Treciadienis
Pusryciai - kava, batonas su kepenu pastetu
Pietus - kam kepti kiausiniai, man virta vistiena, obuolys
Vakariene- brandinta sriuba, ryziai, hot dogines desreles, raug, kopustai
Vakar
Pusryčiai: dribsnių košė, sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs: vyras vežėsi makaronų su faršo ir naminio dėdės Beno padažu, dukra pomidorinės sriubos, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: vaikai makaronų su sūriu ir ketčupu, vyras antienos taukučių (nekalkit prie kryžiaus- antys naminės, pernykštės, žiauriai nutukę, tai iš dviejų ančių padariau 2.5 l taukų- kaip iš mažos kiaulės
) su duona, sausainiai, obuolių sultys.
Pusryčiai: dribsnių košė, sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs: vyras vežėsi makaronų su faršo ir naminio dėdės Beno padažu, dukra pomidorinės sriubos, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: vaikai makaronų su sūriu ir ketčupu, vyras antienos taukučių (nekalkit prie kryžiaus- antys naminės, pernykštės, žiauriai nutukę, tai iš dviejų ančių padariau 2.5 l taukų- kaip iš mažos kiaulės

1. Grikiu kotletai su duona ir pomidoru
2. Raug.kopustu sriuba su keptom bulvem
3. Vyras pabaiginėjo kažkurios dienos silkę, makaronų pieniška vaikutis, aš dienos likučius :-)
2. Raug.kopustu sriuba su keptom bulvem
3. Vyras pabaiginėjo kažkurios dienos silkę, makaronų pieniška vaikutis, aš dienos likučius :-)
Vakar
Pusryčiai: kuskusas, sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs: vyras vežėsi makaronų su faršo ir naminio dėdės Beno padažu, dukra- ryžių košės, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: pomidorinė ryžių sriuba, taukučiai, duona, sausainiai, obuolių sultys.
Pusryčiai: kuskusas, sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs: vyras vežėsi makaronų su faršo ir naminio dėdės Beno padažu, dukra- ryžių košės, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: pomidorinė ryžių sriuba, taukučiai, duona, sausainiai, obuolių sultys.
Šeštadienis:
(1) vėlyvi pusryčiai - Pyragas (svečiai atsinešė), obuoliai.
(2) Svogūnų sriuba. Apie 2lt.
(3) Virta vištiena su koncervuotom daržovėm. Apie 12lt.
Sekmadienis:
(1) Sumuštiniai. Apie 5lt.
(2) Žirnių sriuba. Apie 2lt.
(3) Blynai su šaldytomis braškėmis. Apie 5lt.
Pirmadienis:
(2) Blynai su šaldytomis braškėmis
(3) Daržovių ir vištienos (likučių nuo šeštadienio) troškinys. Apie 1lt.
Antradienis:
(2) Daržovių ir vištienos (likučių nuo šeštadienio) troškinys.
(3) Moliūgų sriuba. Apie 2lt.
(4) Tako. Apie 10lt.
Trečiadienis:
(2) Moliūgų sriuba.
(3) Daržovių sriuba su vištos nugaryte. Apie 3lt.
(4) Kepta duona su česnako, majonezo ir sūrio padažu. Apie 5lt.
Ketvirtadienis:
(2) Daržovių sriuba su vištos nugaryte.
(3) Bulvių, morkų ir špinatų košė. Apie 5lt.
Penktadienis:
(2) Bulvių, morkų ir špinatų košė. Apie 5lt.
(3) Daržovių košės likučiai su silke ir svogūnais. Apie 5lt.
Apie 70lt.
Grubiai 500lt/mėn pagal meniu gavosi
(1) vėlyvi pusryčiai - Pyragas (svečiai atsinešė), obuoliai.
(2) Svogūnų sriuba. Apie 2lt.
(3) Virta vištiena su koncervuotom daržovėm. Apie 12lt.
Sekmadienis:
(1) Sumuštiniai. Apie 5lt.
(2) Žirnių sriuba. Apie 2lt.
(3) Blynai su šaldytomis braškėmis. Apie 5lt.
Pirmadienis:
(2) Blynai su šaldytomis braškėmis
(3) Daržovių ir vištienos (likučių nuo šeštadienio) troškinys. Apie 1lt.
Antradienis:
(2) Daržovių ir vištienos (likučių nuo šeštadienio) troškinys.
(3) Moliūgų sriuba. Apie 2lt.
(4) Tako. Apie 10lt.
Trečiadienis:
(2) Moliūgų sriuba.
(3) Daržovių sriuba su vištos nugaryte. Apie 3lt.
(4) Kepta duona su česnako, majonezo ir sūrio padažu. Apie 5lt.
Ketvirtadienis:
(2) Daržovių sriuba su vištos nugaryte.
(3) Bulvių, morkų ir špinatų košė. Apie 5lt.
Penktadienis:
(2) Bulvių, morkų ir špinatų košė. Apie 5lt.
(3) Daržovių košės likučiai su silke ir svogūnais. Apie 5lt.
Apie 70lt.
Grubiai 500lt/mėn pagal meniu gavosi

