QUOTE(Rasitalė @ 2012 07 11, 13:36)
Va va va, pagavau

Labai reikia, bet nedrąsu prašyti. Žinau, kiek daug laiko, darbo ir jėgų maršruto planavimas atima. Bet juk už liežuvio (gal tiksliau už kompo klaviatūros) niekas netraukė
Ne, Rasitale, tikrai ne

...buvau prieš tris metus susidėliojus maršrutą, o dabar prieš gerą mėnesį pradėjau žiūrinėti Rumuniją, nes vis dar buvo planų kur nors vykti automobiliu

...bet jau ir šiame forume berods dveji reportažai taip pat yra, kurie gelbėja planuojant maršrutą po Rumuniją...labai įdomu ir Thea! ką pamatė Rumunijoje, rašė, kad patiko kalnai, man būtų ir visai smalsu ten nuvykti, pernai Graikijoje viešbutyje susipažinome su šeima iš Rumunijos, moteris pati labai gyrė savus kalnus, iš Graikijos jie namo iš karto ir nevažiavo, o keliavo dar keturioms dienoms ilsėtis į kalnus Rumunijoje, jūra Sarlatane77 rašėm, kad nelabai susižavėjo, bet man vis viena būtų įdomu kurs nors netoli Konstantos pabuvoti ir būtinai nuvažiuoti į Dunojaus Deltą, priskiriamą prie gražiausių vietų šimtuko, tiesa, visai netoli sienos tik pravažiavus Vengriją nuo Debreceno pusės yra urvai, tik dabar pavadinimą reikėtų sužiūrėti, na vienu žodžiu jei pasiruošęs savo laiką pašvęsti vien tik šiai šaliai, tai tikrai rasi ką veikti, tik kas domina, manau, kad visi absoliučiai objektai negali dominti
P.S. smalsu pasidarė, tavo vieta Suvalkija
...įdomu kuris regionas, gal kiekvieną dieną kur nors prasilenkiame