Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga,

QUOTE(vaidicita @ 2012 03 10, 18:47)
gerem ir mes ta sambucus , absoliuciai jokio poveikio

Na, gal kaip kam organizmas įsisavina mirksiukas.gif Dar, kaip minėjau, geriam skystą vitaminą C, žuvies taukus.
Atsakyti
QUOTE(Puke111 @ 2012 03 10, 16:28)
Labuka wink.gif

O kokiais vaistais gydo? 4u.gif  nes mums tai visada antibiotikus skiria verysad.gif 
Ir vel dabar mazius susirgo, darzeli palanke 3 dienas ir prasidejo sloga, o kol namie buvo, po ligu sveikas isbuvo 3 savaites.
Jau nebezinau ka ir daryt, cia lankemes privaciai,sumoketi nemazi pinigai, geria imunitetui stiprinti preapartaus, bet ziuriu niekas nesikeicia, serga tas mano vaikas sad.gif

Brontex tab.,ventolinas,gerkles purskimas(nes raudona),klaritinas.Sake-tipinis bronchitas.Snd .kaip tik diskutavom su gyd.apie bronchito gydyma be antibiotiko.Jis patvirtino,kad grynasis bronchitas gydomas be antibiotiko.Jeigu duosi antibiotika-uzsiciaups tuom kart,be antibiotiko-pakoses ilgiau, bet issivalys viskas naturaliau,gydant simtomiskai.Neatmete galimybiu,kad gali leistis ir zemyn,bet vien del to skirt antibiotika,kaip "saugikli",kad nesileistu viskas zemyn-absurdas.Bus problema-bus ir pagalba.Visada reikia skatint organizma paciam gelbetis su pagalba simptominiu vaistu.Tai ne jokia mums "premjera".Kadangi kontaktuojam su gyd.jau 12 m,tai man tai yra jau iprasta.
Mazoji irgi iki 3m nesirgo niekuo(na gal pora kart sloga).Pradejo lankyt darzeli,prasidejo "kadriliai".Eidavom 2 sav,savaite sloga ,gerkle doh.gif .Viena paguoda-tikiu,kad gydomes saugiai.Po 1.5m darzelyje tarpas padidejo iki 7 sav.ejimo.Bijau ka ir kalbet,bet pagaliau norisi atrast sviesa tunelio gale.Tik gyd.pastebejimas,kad issveikstame pakankamai greitai(TFU TFU TFU).Va taip ir rankelioju viltingus pastebejimus.
Atsakyti
vaikai serga nes turi sirgti, tai yra normalu, taip jie susirenka imuniteta ateicia. Bet daugelis mamu, farmacijos deka, vis iesko stebuklingos tabletes.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 03 10, 21:35)
vaikai serga nes turi sirgti, tai yra normalu, taip jie susirenka imuniteta ateicia. Bet daugelis mamu, farmacijos deka, vis iesko stebuklingos tabletes.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Po tam tikros patirties ir visos "labdaros",kuria suteikiau farmacijos imonems vis tikedamasi,kaip Komarovskis sako -Stebuklingos piliules-atsibudau.Dabar skeptiksia ziuriu net i kompleksinius vitaminus.Mano gyd.visada sako man,jei nori tu jau tu vitaminu,pirk su kuo mazesniu sarasu(kad i sudeti ieitu kuo maziau vitaminu).Dabar supratau,kad pirksiu saltuoju sezonu zuvu taukus,na dar vit .c ir viskas .Daugiau neremsiu nieko ,netikesiu niekuo ir neieskosiu tos stebuklingos piliules.
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2012 03 10, 20:39)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Po tam tikros patirties ir visos "labdaros",kuria suteikiau farmacijos imonems vis tikedamasi,kaip Komarovskis sako -Stebuklingos piliules-atsibudau.Dabar skeptiksia ziuriu net i kompleksinius vitaminus.Mano gyd.visada sako man,jei nori tu jau tu vitaminu,pirk su kuo mazesniu sarasu(kad i sudeti ieitu kuo maziau vitaminu).Dabar supratau,kad pirksiu saltuoju sezonu  zuvu taukus,na dar vit .c ir viskas .Daugiau neremsiu nieko ,netikesiu niekuo ir neieskosiu tos stebuklingos piliules.

as irgi persikodavau ir nebeperku. Bet kas svarbiausiai gerai del to jauciuosi, zinau ka darau su savo vaiku ir numoju ranka jei mano drauges vis stengiasi mane iprotinti pirkti super duper papildus. Svarbiausia namie palaikyti dregme, vesesne temperatura ir visos slogos bei kosuliai neatrodo tokie baisus.
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2012 03 10, 20:39)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Po tam tikros patirties ir visos "labdaros",kuria suteikiau farmacijos imonems vis tikedamasi,kaip Komarovskis sako -Stebuklingos piliules-atsibudau.Dabar skeptiksia ziuriu net i kompleksinius vitaminus.Mano gyd.visada sako man,jei nori tu jau tu vitaminu,pirk su kuo mazesniu sarasu(kad i sudeti ieitu kuo maziau vitaminu).Dabar supratau,kad pirksiu saltuoju sezonu  zuvu taukus,na dar vit .c ir viskas .Daugiau neremsiu nieko ,netikesiu niekuo ir neieskosiu tos stebuklingos piliules.

