Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

1000 smile.gif
Atsakyti
šio ryto darbelis, vakar pradėjau, šiandien užbaigiau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
O as nusipirkau 3 deliones is ebay.co.uk. Ziuresiu kiek gausis su atsiuntimu. Bet kokiu grozybiu ten pilna! bigsmile.gif Kai gausiu pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2012 11 01, 14:25)
O as nusipirkau 3 deliones is ebay.co.uk. Ziuresiu kiek gausis su atsiuntimu. Bet kokiu grozybiu ten pilna!  bigsmile.gif Kai gausiu pasirodysiu  smile.gif

Jo pilna, net seilė tįsta, kaip visų norisi smile.gif tik niekad nesu siuntusis, neįsivaizduoju nei kaip tai daroma, nei kiek kainuoja blush2.gif Kai gausi, "apšviesk" vaizdiškai ir su kainom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2012 11 01, 13:32)
Jo pilna, net seilė tįsta, kaip visų norisi smile.gif  tik niekad nesu siuntusis, neįsivaizduoju nei kaip tai daroma, nei kiek kainuoja blush2.gif Kai gausi, "apšviesk" vaizdiškai ir su kainom ax.gif

Gerai, butinai parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2012 11 01, 14:25)
O as nusipirkau 3 deliones is ebay.co.uk. Ziuresiu kiek gausis su atsiuntimu. Bet kokiu grozybiu ten pilna!  bigsmile.gif Kai gausiu pasirodysiu  smile.gif

O aš vis tik dar žadu, grožių ten pilna, tik man atrodo, kad labai brangios siuntimo išlaidos yra, bent jau tos dėlionės į kurias buvau atkreipusi dėmesį, o kai gausit būtinai pasirodykit smile.gif
Atsakyti
Ka galvojate apie puzles kur daug margumynu, pvz kaip si http://www.jumbo.eu/...thday-special0/

Ieskau graziu puzliu, taciau Lietuvoje ju nera. Rududu parduotuveje radau tokio tipo puzles, iskart pamaniau, kad nesamone, taciau dabar galvoju, kad savotiskai zavi tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2012 11 04, 12:03)
Ka galvojate apie puzles kur daug margumynu, pvz kaip si http://www.jumbo.eu/...thday-special0/

Ieskau graziu puzliu, taciau Lietuvoje ju nera. Rududu parduotuveje radau tokio tipo puzles, iskart pamaniau, kad nesamone, taciau dabar galvoju, kad savotiskai zavi tai  smile.gif

Man tai tokios thumbup.gif pati dabar labai panašią dėlioju ir dar 3 tokios eilėje laukia. Smagu tokias dėlioti, kai visur veiksmas vyksta...
Va maniškė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plium-bum: 04 lapkričio 2012 - 11:54
QUOTE(Jorinte @ 2012 11 04, 11:03)

Ieskau graziu puzliu, taciau Lietuvoje ju nera. Rududu parduotuveje radau tokio tipo puzles, iskart pamaniau, kad nesamone, taciau dabar galvoju, kad savotiskai zavi tai  smile.gif

man tokios pacios paciausios biggrin.gif
turiu tris... 500 per diena sudejau, o kur po 1000 per pora dienu, mane tai jos labai uzveda, nes su kiekviena detale isryskeja vaizdas, visur veiksmas, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2012 11 04, 12:26)
Man tai tokios thumbup.gif  pati dabar labai panašią dėlioju ir dar 3 tokios eilėje laukia. Smagu tokias dėlioti, kai visur veiksmas vyksta...
Va maniškė
user posted image

Grazi delione.
Patiko si dar delione user posted image
Bet manau nusipirksiu kur veiksmas vyksta tik ne mazyte, o 3000detaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2012 11 04, 13:00)
Bet manau nusipirksiu kur veiksmas vyksta tik ne mazyte, o 3000detaliu  smile.gif

Kuo didesnė, tuo smagiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2012 11 04, 12:49)
Kuo didesnė, tuo smagiau thumbup.gif

As irgi noreciau sudelioti is kokiu 3000 detaliu, bet gaila, kad neturiu kur tokio dydzio delioti verysad.gif
Atsakyti