Labas vakaras;) kazkada seniau taip pat taupiau kartu su jumis pries kokius 3metus bet apsileidau dabar staiga vel uzsimaniau taupyti. Nuo gruodzio 1 pradejau rasytis viska taigi nuo gruodzio 1 iki 7 meniu ikelsiu savaitgali o nuo 8 iki 15 pirmadieni;) esam 3 asmenu seima, su vyru dirbam pamainini darba, 5metu mergaite lanko darzeli ten gauna pusrycius, pietus, vakariene. Aisku kartais nevedu jei man ar vyrui iseigine. I savaite itelpam i mazdaug 110 lt. Tai... iki greito mamytes;)
Labas vakaras;) kazkada seniau taip pat taupiau kartu su jumis pries kokius 3metus bet apsileidau dabar staiga vel uzsimaniau taupyti. Nuo gruodzio 1 pradejau rasytis viska taigi nuo gruodzio 1 iki 7 meniu ikelsiu savaitgali o nuo 8 iki 15 pirmadieni;) esam 3 asmenu seima, su vyru dirbam pamainini darba, 5metu mergaite lanko darzeli ten gauna pusrycius, pietus, vakariene. Aisku kartais nevedu jei man ar vyrui iseigine. I savaite itelpam i mazdaug 110 lt. Tai... iki greito mamytes;)
Gruce, tai reikejo ir visa kaledine puokste parodyt
Treciadienis
Pusryciai - kava, pabaigem mano pyraga Pietus - kepenu pastetas su batonu, virti kiausiniai, man virta vistiena ir rauginti kopustai Vakariene- virtas kumpis, raugintu kopustu sriuba, arbata su varskes suriu
Pusryčiai: dribsnių košė, sumuštiniai, kava, arbata. Pietūs: vyras vežėsi žemaičių blynų, dukra- kotletą su bulve, sūnus- mokykloj. Vakarienė: blynai, obuolienė, vyras dar rytojui daryto bulvių- virtos mėsos apkepo valgė.
QUOTE(mickute7 @ 2014 12 10, 20:25)
Gruce, tai reikejo ir visa kaledine puokste parodyt
Pusryčiai: ryžių košė, sumuštiniai, kava, arbata. Pietūs: vyras vežėsi bulvių- virtos mėsos apkepo, su vaikais buvom išvažiavę, tai karštų sumuštinių prikepus pasiėmiau. Vakarienė: bulvių- virtos mėsos apkepas, morkų mišrainė su česnaku. Paskui dar batonas, obuolienė, pienas, dukra javainių su pienu.
Jeigu jus nepelnytai įžeidė- grįžkite ir nusipelnykite.
Šeštadienis: (1) Avižinių dribsnių košė. Apie 2lt. (2) Čeburiekai suaugusiems (15lt), vaikai pas močiutę buvo palikti, tai ten ir valgė. (3) Tako. Apie 10lt.
Sekmadienis: (1-2-3) Svečiuose. Ir dar namo lauktuvių įdėjo.
Pirmadienis: (2) Kepsniukai su raugintais kopūstais ir bulvių koše (lauktuvės) (3) Pieniška daržovių sriuba. Apie 2lt.
Antradienis: (2) Pieniška daržovių sriuba. (3) Avižinių dribsnių ir salierų kepsniukai. Apie 4lt.
Trečiadienis: (2) Avižinių dribsnių ir salierų kepsniukai. (3) Agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis. Apie 2lt.
Ketvirtadienis: (2) Agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis. (3) Cukinijų apkepas. Apie 5lt.
Penktadienis: (2) Cukinijų apkepas. (3) Šparaginių pupelių sriuba. Apie 2lt.
Airv, stebiuosi meniu, labai mazai ir silpnai valgot mano akim maniskiai nuo sriubos nepavalgytu, nebent mesinga ir tirsta, bet siaip isvis sriubu nenori niekad.. o galetu noret
o kas tas TAKO?
o jus nepusryciaujat? na suprantu, vaikuciai darzelyje pavalgo, o judu su vyru?