Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(WWWitch @ 2012 02 28, 15:53)
Bright Crystal turejau jau 3 butelius po 90 ml, kiekviename buteliuke siadielis ejo tiesiai i dugna.
Pirkti buvo ir Kristianoje, ir testeriai

Jusu YSL, paskaitykite anoje temoje, irgi neoriginalus buvo... nebuna tokiu baltu siadeliu, vos ne pieno spalvos, jie permatomi buna.

drinks_cheers.gif kiek turejus Bright Crystal,o turejau ne viena ir ne du, siaudas visad buvo tiesus i jokius sonus nenukrypes, o juo labiau 90ml drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyneea: 28 vasario 2012 - 15:18
QUOTE(RimaJur @ 2012 02 28, 16:14)
Na atiduodu dar vienus jūsų teismui

šitie tai man dailūs. buteliuko stiklas, šiaudelis.. viskas kaip ir ok. g.gif ką kitos mano? ax.gif
Atsakyti
Siaubas!!!dabar isnarsiau visa interneta, radau tik viena testeri kad siaudelis butu tiesus, visu kitu i sona, visur vien fuflo taip iseina, absioliuciai visi, net parduotuvese !!! kazkokia nesamone:DDD
Atsakyti
QUOTE(Evelina23 @ 2012 02 28, 16:26)
Siaubas!!!dabar isnarsiau visa interneta, radau tik viena testeri kad siaudelis butu tiesus, visu kitu i sona, visur vien fuflo taip iseina, absioliuciai visi, net parduotuvese !!! kazkokia nesamone:DDD

nu nereik taip paranojiškai doh.gif ir ne vieną randu g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2012 02 28, 14:02)
Chanel žinovės, padėkit  smile.gif

Ar tokios banguotos sienelės - normalu? Nesu turėjus šių kvepalų.. Visa kita kaip ir gerai, yra skaičiukų kodas nugarėlėje.

Nebūna ir originalų idealiai lygios, tai gal čia nieko baisaus. O koks tūris? Pagal šiaudelį panašu, kad 100 ml, tokiu atveju stiklas labai storas. O jei 35 ml - šiaudelis santykinai per plonas. O jei 50 (būna tokių?), tai nežinau lotuliukas.gif
Jokių išvadų nedrįstu daryt. Geriausia būtų kvapą palygint mirksiukas.gif
Atsakyti
tai testerius as ir radau, o ne testeriu?
Atsakyti
QUOTE(RimaJur @ 2012 02 28, 16:14)
Na atiduodu dar vienus jūsų teismui

QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 28, 16:22)
šitie tai man dailūs. buteliuko stiklas, šiaudelis.. viskas kaip ir ok.  g.gif  ką kitos mano?  ax.gif

drinks_cheers.gif man irgi atrodo viskas gerai

gal dar bus nuomoniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina23 @ 2012 02 28, 16:43)
tai testerius as ir radau, o ne testeriu?

nuotrauku nebedesu nes ir taip jau per daug ci adiskusiju biggrin.gif
http://server4.manod....JPG?1296829556
http://fotomag.com.u...8F/406671/9.jpg
http://3.bp.blogspot...00/DSCN3030.JPG

ir t.t.
Atsakyti
Versace neoriginalus-idejo daug nuotraukyciu kaip atrodo tiksliai buteliukas,o Armani Diamonds yra originalus,viskas gerai.
O del Evelina23 YSL ir Lancome buvo Fake ir nuo to nepabegsit,ka ir besaket,nes buvo ryskiu neatitikimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 28, 16:54)

1 ir 2 nuorodos - viskas ok, 3 nuoroda, tuscias originalus, salia - Fake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2012 02 28, 16:17)
1 ir 2 nuorodos - viskas ok, 3 nuoroda, tuscias originalus, salia - Fake  4u.gif

visiskai sutinku su wwwitch drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2012 02 28, 17:17)
1 ir 2 nuorodos - viskas ok, 3 nuoroda, tuscias originalus, salia - Fake  4u.gif

taip taip 4u.gif aš tik idėjau kad ir ne testeriai su tiesiais šiaudeliais nes evelina23 sakė neranda tokių biggrin.gif
Atsakyti