Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

Niu as pasigirsiu blush2.gif Uzsisakiau jau nakvynes Atenuose. Pradzia jau padaryta. Tikriausiai niekas nesikeis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 15 gegužės 2012 - 14:55
Jau viskas, uzsakyta, tai nera ko keist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 05 15, 15:35)
Miestelis Thermopyles, ir jos visai netoli pagrindinio kelio randasi. Nuoroda yra
Paziurekit per maps.google - ten net nuotraukyte ideta salia

Tai tiek buvau radus,ten nuotraukos irgi pamestos...nesinori klaidžioti nuvažiavus,dėl to ir bandau viską tiksliai tiksliai susirasti,mokausi iš savų klaidų blush2.gif
Atsakyti
Termopiluose buvau prieš 15 metų, tai tiksliai versmių vietos nenupasakosiu,bet ten tikrai nėra kur labai klaidžioti. Tiesiog priešingoje plento pusėje, nei Leonido monumentas, kalno papėdėje teka tas šiltasis upelis, sieros kvapas jaučiasi per atstumą. Pati versmė trykšta tiesiog iš kalno šlaito. Upelis vingiuoja tarp krūmokšnių, tikrai rasit be problemų. Tada ten vaikštinėjo nemažai turistų, kas maudėsi, kas dairinėjosi. Pasigūglinkit Thermopylae hot springs (arba sulphur springs), gal rasit ką ir konkretesnio, maž ir kokios GPS koordinatės bus nurodytos.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 14, 13:27)
Kaleda, musu kovinukai jau visai nemazi wink.gif
Tiek Cekijos, tiek Slovakijos gamta reikalauja kojyciu miklumo pas mazylius ir ju tevelius. Patarciau turet kalnu kuprine vaikui nest. Vezimu netoli tenuvaziuosi, o ant ranku zyzianti tist sudetinga.
Nebepamenu, is kurio tu miesto. Jei ka, as galiu skolint kuprine iki 18 kg  mirksiukas.gif O dar kolegiukams - kovinukams is vis be problemu  lotuliukas.gif

Ačiū, Žiulyte, mes iš Klaipėdos. Toloka. kažin, kad kur nors nuomoja tas kuprines g.gif Nes suprantu, kad be jos bus nelinksma.
Ėch, nesiplanuoja man... Aš ne ten noriu blush2.gif . Nors iš patirties žinau, kad visur yra smagu, svarbu nors truputį aplinką pakeist.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2012 05 16, 07:32)
Ačiū, Žiulyte, mes iš Klaipėdos. Toloka. kažin, kad kur nors nuomoja tas kuprines g.gif  Nes suprantu, kad be jos  bus nelinksma.
Ėch, nesiplanuoja man... Aš ne ten noriu blush2.gif . Nors iš patirties žinau, kad visur yra smagu, svarbu nors truputį aplinką pakeist.

Na tie 300km ne tokia jau kliutis didele. Kada jus planuojat kelione? Mes vis judam iki juros ar mariu. Klp turiu giminiu - jei niekur nerasi, rasyk i az, suorganizuosim mes tau ta kuprine, nes jau daug kas jos ieskojo nuomot, deja deja...

Ir kas cia dabar per nenoriu g.gif Pirmyn ir tik greitai lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš į Portugaliją arba Krymą buvau sumąsčius smile.gif Kryme esam buvusios su dukra lėktuvu. Kroatijos kvapas nuostabus, bet Krymo kvapas dar labiau užburiantis. Tiesa, Kryme yra savų niuansų, net dukra išmoko žodį "konchilos" (baigėsi), nes pas juos ko tik panori daugiau, žiūrėk , jie nebeturi. Bet mes buvom 2006 m., gal dabr kitaip. Bet vaizdeliai... Nuo to laiko noriu į Krymą su savo auto, nes ... na, patys žinot kodėl biggrin.gif
Tačiau laikas šiais metais ribotas, todėl renkamės kažką arčiau.
Kas čia žadėjo kelionės aprašymu po Krymą pasidalint? smile.gif Smagu būtų paskaitinėt.
Dėl kuprinės - parašysiu į AŽ.
Atsakyti
Liko 1,5 savaitės iki kelionės - kažkaip dar to neįsisamoninu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 05 16, 14:40)
Liko 1,5 savaitės iki kelionės - kažkaip dar to neįsisamoninu  blush2.gif

tai jau ir daiktus galima pradėti dėliotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2012 05 16, 13:49)
tai jau ir daiktus galima pradėti dėliotis thumbup.gif

dar reikia objektus visus susidėlioti ir maršrutus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 05 16, 15:04)
dar reikia objektus visus susidėlioti ir maršrutus smile.gif

OO, pas man tai jau senokai sudėliota, jau pradėjau žiemai dairytis...
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2012 05 16, 14:52)
OO, pas man tai jau senokai sudėliota, jau pradėjau žiemai dairytis...

Tai pas mane irgi iš esmės sudėliota, tik dar žiūrinėjuosi, kas kur pakeliui smile.gif
Atsakyti