Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

QUOTE(Jorinte @ 2012 03 08, 20:46)
Lengvai sudeta puzle smile.gif

Jaučiu pradžioj sunku priprasti prie tokių smulkių detalių bigsmile.gif bet turėtų būti įdomu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 03 08, 23:07)
Indra,o kiek detalių?Ir kaip jos laikosi,kai dedat?Neįsivaizduoju tokio  dėjimo technikos... g.gif

540 detalių smile.gif jos tokios ne popierinės, o plastmasinės kaip ir, tai lengvai laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 03 09, 10:01)
Jaučiu pradžioj sunku priprasti prie tokių smulkių detalių  bigsmile.gif bet turėtų būti įdomu thumbup.gif

Labai idomu, pirksime ir kitas sios serijos puzles smile.gif
Atsakyti
sveikos, pasirodau ir aš blush2.gif kuri iveikta, o kitos dar guli doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos darbštuolės, aš vis pasižiūriu jūsų grožybes ir man toks klausimas iškilo. Ką jūs paskui darote su tom dėlionėm? Rėminate? Ardote?
Nes pagal darbelius ir tempus matau, kad nemažai turėtumėte sukaupe.
Aš pati kažkada paauglystėje su broliu mėgdavau puzle, o dabar kažkaip apsiriboju vaikiškoms dėlionėms iki 200, ka galima sudėti kartu su dukra. Nors vis akis bado namuose esanti 1000 detalių dėlionė, kuriame pavaizduotas senovinis pasaulio žemėlapis.

Atsakyti
QUOTE(hera Bastet @ 2012 03 10, 21:54)
sveikos, pasirodau ir aš  blush2.gif  kuri iveikta, o kitos dar guli  doh.gif

Ir aš tokią neseniai deliojau bigsmile.gif gražutė, bent jau man smagiai susidėjo ir gan greitai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2012 03 11, 09:28)
Sveikos darbštuolės, aš vis pasižiūriu jūsų grožybes ir man toks klausimas iškilo. Ką jūs paskui darote su tom dėlionėm? Rėminate? Ardote?
Nes pagal darbelius ir tempus matau, kad nemažai turėtumėte sukaupe.
Aš pati kažkada paauglystėje su broliu mėgdavau puzle, o dabar kažkaip apsiriboju vaikiškoms dėlionėms iki 200, ka galima sudėti kartu su dukra. Nors vis akis bado namuose esanti 1000 detalių dėlionė, kuriame pavaizduotas senovinis pasaulio žemėlapis.

Nežinau kaip kitos, bet aš tai neklijuoju, man tas pats deliojimas kelia didelį džiaugsmą ir išardyti sudejus man negaila, pasidžiaugiu kokią savaitę ir atgal į dėžutę. Jeigu puzzle gavau dovanų tai ją pasilieku, jeigu pati perku tai bandau ar parduoti ar apsimainyti smile.gif jei labai labai graži pasilieku ir po kokių metų išsitraukiu kaip naują bigsmile.gif Tai taip darau aš, manau kitos dar pasidalins savoišmintim ax.gif
Atsakyti
Pagaliau surado vieta mano 6000 puzliukas ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cirikalka @ 2012 03 11, 21:33)
Pagaliau surado vieta mano 6000 puzliukas  ax.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
kas per rėmas?kiek kainavo ir ttt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 12, 07:50)
bigsmile.gif  thumbup.gif
kas per rėmas?kiek kainavo ir ttt  ax.gif

na remas (net nezinau kaip paaiskint ax.gif ) pirktas senukuose. Na, nesu statybininke biggrin.gif tai paaiskinsiu savais zodziais, tokios juostos (kampai, uzbaigimai) yra, jos skyrtos tam, pvz, kai klijuojamos plyteles iki puses sienos (vonioj, virtuvej) ir ant virsaus sitos juostos dedamos smile.gif (jauciu, nieko nesupratot, ka as cia parasiau lotuliukas.gif ) Tai jos kainuoja nuo 4,90 ir iki kazkur 15 Lt (viena juosta). Pati delione priklijuota PVA klijais ant faneros gabalo smile.gif Teciui dekinga uz ideja ir darba smile.gif
Atsakyti
Fantastiškas paskutinis darbelis!!! wub.gif thumbup.gif

Kiek ilgai dėliojot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2012 03 12, 09:43)
Fantastiškas paskutinis darbelis!!!  wub.gif  thumbup.gif

Kiek ilgai dėliojot? bigsmile.gif

Dekui ax.gif puse metu, bet tik savaitgaliai ir tai po pora valandu i diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cirikalka @ 2012 03 11, 22:33)
Pagaliau surado vieta mano 6000 puzliukas  ax.gif

Koks nuostabus wub.gif
Atsakyti