Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

Sveikos merginos ir moterys. Kaip tikriausiai supratot iš temos antraštės, pastojau. Sužinojau šiandien. Tai buvo vienos nakties nuotykis, mes saugojomės su prezervatyvu ir tą naktį po kiekvienos sueities(3) dar nusiprausdavau su muilu. Tačiau mėnesinės užvėlavo 10 dienų ir pasidariau testą. Teigiamas. Kiek apsidžiaugiau, tiek ir nuliūdau. Žinau, kad savo vaiką labai labai mylėčiau. Bet ką aš jam duosiu? 12 klasė(jau nebekalbu apie grandiozinius studijų planus), jokių pajamų. Motina užsienyje(ji nei remia manęs, nei palaiko morališkai, jei pasakyčiau apie nėštumą- sumaišytų mane su žemėm ir tikrai čia ne paauglės sapalionės), tėvo neturiu, iš giminių Lietuvoje tik močiutė(kuriai širdis sustotų sužinojus naujieną). Pati neesu 100 procentų emociškai stipri, išlikusios vaikystės traumos, vaikštau pas psichologę. "Tėvas" vaiko nori daryti abortą, myli kitą mergaitę, bijo ją prarasti, bijo tėvų nuomonės, jaudinasi, kad neturės, ką vaikui duoti, o mintis, jog vaikas augs ne su juo - jį žudo. Rytoj registruosiuosi pas daktarą, žiūrėsiu, ką jis pasakys dėl nėštumo ir mano sveikatos.
Taigi, šiuo metu aktualiausias klausimas - abortas. Nežinau, ką daryti. Ar sugebėsiu užauginti vaiką viena, praktiškai be niekieno paramos, ar abortas iš tikrųjų yra toks siaubingas dalykas, kaip jausiuosi po to... Visą dieną negaliu sulaikyti ašarų, tai džiaugsmo, tai nevilties... verysad.gif
Damos, papasakokit savo istorijas, kas susidūrėt su abortu, paauglės gimdymu ir pan... Pasakykit savo nuomones, ką patartumėt, labai reikia pagalbos tiek man, tiek mano mažiukui...
Nėštumas maždaug trijų savaičių. Gal šiek tiek mažiau, čia priklausomai nuo to, kaip greitai buvo apvaisintas kiaušinėlis. Per tris savaites buvo išgerti gal kokie 2 buteliukai alaus, valgytas nesveikas maistas ir surūkyta nemažai cigarečių.
Atsakyti
ir vel. nu siaubas ar istorija tikra? ar pasismaginimui jusu? o kur moderatores? ka jos daro?
nenori gimdyt - zudyk. pilna cia ateis papasakos kokios jos laimingos kad nuzude, susitvarke, valio. eina i prieki.
nenori zudyt-gimdyk. irgi pasiseks. pilna kitokiu istoriju.
parasiau populistiskai, su nulis morale ir 1000proc tolerancijos.
Atsakyti
Visų pirma, užuojauta tau dėl tokios situacijos 4u.gif Kas nutiko, tas nutiko laiko nebeatsuksi. Jeigu darysiesi abortą turi greitai nuspręsti kitaip bus per vėlu. Gerai pagalvok, nes vaikas pakeis gyvenimą kardinaliai. Nėra pajamų, nėra artimųjų palaikymo, mokslai nuplauks, jaunystės metai irgi... Kuo didžiausios stiprybės tau.
Atsakyti
Net nežinau kaip atrašyti given444... Gal susidegink? Arba bent jau susilaikyk nuo sarkazmo, čia yra žmonių, kuriems pasaulis verčiasi aukštyn kojom iš skausmo...
Diana24 4u.gif
Atsakyti
sorry autorei. bet jau gretutinai trecia tema abortu uzvesta. tiesiog perdaug.ir man nervai neatlaike.
jei nori is sirdies atsakymo-gimdyk. 4u.gif
Atsakyti
jei saugojotes prezervatyvu ir nusiprausdavot, kaip sugebejot pastoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 05 vasario 2012 - 18:35
given444 4u.gif ačiū...
Atsakyti
Prezervatyvai nėra 100%-tinė apsauga.
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 02 05, 19:35)
jei saugojotes prezervatyvu ir nusiprausdavot, kaip sugebejot pastoti?

Turiu įtarimą, kad vienas plyšo, nes, manau, ko neprasaugojo prezervatyvas, tą muilas turėjo dezinfekuoti...
Atsakyti
na jei buciau autores vietoje, negimdyciau.
bet cia tik mano nuomone.
autore galvok savo galva, forume gauti patarimai ne visada teisingi 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, MissR. Žinoma, vadovausiuosi savo galva ir ką širdis pasakys... Bet sutikim su tuo, kad 18 metų - patirties tikrai ne kalnai. Noriu žinoti, kaip gyvenime būna... nestuke.gif
Atsakyti
Bet Jusu rasymo stilius ir minciu destymas kazkaip neatrodo 18 -metes.
Atsakyti