Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

QUOTE(krista08 @ 2012 10 23, 15:28)
drinks_cheers.gif
Manau, kad tarpininkem tikrai galima pasitiketi, tuo labiau, kad tuos batus jos ispakuoja ir mato ar originalus ar ne. Juk akivaizdziai skiriasi, teko ir padielkas rankoj laikyt, tai oi kaip toli tiek kokybes, tiek isvaizdos prasme. O ir normaliai dirbanti tarpininke manau tikrai prisiims atsakomybe jei oficiali parduotuve ikis fuflo.

Tai jau tikrai..pvz pirkau hunter'ius is 6pm, buvo ziauriai gera kaina, kai atejo jie iki tarpininkes ji man parase, kad juose matosi defektas ir pasake, kad nors ir labai maza kaina geriau man ju nepirkt smile.gif tai paeme ir grazino i parduouve preke drinks_cheers.gif thumbup.gif visko aisku nesuziuresi, bet gavusios daikta jei pamato kad kas ne taip iskart informuoja...Ne karto negavau daikto su defektu ar juo labiau podelkos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 10 23, 15:57)
Tai jau tikrai..pvz pirkau hunter'ius is 6pm, buvo ziauriai gera kaina, kai atejo jie iki tarpininkes ji man parase, kad juose matosi defektas ir pasake, kad nors ir labai maza kaina geriau man ju nepirkt smile.gif tai paeme ir grazino i parduouve  preke  drinks_cheers.gif thumbup.gif visko aisku nesuziuresi, bet gavusios daikta jei pamato kad kas ne taip iskart informuoja...Ne karto negavau daikto su defektu ar juo labiau podelkos smile.gif

Vat butent, tiesiog reikia teisingai pasirinkti tarpininkes per kurias galesit pasitikedamos pirkti drinks_cheers.gif Tikrai yra patikimu tarpininkiu, kurios sutinka su grazinimais, arba kitu butu issprendzia problemas, nors ne visada jos pacios buna kaltos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 10 23, 16:14)
Vat butent, tiesiog reikia teisingai pasirinkti tarpininkes per kurias galesit pasitikedamos pirkti  drinks_cheers.gif Tikrai yra patikimu tarpininkiu, kurios sutinka su grazinimais, arba kitu butu issprendzia problemas, nors ne visada jos pacios buna kaltos  ax.gif

butent drinks_cheers.gif tikrai puikiai dirba Meistro Margarita, Rudaplauke, Kate25, Taure, Rimmka is tindi rindi drinks_cheers.gif thumbup.gif ne karto nebuvo jokiu nesusipratimu thumbup.gif per kitas net nepirkau o sios liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 10 23, 10:40)
Kazin jei juodus i skalbimo masina klasikinius ikisciau? Valyklas ir as esu perejus nei viena nevale, bet joglej nepamenu ar buvau..kokiu skalbikliu skalbi? Tuo ugg? Ir ant kokios programos..kazkaip net neabejoju kad juodu spalva nusuplaus?!grezi? Dzinsinius ugg pati skalbiu bet vat klasikiniu nebandzius...

Juodus nekisk, bijau kad nesigautu su spalva kas, ant batu programos, skystais milteliais, grezimas ten mazas toj programoj, juodu nekisau,bijau, pilkus skalbiau, sand, rudus fancy su blizguciu tie, seni, sese melynus susigadino smorais nuejo,istraukus su sepeciu pravarau minkstu ykisu formas tas ir padedu dziuti, tikrai nesukietejo..
Turbut reiktu ugg tas priemones ysigyt g.gif
Vyro juodi isvis kaip nauji,su tuo atnaujintoju juodu nupurskiu ir thumbup.gif

Labai noriu ne classic nusipirkti,vis nedrystu del dydzio uzsakyti blush2.gif

Ir jau reiktu atnaujinti batu spinta, 6 poras turejau, pardaviau, likau tik su juodais biggrin.gif
Atsakyti
Originlūs uggai, emu kieno gamybos turi būti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2012 10 23, 21:37)
Originlūs uggai, emu kieno gamybos turi būti? 4u.gif

ugg made in china smile.gif
Atsakyti
emu irgi made in china
Atsakyti
na ugg, emu ir kitų šiltų batukų gerbėjos baigiasi mūsų diskusijų tema, reik ją čia greičiau užbaigt wub.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
Draudžiama šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
<...>
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
Atsakyti
merginos, kaip tylu šiandien, niekas forume jokių klausimukų, g.gif ax.gif vakar taip aktyviai diskutavom apie originalus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti