Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

Pilis fantastiška thumbup.gif
Beje, kokia nuolaida žaislams maximoje bus? Ir gal žinote, kur didžiausias puzzle pasirinkimas Kauno maximose?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2012 03 26, 13:46)
Pilis fantastiška  thumbup.gif
Beje, kokia nuolaida žaislams maximoje bus? Ir gal žinote, kur didžiausias puzzle pasirinkimas Kauno maximose?

40proc. šiaip aš pastebėjau, kad skirtingose maximose skirtingi puzlių paveiksliukai smile.gif bet kuo didesnė maxima tuo daugiau pasirinkimo yra, man atrodo geriausiai Hyper (su malūnu biggrin.gif ) ir prie urmo smile.gif o jei norit tikrai kažką rasti, tai eikit kuo anksčiau nes po to ne kažkas lieka, jau daug kartu tuo įsitikinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 03 26, 14:03)
40proc. šiaip aš pastebėjau, kad skirtingose maximose skirtingi puzlių paveiksliukai smile.gif bet kuo didesnė maxima tuo daugiau pasirinkimo yra, man atrodo geriausiai Hyper (su malūnu  biggrin.gif  ) ir prie urmo  smile.gif o jei norit tikrai kažką rasti, tai eikit kuo anksčiau nes po to ne kažkas lieka, jau daug kartu tuo įsitikinau ax.gif

gera nuolaida, reiktu ir man nusigauti iki kokios Siauliu Maximos, nes saviske pirkta praeita sestadieni jau sudeliojau doh.gif norisi kitos bigsmile.gif
Atsakyti
Labai graži puzzle wub.gif ir aš labai panašią deliojau, bet dangaus vis nesudėdavau doh.gif fanale gavosi taip, kad teko išmest, nes puzzliukas buvo vandeniu apipiltas.
Atsakyti
[quote=*Indra*,2012 03 25, 22:55]
Pabaigėm savo pilį smile.gif

Labai gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Jeigu gerai supratau tai ir Norfoje 40proc nuolaida zaislams, bet negarantuoju tiksliai blush2.gif ten kiek pamenu puzliu kainos siek tiek mazesnes..
O maximoj tai kazkaip si karta visai graziu yra ax.gif
Atsakyti
gal kas mate ar zino kur galima butu nusipirkti tokia delione Lietuvoje? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cirikalka @ 2012 03 31, 20:58)
gal kas mate ar zino kur galima butu nusipirkti tokia delione Lietuvoje?  4u.gif

siandien maciau Klaipedos Akropolio Hyper Maximoje arba Akropolio Limpopo nepamenu tiksliai kur bet ly ir tokia pat buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprily: 31 kovo 2012 - 22:48
Sveikos, jungiuosi prie jūsų dėliotojų, nors pas mane ir kuklesni "pasiekimai" smile.gif

po 1000 detalių
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gluodena: 01 balandžio 2012 - 20:37
3000 detalių

user posted image
Atsakyti
Labai gražu smile.gif

Na,merginos, ar per nuolaidas maximoj, rimi, prismoj, nusipirkot kokių puzzlių? smile.gif
Atsakyti
as patinkancios per akcijas neradau, tai siandien Limpopo sitokia papirkau, seniai tokios ieskojau..
1500 detaliu, labai smulkios bus siek tiek vargelio
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprily: 03 balandžio 2012 - 20:59