1000

šio ryto darbelis, vakar pradėjau, šiandien užbaigiau

O as nusipirkau 3 deliones is ebay.co.uk. Ziuresiu kiek gausis su atsiuntimu. Bet kokiu grozybiu ten pilna!
Kai gausiu pasirodysiu

QUOTE(erikaa @ 2012 11 01, 14:25)
O as nusipirkau 3 deliones is ebay.co.uk. Ziuresiu kiek gausis su atsiuntimu. Bet kokiu grozybiu ten pilna!
Kai gausiu pasirodysiu 

Jo pilna, net seilė tįsta, kaip visų norisi

QUOTE(plium-bum @ 2012 11 01, 13:32)
Jo pilna, net seilė tįsta, kaip visų norisi
tik niekad nesu siuntusis, neįsivaizduoju nei kaip tai daroma, nei kiek kainuoja
Kai gausi, "apšviesk" vaizdiškai ir su kainom 

Gerai, butinai parasysiu

QUOTE(erikaa @ 2012 11 01, 14:25)
Kai gausiu pasirodysiu 

O aš vis tik dar žadu, grožių ten pilna, tik man atrodo, kad labai brangios siuntimo išlaidos yra, bent jau tos dėlionės į kurias buvau atkreipusi dėmesį, o kai gausit būtinai pasirodykit

Ka galvojate apie puzles kur daug margumynu, pvz kaip si http://www.jumbo.eu/...thday-special0/
Ieskau graziu puzliu, taciau Lietuvoje ju nera. Rududu parduotuveje radau tokio tipo puzles, iskart pamaniau, kad nesamone, taciau dabar galvoju, kad savotiskai zavi tai
Ieskau graziu puzliu, taciau Lietuvoje ju nera. Rududu parduotuveje radau tokio tipo puzles, iskart pamaniau, kad nesamone, taciau dabar galvoju, kad savotiskai zavi tai

QUOTE(Jorinte @ 2012 11 04, 12:03)
Ka galvojate apie puzles kur daug margumynu, pvz kaip si http://www.jumbo.eu/...thday-special0/

Man tai tokios

Va maniškė

QUOTE(Jorinte @ 2012 11 04, 11:03)

man tokios pacios paciausios

turiu tris... 500 per diena sudejau, o kur po 1000 per pora dienu, mane tai jos labai uzveda, nes su kiekviena detale isryskeja vaizdas, visur veiksmas, super

QUOTE(plium-bum @ 2012 11 04, 12:26)
Man tai tokios
pati dabar labai panašią dėlioju ir dar 3 tokios eilėje laukia. Smagu tokias dėlioti, kai visur veiksmas vyksta...
Va maniškė

Va maniškė

Grazi delione.
Patiko si dar delione

Bet manau nusipirksiu kur veiksmas vyksta tik ne mazyte, o 3000detaliu

QUOTE(Jorinte @ 2012 11 04, 13:00)
Kuo didesnė, tuo smagiau

QUOTE(plium-bum @ 2012 11 04, 12:49)
As irgi noreciau sudelioti is kokiu 3000 detaliu, bet gaila, kad neturiu kur tokio dydzio delioti