Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

QUOTE(SummerXXX @ 2012 09 29, 19:33)
o kaip jums tokia delione?user posted image

Oho bigsmile.gif ir dar dvipusė!
Atsakyti
Sveikos merginos,

labai noriu grazios puzles, bet Lietuvoje jau nerandu graziu vaizdu- visi kas patiko sudelioti jau. Gal esate atsisiuntusios is uzsienio puzles? Radau lenkiskame puslapyje graziu delioniu, taciau neisivaizduoju ar pavyktu nupirkti, ar siustu i Lietuva. Gal kas susidure su tuo? rolleyes.gif
Atsakyti
Man ta pati beda, kokiu groziu radus Amerikoj, bet delione kainuoja apie 10$ atsiuntimas 20-30$ tai ir atsoka fantazija
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2012 09 30, 18:50)
Man ta pati beda, kokiu groziu radus Amerikoj, bet delione kainuoja apie 10$ atsiuntimas 20-30$ tai ir atsoka fantazija

Na jei koperuotis- tai pigiau siuntimas gautusi smile.gif
Atsakyti
bet ten visokiu briedu pilna, kreditines, dar koks nors, as nemoku smile.gif

nebent galiu parodyt ko noriu, duot pinigu ir laukt smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as jau mastau kur cia to didesnio pasirinkimo rasti, nes parduotuvese nieko gero nera g.gif arba gana brangu..
gal kas noretu pirkti is allegro.pl castorland puzzliu ar kokiu kitokiu? pasirinkimas tikrai nemazas bigsmile.gif
Atsakyti
gal ka sudomintu puzles is sio pardavejo is lenkisko allegro? 4u.gif
http://allegro.pl/sk...;category=87788
Atsakyti
user posted image

user posted image

as issirinkau sias , kaina gavosi 115lt uz abi
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2012 09 30, 17:03)
Sveikos merginos,

labai noriu grazios puzles, bet Lietuvoje jau nerandu graziu vaizdu- visi kas patiko sudelioti jau. Gal esate atsisiuntusios is uzsienio puzles? Radau lenkiskame puslapyje graziu delioniu, taciau neisivaizduoju ar pavyktu nupirkti, ar siustu i Lietuva. Gal kas susidure su tuo?  rolleyes.gif

A6 siunčiaus iš ebay.
svarbu pasirinkt patikimą psl. kur atsiliepimų būtų kažkokių ir viskas, ir klausti ar siunčia į lt.
Atsakyti
Bet iš to lenkisko allegro kaip apsimoka siustis 3000 detaliu butent Castroland bigsmile.gif Tik neradau, kiek atsiuntimas kainuotu blush2.gif
Atsakyti
As irgi prisijungciau prie kooperacijos deliones parsisiuti smile.gif tik sia savaite nebusiu LT, jei sugalvosite kooperuotis, parasykite man i AZ smile.gif
Atsakyti
Turiu geru ziniu puzlemanems smile.gif
Rimi nuolaida zaislams 40%, o limpopo 30% puzlems, rimi nusipirkau viena ir tik 23lt, norejau dar vienos, nerealaus grozio, bet mane is namu isvytu biggrin.gif
Atsakyti