QUOTE(ziulyte @ 2012 03 07, 12:08)
Cobre

Kiek ten busi??? Musu kelione laivine, tai su lekimu uzrista tokiose

Oslas paskutinis taskas is kurio skrism i LT. Kreipsiuos info, kai uzstrigsiu, o strigsiu ant visuomeninio transporto, nes kaip zinia laivai per sausuma neplaukia, o Oslas miestas ne is pigiuju...
Švedija, Suomija musu numyleta ir nuciupineta

Va ten drasiai galiu sakyt - isbraidytas kiekvienas pakrantes miestelis (toliau nuo juros dar neatrasti klodai). Zinot, kai kas pabodo, kai kas ne, bet faktas tas, kad vel ten griztam, ir griztam. Tas pats su Kroatija... Va ir sia vasara - juk plaukem jau Gota kanalu, 2 savaites 1 upej mirkom ir vel ten pat varom

Aisku, laivines keliones turi savo specifika, esi labiau ribojamas ir kaustomas, niekur nepaleksi ir pan. Ju deka tikrai numetam tempa iki vezlio greicio

Po tokiu noris sest ir varyt, varyt, varyt

Bet nieko, ilgainiu tas varymo noras dingsta ir vel sedi laivan

Bet zinokit, kai 1 vasara praplaukiojom laivu - pasiilgau... Lenkijos

Buna ir taip

Del to irgi 100 proc pritariu minciai - reikia visko, del ivairoves...
nezinau, gal menesi, gal tris

as ne paciame Osle ir kai neesu dideliu miestu megeja, tai su mielu noru ir nevaziuociau i ji, bet jauciu, kad teks pasibuti

Vazineju visur su masina, tai man visuomeninis mistika kol kas. tik zinau, kad man gerokai pigiau su masina kol kas vazinetis, nei su autobusu

bent jau man taip isaiskino
ziulyte, ir man tas pats. paguliu viesbutyje, jau norisi vaziuoti, lekti. vaziuoju, jau noretusi skristi. skrendu, norisi automobilines nuo pat namu, kad su savo auto pajudeti. pagyvenu viesbutyje, tada jau norisi i palapine listi. pabunu palapineje, svajoju apie vila su draugais. dar labai noriu kruizo, nes nesu bandziusi. jei kiekviena kelione butu tokio pat pobudzio, tai man nepatiktu.