QUOTE(Juodai @ 2013 10 27, 10:56)
Mes susidėję visam name laminatą - slidumo tikrai nepastebėjau. Ir bute turėjom laminatą - kur kas pigesnį, tikrai neslidinejau

. Turbūt nuo rūšies priklauso

. O dėl šaltumo, tai šiltos man atrodytų tik medinės grindys, arba dar gal kokios kamštinės - nesu ant tokių vaikščiojus, na ir, žinoma, kilimnė danga, kuri prieškambariui visai netinka

. Linoleumas - vat šitas tai tikrai slidžiai man atrodo, ypač po plovimo, ir abejoju, kad jis šiltesnis už laminatą

. Nors... irgi seniai ant tokios dangos vaikščiojau

.
Dėkui už info. Laminatui pasirašiau tik tik kur mažiausiai vaikštom tai miegamajam, rinkom grublėtesnį, kad mažiau slidu būtų, bet kadangi mes mėgstam basi ar su kojinėm vaikščiot tai labai jaučias šaltis ir slidu su kojinėm ir garsas nuo jo didesnis sklinda ar nukritus kam, ar perstumaint, ar su batais užėjus. O kadangi visur kitur kilimai arba senų laikų linoleumas, tai pasaka kojytėm šilta, visai neslidu, nepačiuoši kaip ant laminato

O medines naujo grindys pas tėvus name yra tai man vistiek ant linoleumo šilčiau nei ant jų, o ir saugot tą medį labai reikia. Žodžiu sudėtingas variantas kažką tinkamo išsirinkti