Super! :-) Aš ir noriu/ galvoju į 500 Lt įsitekt. Žėsim kas gausis. Rimtai suimsiu save į ragą. Nes dažniausia būna, kad paskiri į mėn tiek ir tiek pinigų, išleidi daauug ankščiau ( dėl nesamonėlių visokių) ir tenka imti iš kitur. O kaip darote jūs? Paskiriate konkrečią sumą ar tiesiog suskaičiuojat jau kiek išleidot?
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2014 12 05, 21:10)
Super! :-) Aš ir noriu/ galvoju į 500 Lt įsitekt. Žėsim kas gausis. Rimtai suimsiu save į ragą. Nes dažniausia būna, kad paskiri į mėn tiek ir tiek pinigų, išleidi daauug ankščiau ( dėl nesamonėlių visokių) ir tenka imti iš kitur. O kaip darote jūs? Paskiriate konkrečią sumą ar tiesiog suskaičiuojat jau kiek išleidot?
Skaiciuojam kiek isleidziam pabaigoje menesio. Neturime nustatyto biudzeto, tik mano tikslas sugalvoti ka valgyti is to kas yra, bet man taip labiau patinka nei kad neturint atskaitos tasto sudarineti meniu.
Vakar
Pusryčiai: avižų košė, sumuštiniai su namie sūdyta lašiša, sausainiai, kava, arbata.
Pietūs: kepta žuvis, virtos bulvės, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: bulviniai pyragėliai.
Pusryčiai: avižų košė, sumuštiniai su namie sūdyta lašiša, sausainiai, kava, arbata.
Pietūs: kepta žuvis, virtos bulvės, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: bulviniai pyragėliai.
1. Virti varškėčiai
2. R. kopūstų sriuba su vištiena
3. Dešrelės su duona
2. R. kopūstų sriuba su vištiena
3. Dešrelės su duona
QUOTE(Grucė @ 2014 12 06, 09:16)
cia kazkas is virtu bulviu, kaip zemaitiski, tik be mesos ?
Ketvirtadienis
Pusryciai - kava, batonas su kepenu pastetu
Pietus - MB - maltas kumpis su duona ir agurku, man ryziai-vistiena-obuolys-razinos su majonezu misraine
Vakariene - koldunai
Penktadienis
Pusryciai - kava, batonas su slapenke
Pietus- kas koldunus pabaige, man virta vistiena su obuoliu
Pavakariai- snicelis, duona, raug.kopustai
Vakariene- arbata, ikru uztepele su batonu
Vakar
Pusryčiai: ryžių košė, sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs: faršo kepsneliai, virtos bulvės, morkų- griežčių salotos.
Vakarienė: važiavom lankyt mažo leliuko, tai vežėmės keksiukų, ten valgėm picą.

Panašiai, receptą radau rusiškam FB puslapy kažkokiam
Bulviniai pyragėliai
Bulvių- 1 kg.
Svogūno- 1 vnt.
Kiaušinių- 4.
Miltų- 2-3 v. š.
Džiūvėsėlių- 2 v. š.
Aliejaus- 1/2 stiklinės.
Kieto sūrio- 100 g.
Druskos, pipirų- pagal skonį.
Bulves nuplauti, nuskusti ir išvirti pasūdytam vandeny. Atvėsinti.
Svogūną nuplauti, nulupti ir susmulkinti.
Sūrį sutarkuoti.
Bulves sutarkuoti burokine tarka, suberti svogūnus, 2 kiaušinius ir sūrį. Viską pasūdyti, papipirinti ir gerai išmaišyti.
Suplakti 2 kiaušinius. Formuoti pyragėlius ir apvolioti miltuose. Pyragėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti aliejuje.
Pusryčiai: ryžių košė, sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs: faršo kepsneliai, virtos bulvės, morkų- griežčių salotos.
Vakarienė: važiavom lankyt mažo leliuko, tai vežėmės keksiukų, ten valgėm picą.
QUOTE(mickute7 @ 2014 12 06, 15:04)
cia kazkas is virtu bulviu, kaip zemaitiski, tik be mesos ?
Panašiai, receptą radau rusiškam FB puslapy kažkokiam

Bulviniai pyragėliai
Bulvių- 1 kg.
Svogūno- 1 vnt.
Kiaušinių- 4.
Miltų- 2-3 v. š.
Džiūvėsėlių- 2 v. š.
Aliejaus- 1/2 stiklinės.
Kieto sūrio- 100 g.
Druskos, pipirų- pagal skonį.
Bulves nuplauti, nuskusti ir išvirti pasūdytam vandeny. Atvėsinti.
Svogūną nuplauti, nulupti ir susmulkinti.
Sūrį sutarkuoti.
Bulves sutarkuoti burokine tarka, suberti svogūnus, 2 kiaušinius ir sūrį. Viską pasūdyti, papipirinti ir gerai išmaišyti.
Suplakti 2 kiaušinius. Formuoti pyragėlius ir apvolioti miltuose. Pyragėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti aliejuje.