QUOTE(Viotinola @ 2012 03 10, 21:13)
Nu va, perklausiau...
Vitaminu nereikia, jei pilnaverte mityba. Maniskis deja taip nesimaitina

Nevalgo darzoviu, vaisiu, apie uogas net kalbos negali buti. Paskutiniu metu pameginam vis issiulyt ka nors bent paragauti. Gydytoja musu atveju rekomendavo vitaminus pagerti,butent del nepilnavertes mitybos.
Sunus valgo bananus, melionus, arbuzus, obuolius, morkas, agurkus ir bulves. Viskas.
ir jus skaitote tai mazai?
mano tokio pat amziaus vaikas (balandi bus 5ki) tik siemet pradejo valgyti pomidora, agurka, morka, tik pernai pirma karta paragavo braskes, slyvos. neikisdavom ne pro kur. Si rudeni mus labai uztampe medikai , del kitu problemu, ne del mitybos, teko darytis tyrimus pas gastroenteriologus, endokrinologus ir kitus specus. Visi tyrimai puikus, jokiu virskinamojo trakto nukrypimu, kraujas taip pat puikus (hemoglobinas 130). Man asmeniskai atrodo, kad jusiskis tikrai normaliai suvalgo. Komarovskis temoje apie mityba sako, kad vaikas jeigu suvalgo truputi mesytes, truputi miltiniu produktu, truputi darzoviu , truputi vaisiu, truputi pieno produktu (zodziu visko po truputi) ir tai yra puiku.
Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 03 10, 21:17)
Vaikai serga ir turi sirgti, bet manau sirgimas sirgimui nelygus. Bent jau mano mažėlei visos absoliučiai ligos labai stipriai komplikavosi. Ir labai abejoju, kad tai imuniteto stiprinimas ateičiai. Jei ne kompetetingi daktarai iš viso neaiški pabaiga galėjo būti.
Aš iš viso saviškei neduodu vitaminų, nes mano daktarai sakė, kad viską reikia gauti su maistu. Tik imunostimuliatorius gėrėm pusę metų, nei žuvų taukų, nei vitamino C.
Giedre Jusu atvejis visiskai kitoks, turite bedeliu ir rasydama Jusu uomeny tikrai neturejau. Bet kalba eina apie virusines infekcijas.
Vaikai turi sirgti bet visa esme, kokia kaina ta liga pasibaigia, t.y. ar prireikia antibiotiku ar ne.