant palangės.
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2012 04 22, 15:57)
Ar galejo nuo saules taip pasidaryti?
gal tuos lapus pasalinti?

g.gif del saule, tai nezinau, na gal g.gif ar daug tokiu lapeliu?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 22, 16:31)
g.gif del saule, tai nezinau, na gal g.gif ar daug tokiu lapeliu?

pats agurkas turi 4 lapus ir 5 maziuka, tai pirmieji 3 lapai tokie. Jei juos pasalinsiu ar bus gerai uzsimezgusiems agurkiukams? Gal pabandyti apipurksti vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2012 04 22, 12:35)
SOS....
merengiuko lapams kazkas atsitiko.

Manau, kad agurko daigas susirgo alternarioze. Taip dažnai nutinka agurkams ilgai auginamiems kambaryje ant palangės prie karštų radiatorių.
Bet alternarioze serga ir šiltnamio, ir lauko agurkai kada karšta ir daug drėgmės.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 04 22, 16:27)
Vobla, aš praeitais metais iš karto sėjau į šiltnamį, nes man kaip ir tau irgi nukeipdavo jie. Labai gerai taip buvo  4u.gif Dabar turiu 4 daigelius ant palangės.

o kada zadi siltnamin seti? berods zeme turi jame but jau kaip reikiant isilus g.gif
pas mane uzu Vilniaus kazkokio amzino isalo zeme g.gif letai siemet, sunkiai, paskutinis sniegas gal pries savaite tik siaurinej pusej nutirpo. O Kaune pas tevukus, tai jau ir sudyge daug kas unsure.gif
ant palangiu jau vietos nebelike doh.gif lotuliukas.gif noriu greciau jau to grozio atsikratyti...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 22, 17:03)
Manau, kad agurko daigas susirgo alternarioze. Taip dažnai nutinka agurkams ilgai auginamiems kambaryje ant palangės prie karštų radiatorių.
Bet alternarioze serga ir šiltnamio, ir lauko agurkai kada karšta ir daug drėgmės.

tai kad radiatoriai salti ir jis pasetas kovo viduryje.
tai negi reiks sunaikinti merengiuka cry.gif
Atsakyti