Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

Mergaites, gal kas turite perleisti kilimeli? 4u.gif Atsilyginsiu.. 4u.gif
Atsakyti
kuziux, kaip tau sekas dėlioti bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
jei kas nors užmatysit tokias puzles pigiai (naudotas ar naujas) rėkit, labai norėčiau, nu bet virš 30 dolerių mokėt per daugm, ką čia ebay radau schmoll.gif
kai aš panašią su prieskoniais už 6 eur pirkau, tai norėčiau iki max 10 rast biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o cia mes su MB sudeliojom savo pirmaja 1000 detaliu puzle 4u.gif nors ilgokai deliojom bet kaip smagu buvo kai visa sudejom, net dar gaila isardyt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=grange,2013 02 14, 16:21]
jei kas nors užmatysit tokias puzles pigiai (naudotas ar naujas) rėkit, labai norėčiau, nu bet virš 30 dolerių mokėt per daugm, ką čia ebay radau schmoll.gif
kai aš panašią su prieskoniais už 6 eur pirkau, tai norėčiau iki max 10 rast biggrin.gif

user posted image

Kazka panasuas vakar maciau Prismoje Jonavos g. Kaune. smile.gif
Atsakyti
Ačiū u- až info 4u.gif bigsmile.gif reiks paprašyt, kad pažiūrėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 02 14, 17:21)
jei kas nors užmatysit tokias puzles pigiai (naudotas ar naujas) rėkit, labai norėčiau, nu bet virš 30 dolerių mokėt per daugm, ką čia ebay radau  schmoll.gif

"Žaislų pasaulyje" Akropolyje tokių yra, ir dar dabar nuolaida ten 20-30 proc. dėlionėms 4u.gif
Atsakyti
pasirodau paskutines deliotas puzles smile.gif

pirma karta deliojau apvalia - labai patiko rolleyes.gif
user posted image

visada svajojau sudelioti zemelapi bigsmile.gif
user posted image

ir visai atsipalaidavimui po delfino biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Nagi imsiu ir pasigirsiu biggrin.gif
Paveiksliukas ne iš sudėtingiausių, jūs žiūriu "baisesnių" imatės 4u.gif . Bet pavyzdys ant dėžutės yra veidrodinis atspindys blink.gif Kartais geriau į jį net nežiūrėt - ne padeda, o klaidina biggrin.gif . Smegeninei buvo darbelio, kol priprato atvirkščiai viską matyt. Kiek užtrukau pasakyt negaliu. Kol nepasidariau kilimėlio, tai kiek sudėliodavau, tiek išardydavau dėdama atgal į dėžę doh.gif , neturiu namie kur pasiskleist, o dar mažas padėjėjukas tik ir taikosi padėt...
user posted image
Atsakyti
dar tokios nebuvau maciusi - veidrodines bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2013 02 16, 19:40)
pasirodau paskutines deliotas puzles smile.gif

QUOTE(Ju' @ 2013 02 16, 19:47)
Nagi imsiu ir pasigirsiu biggrin.gif

Nagi šaunuolės! Gražių darbelių prikonstravot 4u.gif
Aš irgi tokios veidrodinės dar nemačius bigsmile.gif Įdomi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos, pasirodau su savo didžiąja smile.gif Sunkiai sekas, panelės mano apsirgusios buvo, tai taip retai beprisėdu, ech gal kada sudėliosiu smile.gif šiaip tai labai smagiai dėliojas.

user posted image
Atsakyti