QUOTE(zemaiteki @ 2015 11 18, 11:16)
Man asmeniškai nelabai patiko pvc danga dėl to linoleumo įspūdžio. Rinkomės tarp plytelių ir laiminato bei parketo. Parketo atsisakėm dėl netvirtumo. Nes turim šunį ir žinau, kad pas draugus, turinčius šunį, matosi parkete net skylutės...
Dėl plytelių irgi kariavom su vyru

Mano argumentas - laminatas geriau, nes maloniau, vaizdas gražesnis, šiltesnis vasarą bei kai nėra šildymo. Tiesiog ant jo vaikščioti maloniau. O šilumos pralaidumas taip pat pakankamai didelis. Plyteles dedame tik virtuvės ir koridoriaus zonose dėl valymo patogumo. Plius nukritus ant plytelių kažkokiam daiktui daug didesnė galimybė sudužti (tiek daiktui, tiek plytelei).
Svarstėm ir laminatą, bet atbaido, kad negalima jo klijuoti, o būtinai reikia dėti paklotą. Dėl dūžių tai niekas neapsaugotas ant jokios dangos, juolab, kad dažniau dūžta indai virtuvėje, kur Jūs turėsite plyteles
Aš noriu vientiso grindų vaizdo visoje bendroje erdvėje
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2015 11 18, 11:29)
Susidejom PVC viniline danga, klijuojama, lentelemis.

Silumos laidumas - kaip plyteliu, praleidzia 5-10 k geriau, nei kazkoks laminatas. Dangos storis 2,5mm, komercinems patalpoms. Kaina kazkur nuo 19e, plius klijai ir darbas.
Galima patiems klijuotis, nesudetinga pakankamai
Na tai bendroj sumoj vis tiek nemažai gaunasi pridėjus darbus. Aišku jei pačiam daryt, tuomet pigiau klijuojant.