QUOTE(Forgete @ 2012 03 20, 12:28)
pas mane neskiepintas ir serga , zinote kodel, todel kad
vaikas turi sirgti. ne vienas neuzaugo be snarglio...
Del skiepu-tikrai atskira tema.
Daug nesiplesiu,bet pavyzdys........Mano kaimynysteje gyvena zmogus ,kuris serga atvira tuberkulioze.Paprastai juk mes nezinome,kaip musu net kaimyno vardas,o jau kokiom jis ligom serga ir ar jis gydosi-is viso -nezinia. Kaip as galiu neskiepint siuo atveju?
Del daugelio skiepu gal ir reiktu pasukti galvas.Tarkim,baigiu nusigrauzt nagus,kai mane prigunde (mindami ant "mamos sazines")paskiepint mazaja nuo vejaraupiu.Negaliu sau iki siol sau atleist uz sita kvaila poelgi.Bet buvo ,kaip buvo....
Papildyta:
QUOTE(persikiuks @ 2012 03 20, 12:09)
neskiepykim neskiepykim, tuoj sugris visokios pamirstos zarazos tokiu neskiepytoju deka. Taip, be abejo turim ziuret stebet is kur ligos atsiranda, bet pas samanus kreiptis tikrai nezadu. Visokiu gydytoju yra, kaip ir bet kurioj srity. Ligas daugumoj lemia ir aplinka. Jei kitom mamom nerupi, kad vaikas kosti , snargliuojas ir taip uzkrecia kitus - ka cia pakeisi, neisi mustis su ja. O salia tokio tai ir gelezinis zmogus susirgs. galu gale, paziurekim ir i
suaugusius, kaip jie elgiasi, kaip parsai. jei kosti, ciaudo, tai net neuzsidengia, traukia snarglius i burna garsiai autobuse sededami 
. apsivemt galima. Tai vat irgi pamastykim, kur su tokia kultura nueisim...
Zinokit i sita tendescija visai neseniai atkreipiau demesi.Kultura pas mus isties labai zema.....Kostim,ciaudim neuzsidengus,spjaudom,puciam nosis viesai ant zemes....
Stovejau parduotuveje,o moteris salia apziurinejo kazkoki daikta.Pastebejau,kad tarpusavyje su vyru kalba labai uzgulusia nosimi .Ir staiga............kaip ciaustelejo kelis kartus......neuzsidengus,neuzsisukus....Nors stovejau greta ,o ne pries ja,pajauciau laselius ant savo veido...Nu pasibaisejau...Nueidama net atkreipiau demesi:isskirtinai inteligentiska,tvarkinga moteris....