Beje, kokia nuolaida žaislams maximoje bus? Ir gal žinote, kur didžiausias puzzle pasirinkimas Kauno maximose?
Pilis fantastiška
Beje, kokia nuolaida žaislams maximoje bus? Ir gal žinote, kur didžiausias puzzle pasirinkimas Kauno maximose?
QUOTE(Twiggy @ 2012 03 26, 13:46)
Pilis fantastiška
40proc. šiaip aš pastebėjau, kad skirtingose maximose skirtingi puzlių paveiksliukai
QUOTE(egggluttte @ 2012 03 26, 14:03)
40proc. šiaip aš pastebėjau, kad skirtingose maximose skirtingi puzlių paveiksliukai
bet kuo didesnė maxima tuo daugiau pasirinkimo yra, man atrodo geriausiai Hyper (su malūnu
) ir prie urmo
o jei norit tikrai kažką rasti, tai eikit kuo anksčiau nes po to ne kažkas lieka, jau daug kartu tuo įsitikinau 
gera nuolaida, reiktu ir man nusigauti iki kokios Siauliu Maximos, nes saviske pirkta praeita sestadieni jau sudeliojau
Labai graži puzzle
ir aš labai panašią deliojau, bet dangaus vis nesudėdavau
fanale gavosi taip, kad teko išmest, nes puzzliukas buvo vandeniu apipiltas.
[quote=*Indra*,2012 03 25, 22:55]
Pabaigėm savo pilį
Labai gražu
Pabaigėm savo pilį
Labai gražu
Jeigu gerai supratau tai ir Norfoje 40proc nuolaida zaislams, bet negarantuoju tiksliai
ten kiek pamenu puzliu kainos siek tiek mazesnes..
O maximoj tai kazkaip si karta visai graziu yra
O maximoj tai kazkaip si karta visai graziu yra
QUOTE(Cirikalka @ 2012 03 31, 20:58)
siandien maciau Klaipedos Akropolio Hyper Maximoje arba Akropolio Limpopo nepamenu tiksliai kur bet ly ir tokia pat buvo
Sveikos, jungiuosi prie jūsų dėliotojų, nors pas mane ir kuklesni "pasiekimai" 
po 1000 detalių

po 1000 detalių

3000 detalių
Labai gražu 
Na,merginos, ar per nuolaidas maximoj, rimi, prismoj, nusipirkot kokių puzzlių?
Na,merginos, ar per nuolaidas maximoj, rimi, prismoj, nusipirkot kokių puzzlių?