Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 7

Sestadienis

Pusryciai - kava
Pietus - vakarykste vistiena su bulvemis , silke marinuota su batonu
Vakariene - kaime - rugstyniu sriuba, kotletai, bulves su spirgais

Sekmadienis

Pusryciai - kaime - kava, sumustiniai, sausainiai
Pietus - kaime- banda kepta peciuje su spirgais ir rauginti agurkai
Pavakariai - jau namie - kotletai, man virta vistienos krutinele, ryziai, pomidorai su grietine
Vakariene - varskes suris su kaimiska slyviene, pienas
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 11 02, 20:08)
Trečiadienis:
(2) Sintetinė greita sriuba (blynu neliko) 0.89x2
(3) Lęšių sriuba. Apie 4 lt

Ketvirtadienis:
(2-3) Lęšių sriuba (per daug pagaminau).

Nesupykit, bet kad ir ką sakytumėt (mačiau jau buvo diskusija dėl Jūsų meniu smile.gif ), per dvi dienas suvalgyti 4 lėkštes sriubos tikrai nėra normalu. Čia ne tik vyrai, bet ir kokie studentai, amžinai neprivalgę, greitai nusibaigtų. Nors taupymo atžvilgiu ir išleidžiamų pinigėlių kiekiu, Jums medalis.

Reikėtų ir man grįžti prie meniu planavimo. Ne tiek dėl pinigų taupymo, kiek dėl laiko taupymo apsimoka. Nes kol nueini į parduotuvę nežinodamas, ko nori, kol išsirenki, kol pasigamini. O kai suplanuota, viskas būna supirkta, iš vakaro paruošta, po darbų grįžus belieka pagaminti ir suvalgyti smile.gif
Atsakyti
Fabiana, sriubos galima ir pakartoti jei norisi daugiau. Lęšių sriuba man viena iš sočiausių yra. užkandžiaujame dabar obuoliai. nžn kiek suvalgome, bet nemažai tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 03 lapkričio 2014 - 16:05
QUOTE(airv @ 2014 11 03, 16:03)
Fabiana, sriubos galima ir pakartoti jei norisi daugiau. Lęšių sriuba man viena iš sočiausių yra. užkandžiaujame dabar obuoliai. nžn kiek suvalgome, bet nemažai tikrai.

Aš tai pavyzdžiui nuo oobuolių dar labiau išalkstu. Graužiu, graužiu ir nei kaip skrandžio neužkišu. g.gif

Savaitės meniu nei kaip neparašau. Pradedu, bet nebaigiu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 03 lapkričio 2014 - 18:35
QUOTE(k@mylye @ 2014 11 03, 18:34)
Savaitės meniu nei kaip neparašau. Pradedu, bet nebaigiu.  blush2.gif

Aš irgi, o dar kaimo parduotuvėj čekyje rašo "Prekės", tai sunku prisimint, kas pirkta, o kompo kasdien nejungiu.. smile.gif Bandysiu nuo šiandien vėl rašytis..
Atsakyti
Vakar

Pusryčiai: avižų košė, sumuštiniai kava, arbata.
Pietūs:vaikai lietinių su dešrelėm ir sūriu, vyras vežėsi virtų kauliukų, duonos ir "Turisto pusryčių".
Vakarienė: trinta moliūgų sriuba su džiovintais obuoliais ir kmynais, moliūgų keksiukai.
user posted image

user posted image

Atsakyti
Grįžtu ir aš po atostogų smile.gif

Pirmadienis

Pusryčiai: MB sumuštiniai su tepamu varškės kremu, arbata, man darbe kava
Pietūs: Man keptas vištienos ketvirtis, MB sakė salotų nusipirko
Vakarienė: Cezario salotos, naminės picos, viena su vištiena kita su tunu ir lašiša.
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2014 11 04, 09:31)

Idomiai skamba ax.gif siaip jau net neisivaizduoju kas tai per sriuba tongue.gif idomu butu paragaut, bet kazin ar namiskiai suprastu kas tai per maistas biggrin.gif

Pirmadienis

Pusryciai - kava
Pietus - MB marinuota silke, man vakarykste virta vistiena
Pavakariai- brandinti kotletukai patroskinti su kopustais, virtos bulves, pomidorai su grietine
Vakariene- suris su slyviene, chalva, arbata

Antradienis

Pusryciai - kava, arbata, kam sumustiniai, kam virti kiausiniai
Pietus - kibinai, arbata
Pavakariai - zirniene su kiaulienos kauliukais, pomidorai su grietine
Vakariene - man arbata su grudeta varske, MB kauliukus is sriubos knibinejo su krienais
Papildyta:
QUOTE(Okokionera @ 2014 11 04, 10:34)
Grįžtu ir aš po atostogų smile.gif

Sveika sugrizus mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar

Pusryčiai: ryžių košė, sumuštiniai kava, arbata.
Pietūs:vyras vežėsi virtų kauliukų, duonos ir "Turisto pusryčių", dukra- sriubos, sūnus mokykloj.
Vakarienė: pabaigėm moliūgų sriubą, keksiukus, kam trūko- dar daržovių troškinio su virta mėsa.

QUOTE(mickute7 @ 2014 11 04, 20:31)
Idomiai skamba  ax.gif  siaip jau net neisivaizduoju kas tai per sriuba tongue.gif  idomu butu paragaut, bet kazin ar namiskiai suprastu kas tai per maistas  biggrin.gif 

Nereikia sakyt, iš ko ji, o viskas gi sutrinta lotuliukas.gif Bent jau aš taip darau dažniausiai, ypač vaikams ax.gif Jeigu kam įdomu, leidžiu pavalgius paspėliot, kas ir iš ko čia buvo biggrin.gif
Atsakyti
Antradienis

Pusryčiai: MB sumuštiniai su tepamu varškės kremu, arbata, man darbe kava
Pietūs: Vakarykštė pica, kava, arbata
Vakarienė: vis dar vakarykštė pica, pakepinti grikiai su vištiena.
Atsakyti
Trečiadienis

Pusryčiai: MB bandelės su uogiene ir džiovintais grybais, arbata, man darbe kava
Pietūs: Bandelės su džiovintais grybais, kava, arbata
Vakarienė: Man šviežių daržovių salotos, MB ryžių-krabų lazdelių mišrainė.
Atsakyti
Vakar

Pusryčiai: dribsnių košė, sumuštiniai kava, arbata.
Pietūs:vyras vežėsi troškinio, dukra- keksiuką, sūnus mokykloj.
Vakarienė: burokėlių sriuba, balandėliai, virtos bulvės, pyragas.

user posted image
Atsakyti