Siuo metu vaikui esu nupirkus skystus vitaminus.... aisku kiek pasisavia, kiek ne, bet jei vaikas mazai valgo darzoviu, manyciau pasirinkimo kito nera sad.gif ir pagirdyti vitaminu reiketu. O del "stebuklingos piliules" - jauciu greit nebus israsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2012 03 10, 20:43)
Siuo metu vaikui esu nupirkus skystus vitaminus.... aisku kiek pasisavia, kiek ne, bet jei vaikas mazai valgo darzoviu, manyciau pasirinkimo kito nera sad.gif ir pagirdyti vitaminu reiketu. O del "stebuklingos piliules" - jauciu greit nebus israsta  doh.gif

o kam jus duodate tuos vitaminus? Kokiu medziagu truksta jusu vaikui? padarykite tyrimus, truks gelezies - duosite gelezi, truks kalcio - duosite kalci ir t.t.. Multivitaminai visiskas briedas gadinantis dantis.
Papildyta:
stai jums laida apie vitaminus http://video.komarov...08-08-2010.html
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 03 10, 20:50)
o kam jus duodate tuos vitaminus? Kokiu medziagu truksta jusu vaikui? padarykite tyrimus, truks gelezies - duosite gelezi, truks kalcio - duosite kalci ir t.t.. Multivitaminai visiskas briedas gadinantis dantis.
Papildyta:
stai jums laida apie vitaminus http://video.komarov...08-08-2010.html

Nu va, perklausiau...
Vitaminu nereikia, jei pilnaverte mityba. Maniskis deja taip nesimaitina sad.gif Nevalgo darzoviu, vaisiu, apie uogas net kalbos negali buti. Paskutiniu metu pameginam vis issiulyt ka nors bent paragauti. Gydytoja musu atveju rekomendavo vitaminus pagerti,butent del nepilnavertes mitybos.

Sunus valgo bananus, melionus, arbuzus, obuolius, morkas, agurkus ir bulves. Viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 10 kovo 2012 - 21:17
QUOTE(Forgete @ 2012 03 10, 21:35)

Vaikai serga ir turi sirgti, bet manau sirgimas sirgimui nelygus. Bent jau mano mažėlei visos absoliučiai ligos labai stipriai komplikavosi. Ir labai abejoju, kad tai imuniteto stiprinimas ateičiai. Jei ne kompetetingi daktarai iš viso neaiški pabaiga galėjo būti.
Aš iš viso saviškei neduodu vitaminų, nes mano daktarai sakė, kad viską reikia gauti su maistu. Tik imunostimuliatorius gėrėm pusę metų, nei žuvų taukų, nei vitamino C.
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2012 03 10, 21:13)
Nu va, perklausiau...
Vitaminu nereikia, jei pilnaverte mityba. Maniskis deja taip nesimaitina sad.gif Nevalgo darzoviu, vaisiu, apie uogas net kalbos negali buti. Paskutiniu metu pameginam vis issiulyt ka nors bent paragauti. Gydytoja musu atveju rekomendavo vitaminus pagerti,butent del nepilnavertes mitybos.

Sunus valgo bananus, melionus, arbuzus, obuolius, morkas, agurkus ir bulves. Viskas.

ir jus skaitote tai mazai?
mano tokio pat amziaus vaikas (balandi bus 5ki) tik siemet pradejo valgyti pomidora, agurka, morka, tik pernai pirma karta paragavo braskes, slyvos. neikisdavom ne pro kur. Si rudeni mus labai uztampe medikai , del kitu problemu, ne del mitybos, teko darytis tyrimus pas gastroenteriologus, endokrinologus ir kitus specus. Visi tyrimai puikus, jokiu virskinamojo trakto nukrypimu, kraujas taip pat puikus (hemoglobinas 130). Man asmeniskai atrodo, kad jusiskis tikrai normaliai suvalgo. Komarovskis temoje apie mityba sako, kad vaikas jeigu suvalgo truputi mesytes, truputi miltiniu produktu, truputi darzoviu , truputi vaisiu, truputi pieno produktu (zodziu visko po truputi) ir tai yra puiku.
Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 03 10, 21:17)
Vaikai serga ir turi sirgti, bet manau sirgimas sirgimui nelygus. Bent jau mano mažėlei visos absoliučiai ligos labai stipriai komplikavosi. Ir labai abejoju, kad tai imuniteto stiprinimas ateičiai. Jei ne kompetetingi daktarai iš viso neaiški pabaiga galėjo būti.
Aš iš viso saviškei neduodu vitaminų, nes mano daktarai sakė, kad viską reikia gauti su maistu. Tik imunostimuliatorius gėrėm pusę metų, nei žuvų taukų, nei vitamino C.

Giedre Jusu atvejis visiskai kitoks, turite bedeliu ir rasydama Jusu uomeny tikrai neturejau. Bet kalba eina apie virusines infekcijas.

Vaikai turi sirgti bet visa esme, kokia kaina ta liga pasibaigia, t.y. ar prireikia antibiotiku ar ne.
Atsakyti
o kodėl jums Komarovskis autoritetas? g.gif
Atsakyti
na as irgi nebeperku vitaminu. vitaminas C ligos pradzioje ir dabar zuvu tauku nupirkome. uztenka mano manymu. o del tu vaisiu/darzoviu maniskiai irgi nevalgydavo. sunus ir dabar duag ko nevalgo, bet kazkaip veina kompensuojam kitu.. pvz kai spaudziu morku/obuoliu sultis ispaudziu buroko zalio ir pan.
Atsakyti