Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 18:48)
O kam ja trinti? Jei ji nori ja palikti. Is kitos puses, jei jus turite teise pasakyti jai, ka galvojate, ji analogiskai turi teise pasakyti jums ka masto apie jusu postus.

Tai ir valio, nematau bėdos, todėl kol tema gyvuoja bus visokių nuomonių, o temos autorė gali skaityti, gali ne - jos reikalas.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 02 16, 18:48)
Prieš rytdienos įvykį, viskas kas čia rašoma yra tik gėlytės... Nes jei skaudu ir gaila, tai gal ne tokia baigtis turėtų būti... O jei sprendimas tvirtas, tai jokie žodžiai neskaudina, neerzina ir pan.

Gero temos pabaigimo visoms.

"Spyris i dantis", kad prieme ne jums norima sprendima, tikekimes jusu sazinei palengvejo, misija atlikta. Jai skauda, itariu anot jusu permazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 vasario 2012 - 17:53
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 02 16, 18:48)
O jei sprendimas tvirtas, tai jokie žodžiai neskaudina, neerzina ir pan.

Gero temos pabaigimo visoms.

Jei žmogus yra tvirtas apsisprendime, tai dar nereiškia, kad jis neturi jausmų.
Atsakyti
Tai jeigu aš neištryniau temos, tai suteikia tau teisę šūdą malt?? Aš pasakiau, ko noriu dėl temos, tai gal dar ir čia pirši savo nuomonę, kad reikia trint ir t.t.? Ne tau spręst, ką man rinktis.
O dar dėl brandumo galiu pasakyt tiek, kad aš nustebusi, kaip tokių davatkų dar nepasiunčiau n*.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 17:46)
Aciu, uz lekcija. Ne ka mazense vertybe ir nuovoka, gebejimas suvokti teksta. Tuomet nebus kliedesiu.

Rimtais dekojat, ania bigsmile.gif
Aciu ir jums, nors karteli itikau, aciuks.gif
Jooo reikia diiidelio proto, kad suvokti teksta, nejau jus turite tokiu problemu, as neturiu, as viiiska suvokiu, viska 4u.gif
Atsakyti
Jau jūs man atleiskit už tinginystę skaityt visą temą ir už kitas nuodėmes, bet pirmoj žinutėj pakankamai aiškiai buvo parašyta, kad tai "vienos nakties nuotykis". O ką, pasirodė, kad buvo ne vienos? Dviejų? biggrin.gif

Sako, druska nesveika, tai papilkim ne į maistą, o ant žaizdų. Išdžiaustyt savo apatinius viešai, o paskui aiškinti, kokie komentarai laukiami, o kokie ne, taipogi yra labai protinga. 4u.gif

romaievamatilda,
pripažinkit, 30-metės vienkartinis nuotykis atrodo kur kas brandžiau. Jai rečiau reiks sukti galvą dėl aborto, o ir emocinės pasekmės visai kitokios.
Papildyta:
QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 16, 18:51)
Ne tau spręst, ką man rinktis.

Proto bokšte tu, o kam tada kūrei temą? Šiaip pavirkaut?
Atsakyti
Nu tai ir nevaidink visažinės, jei neskaitei temos. O dar turi įžulumo teisintis ir teisti.
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 18:52)
Rimtais dekojat, ania bigsmile.gif
Aciu ir jums, nors karteli itikau,  aciuks.gif
Jooo reikia diiidelio proto, kad suvokti teksta, nejau jus turite tokiu problemu, as neturiu, as viiiska suvokiu, viska 4u.gif

O as pipazistu, butent su jusu mastymo vingrybems nesusidoroju. Esu visiskai apgailetina.
Atsakyti
QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 16, 18:51)
Tai jeigu aš neištryniau temos, tai suteikia tau teisę šūdą malt?? Aš pasakiau, ko noriu dėl temos, tai gal dar ir čia pirši savo nuomonę, kad reikia trint ir t.t.? Ne tau spręst, ką man rinktis.
O dar dėl brandumo galiu pasakyt tiek, kad aš nustebusi, kaip tokių davatkų dar nepasiunčiau n*.

Ne, tai žinoma, geriau būti tokia krūta, kaip jūs esate...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 16, 18:54)
Proto bokšte tu

Pagerėjo jums? Pasidarė ant širdies saldžiau? Nugaroje gal jau ir sparnai kalasi?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti