Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga,

QUOTE(zwerele @ 2012 03 19, 17:15)
Vaistų vis daugėja vaistinėse, bet kažkodėl sergančių nemažėja. Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis tik 5% žmonių yra sveiki, o gimsta aplamai tik 1% sveikų vaikų, tai tada pagalvojus kas bus po kokių 5 metų. Todėl turime kiekvienas asmeniškai domėtis kodėl taip yra, ka galime garyti kitaip, kad kiekvienam būtų gerai.

nu ir maisto produktu daugeja parduotuvese, atsiranda nauji produktai, naujos firmos, rinkos salygos tai leidzia..ir rubu daugeja aprduotuvese, nes modeliai keiciasi ir zaislu vaikisku ivairove plecioasi..nu tieisog apsaulis nestovi vietoje..
ligos... vienos isnyksta kitos atsairanda..na serga vaikai..seniau ir sirgdavo..dabar serga slogom, gerkle, seniau sirgdavo kokliusais, marais..ir mirdavo daug vaiku..mirtingumas tikrai sumazejo..tai ka dabar daryt..kur tas pasaulis ritasi? nu tieiosg gyvenimas teka sava vaga..pries 100 metu buvo vienos ligos, dabar yra kitos.
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 03 19, 18:19)
nu ir maisto produktu daugeja parduotuvese, atsiranda nauji produktai, naujos firmos, rinkos salygos tai leidzia..ir rubu daugeja aprduotuvese, nes modeliai keiciasi ir zaislu vaikisku ivairove plecioasi..nu tieisog apsaulis nestovi vietoje..
ligos... vienos isnyksta kitos atsairanda..na serga vaikai..seniau ir sirgdavo..dabar serga slogom, gerkle, seniau sirgdavo kokliusais, marais..ir mirdavo daug vaiku..mirtingumas tikrai sumazejo..tai ka dabar daryt..kur tas pasaulis ritasi? nu tieiosg gyvenimas teka sava vaga..pries 100 metu buvo vienos ligos, dabar yra kitos.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Labas vakaras,
šiandien buvom pas Šaulį dėl adenoidų. Jo patarimas mums dar pusmetį pasikankint (jo paties žodžiais tariant) iki rudens, o tada operuot. Ir dar sakė pasėlį pasidaryt. Petrausko g. Kaune sakė be siuntimo daryt galima.. Gal kas darė? Kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(zwerele @ 2012 03 19, 18:01)
Sveikos mamytės, skaitynėjau čia jūsų komentarus ir noriu paklausti ar kaip nors jūs saugotės, kad nesusirgt? nes visi dažniausiai visko griebiamės tada kai jau liga yra. Ar aplamai domitės kas vyksta medicinoje, kur link viskas eina?  g.gif

....kazin nesuklysiu,jei paspeliosiu,kad tuoj ateis pasiulymas pirkti STEBUKLINGA piliule g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2012 03 19, 23:17)
....kazin nesuklysiu,jei paspeliosiu,kad tuoj ateis pasiulymas pirkti STEBUKLINGA piliule g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif labai nenustebciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2012 03 19, 22:17)
....kazin nesuklysiu,jei paspeliosiu,kad tuoj ateis pasiulymas pirkti STEBUKLINGA piliule g.gif  biggrin.gif

laukiu nesulaukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieko aš jum nesiūlysiu.. tiesiog pamastykit kodėl vaikas vis serga ir serga nors vaistų kursas išgertas, kam tada tie vaistai jei liga vistiek vis atsikartoja. Kas pamasto apie tai ieško išeities, kad nebesirgti ir nesinuodyti vaistais. Bet čia me man apie tai pasakot, kiekvienas turi daryti sprendimą. Mano pirmas sprendimas buvo neskiepyti vaiko, nes jei kas skaitote aprašyma kas yra skiepai, tai informaciniame lapelyje parašyta- neskiepyti jei yra žemas imunitetas, o kas tyria jį kai vaikui tik kelios dienos, nuo tada ir prasideda bėdos, kai jau pirmosiom dienom imuniteta mažina(jei aišku jis išvis yra).
Atsakyti
QUOTE(zwerele @ 2012 03 20, 10:07)
Nieko aš jum nesiūlysiu.. tiesiog pamastykit kodėl vaikas vis serga ir serga nors vaistų kursas išgertas, kam tada tie vaistai jei liga vistiek vis atsikartoja. Kas pamasto apie tai ieško išeities, kad nebesirgti ir nesinuodyti vaistais. Bet čia me man apie tai pasakot, kiekvienas turi daryti sprendimą. Mano pirmas sprendimas buvo neskiepyti vaiko, nes jei kas skaitote aprašyma kas yra skiepai, tai informaciniame lapelyje parašyta- neskiepyti jei yra žemas imunitetas, o kas tyria jį kai vaikui tik kelios dienos, nuo tada ir prasideda bėdos, kai jau pirmosiom dienom imuniteta mažina(jei aišku jis išvis yra).

skiepai yra atskira tema..yra skiepu kurie gal ir nereikalingi, o yra kurie reikalingi..cia kiekveino apsisprendimas..
netikiu imuniteto virusinems ir bakterinems ligos sasaja su imunitetu..zinau vaiku kruie neskiepyti nei vienu skiepu o serga daznai kaip ir kiti..o zinau kurie skiepyti visais ir praktiskai neserga..taip akd cia sasaja tik ismislas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 20 kovo 2012 - 10:26
QUOTE(zwerele @ 2012 03 20, 11:07)
Mano pirmas sprendimas buvo neskiepyti vaiko, nes jei kas skaitote aprašyma kas yra skiepai, tai informaciniame lapelyje parašyta- neskiepyti jei yra žemas imunitetas, o kas tyria jį kai vaikui tik kelios dienos, nuo tada ir prasideda bėdos, kai jau pirmosiom dienom imuniteta mažina(jei aišku jis išvis yra).

neskiepykim neskiepykim, tuoj sugris visokios pamirstos zarazos tokiu neskiepytoju deka. Taip, be abejo turim ziuret stebet is kur ligos atsiranda, bet pas samanus kreiptis tikrai nezadu. Visokiu gydytoju yra, kaip ir bet kurioj srity. Ligas daugumoj lemia ir aplinka. Jei kitom mamom nerupi, kad vaikas kosti , snargliuojas ir taip uzkrecia kitus - ka cia pakeisi, neisi mustis su ja. O salia tokio tai ir gelezinis zmogus susirgs. galu gale, paziurekim ir i suaugusius, kaip jie elgiasi, kaip parsai. jei kosti, ciaudo, tai net neuzsidengia, traukia snarglius i burna garsiai autobuse sededami doh.gif . apsivemt galima. Tai vat irgi pamastykim, kur su tokia kultura nueisim...
Atsakyti
QUOTE(zwerele @ 2012 03 20, 10:07)

pas mane neskiepintas ir serga , zinote kodel, todel kad vaikas turi sirgti. ne vienas neuzaugo be snarglio...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 03 20, 12:28)
pas mane neskiepintas ir serga , zinote kodel, todel kad vaikas turi sirgti. ne vienas neuzaugo be snarglio...

drinks_cheers.gif

Del skiepu-tikrai atskira tema.
Daug nesiplesiu,bet pavyzdys........Mano kaimynysteje gyvena zmogus ,kuris serga atvira tuberkulioze.Paprastai juk mes nezinome,kaip musu net kaimyno vardas,o jau kokiom jis ligom serga ir ar jis gydosi-is viso -nezinia. Kaip as galiu neskiepint siuo atveju?
Del daugelio skiepu gal ir reiktu pasukti galvas.Tarkim,baigiu nusigrauzt nagus,kai mane prigunde (mindami ant "mamos sazines")paskiepint mazaja nuo vejaraupiu.Negaliu sau iki siol sau atleist uz sita kvaila poelgi.Bet buvo ,kaip buvo....
Papildyta:
QUOTE(persikiuks @ 2012 03 20, 12:09)
neskiepykim neskiepykim, tuoj sugris visokios pamirstos zarazos tokiu neskiepytoju deka. Taip, be abejo turim ziuret stebet is kur ligos atsiranda, bet pas samanus kreiptis tikrai nezadu. Visokiu gydytoju yra, kaip ir bet kurioj srity. Ligas daugumoj lemia ir aplinka. Jei kitom mamom nerupi, kad vaikas kosti , snargliuojas ir taip uzkrecia kitus - ka cia pakeisi, neisi mustis su ja. O salia tokio tai ir gelezinis zmogus susirgs. galu gale, paziurekim ir i suaugusius, kaip jie elgiasi, kaip parsai. jei kosti, ciaudo, tai net neuzsidengia, traukia snarglius i burna garsiai autobuse sededami  doh.gif . apsivemt galima. Tai vat irgi pamastykim, kur su tokia kultura nueisim...

Zinokit i sita tendescija visai neseniai atkreipiau demesi.Kultura pas mus isties labai zema.....Kostim,ciaudim neuzsidengus,spjaudom,puciam nosis viesai ant zemes....
Stovejau parduotuveje,o moteris salia apziurinejo kazkoki daikta.Pastebejau,kad tarpusavyje su vyru kalba labai uzgulusia nosimi .Ir staiga............kaip ciaustelejo kelis kartus......neuzsidengus,neuzsisukus....Nors stovejau greta ,o ne pries ja,pajauciau laselius ant savo veido...Nu pasibaisejau...Nueidama net atkreipiau demesi:isskirtinai inteligentiska,tvarkinga moteris....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 20 kovo 2012 - 11:59
dieve kaip slykstu. o baisiausia, kai ciaudo parduotuvej prie bandeliu skyriaus. nu tikrai gyvuliai, ne kitaip . gi kitas zmogus net neitars, pasiims ta bandele su seilem aptaskyta ir viskas. mad.gif .
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2012 03 20, 16:22)
dieve kaip slykstu. o baisiausia, kai ciaudo parduotuvej prie bandeliu skyriaus. nu tikrai gyvuliai, ne kitaip . gi kitas zmogus net neitars, pasiims ta bandele su seilem aptaskyta ir viskas. mad.gif .

Kad ir kaip viliotu dezese sveriamu ir kartais pigesniu ,nei supakuoti produktai pirkimas(sausainiai,zefyrai,meduoliai),bet.....NIEKADA neperku ju....Jau cia turbut visos prisiziureje,kaip bobutes ciupineja rankomis ir tikrina ju sviezuma,ispauzdamos nagus i i ta meduoli,graibo ,iesko kazko toj dezej,nosi pasikaso ir vel kisa rankas i deze doh.gif .
Jau jeigu man ten griuk-gyvenk reikia,krastutiniu atveju ,traukiu apacioj esancia deze ir su celofaniuku issiimu ko man ir kiek reikia.Bet tai buna labai retai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 20 kovo 2012 - 15:45