Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(varveklis @ 2012 02 22, 13:22)
Gavau atomaizeryje Etro Ambra. Nemoku prašmatniai aprašinėti, bet vienintelis įspūdis - nepaprastai malonaus - drožiamo pieštuko ir grafito kvapas. Pasakiškai kvepia smile.gif Tokie flashbackai į vaikystę neša. Nesu labai įgudusi identifikuoti atskirus kvapus, tai kol kas įspūdis toks, kai supratau, ką užuodžiu, nieko kito nebeatrandu. Bet koks malonus kvapas, visiškai neagresyvus, šiltas ramus. Kažkodėl primena iš karto solfedžio pamokas  smile.gif

Eik tu sau bigsmile.gif Nooooooriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2012 02 22, 15:25)
Jei turit galimybę Vilniuje užsukt į Panoramą, užeikit į Creme de la Creme kvepalų butiką, ten turės ką pasiūlyt.
Iš Kristianos, Douglas asortimento pabandykit Chanel No 19 ar Cristalle EDT variantus, tikrai nesaldūs, gal iš Guerlain Aqua Allegoria serijos ką nors turės tipo Herba Fresca ar pan.
Šiaip patarimas čia - menkavertis dalykas. Reikia eit ir uostyt, uostyt, uostyt  biggrin.gif Tas kas jums saldu, man gali būti visiškai nesaldu ir atvirkščiai. Du žmonės to paties kvapo vienodai neužuodžia.

ačiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2012 02 22, 14:25)
Jei turit galimybę Vilniuje užsukt į Panoramą, užeikit į Creme de la Creme kvepalų butiką, ten turės ką pasiūlyt.
Iš Kristianos, Douglas asortimento pabandykit Chanel No 19 ar Cristalle EDT variantus, tikrai nesaldūs, gal iš Guerlain Aqua Allegoria serijos ką nors turės tipo Herba Fresca ar pan.
Šiaip patarimas čia - menkavertis dalykas. Reikia eit ir uostyt, uostyt, uostyt  biggrin.gif Tas kas jums saldu, man gali būti visiškai nesaldu ir atvirkščiai. Du žmonės to paties kvapo vienodai neužuodžia.

Chaneliai irgi buvo pirma mintis man shovusi galvon. Gaivu ir saldu gali buti vienu metu, bet tose paciose Sarmose galite dar uzmesti aki i Dior kelioniu kolekcija (Escale a Portofino, Escale a Pondichery, Escale Aux Marquises) - jie vasarai skirti, DKNY Be Delicious (zalias obuolelis), Armani Acqua di Gioia, Estee Lauder Pure White Linen, gal koki Prada Infusion d'Iris arba, jei butu uzsilikes, CK Truth. Nezinau, ar musuose jau pasirode Chloe l'Eau de Chloe, man jie irgi pasirode gaivus. Maciau, kitoje temoje siule Hermes kvapus - as viena ju uzuodziu kaip labai saldu, bet tai tik irodymas, kad reikia paciam pasiuostyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 02 22, 13:10)
Aciu, Ingenai, atkrepsiu i siuos demesi. Nes mano visi bandyti buvo labai tuberoziski. Tie patys TF velvet gardenia.. Aisku, ju sudety ir yra tuberoza.. Todel man eilini karta ir tapo neaisku.

Isabey Gardenia, Krigler Pleasure Gardenia - gardenijos be tuberozų.
Atsakyti
eina sau,kaip tik atejau klaust,kokiuose kvepaluose geriausiai gardenia atsiskleidzia bigsmile.gif
Atsakyti
Gardenija gana gražiai groja Chanel Gardenia,tuberozos ten blankios g.gif
http://www.fragranti...rdenia-936.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 22 vasario 2012 - 19:33
QUOTE(Ingėnas @ 2012 02 22, 13:28)
Man tuberozos kvapas kvepaluose atrodo intensyvesnis, ryškesnis nei gardenijos. O gal dėl to, kad tuberozų nemėgstu g.gif  Manau, kad didelio panašumo šie kvapai  visgi neturi. Man gardenija  panašesnė į jazminą, o ne  į tuberozą.
Va čia tai gardenijos lyg ir nieks nepermuša, jinai gan ryški:
http://www.fragranti...Orage-5586.html

Šiaip teisybė, bet šiuose imbieras reikalą gadina verysad.gif Man irgi nemėgstamos tuberozos dažnai gardenijas užgožia. O Isabey gardenija mano nosiai visiškai plokščia ir kažkokia cypianti, per dantis eina tongue.gif Gražiausia gal tikrai šanelinė. Ir dar nebrangiuose, bet ne pigiai kvepiančiuose Lanvin Oxygene - graži, subtili ir nelabai ryški.
Atsakyti
Aciu visos uz nuomones, ieskosiu kitu gardeniju 4u.gif
Atsakyti
gal kas esat susidūrę su Angel Schlesser kvepalais?
Esprit de Gingembre
arba
Oriental II
būčiau dėkinga jei ką papasakotumėt 4u.gif
Atsakyti
Etro Messe de Minuit versijos

Kartu su Benicio išbandėme tris šių kvepalų versijas. Čia tik mano nuomonė, ateis Benicio - papildys.

Pirmoji EDC versija atrodo štai taip:
user posted image

Tikrieji Messe de Minuit. Čia randu ir mišias, ir vidurnaktį, ir vidurnakčio mišias, ir mučiutės skynelę, ir medines dėžutes, ir dulkes, ir pelėsį. Labai turtingas, sodrus, o kartu ir liūdnas kvapas. Pradžia ant mano odos primena senąjį balzamą "žvaigždutė" - padvelkia panašiu šalčiu. Paskui išsiskleidžia visa puokštė - smilkalų, medienos, cinamono, pačiulio. Tik tas šalčio jausmas vis tiek išlieka. Dėl to šita versija kvėpintis nenorėčiau, bet - didžiulė pagarba kūrėjams.

Antroji EDC versija:
user posted image

Kalėdos jaukiuose namuose. Pakvimpa apelsinais, cinamonu ir vanile. Smilkalai tik primena, kad iš šiltų namų teks eiti į bažnytėlę. Tik taip gaila palikti ant stalo tuos gardumynus... Šventiškas kvapas, nebeliko nei liūdesio, nei minčių apie praėjusį laiką.

Trečioji EDT versija:
user posted image

Apelsinai bažnyčioje. Pradžia - gaivūs apelsinai, pamažu apgaubiami pačiulio ir smilkalų. Įspūdis toks, lyg valgyčiau apelsinus tuščioje bažnyčioj, kur tvyro smilkalų ir medinių suolų kvapas, o už lango - gūdi žiema ir spengiantis šaltis. Kvapas gaivus, iš pradžių apgaulingai naivokas, bet iš tikrųjų gana griežtas ir labai vienišas.
Atsakyti
eglegle, labai laukiau šitų įžvalgų, kaip įdomu skaityti 4u.gif Dabar tikrai žinau, kad norėsiu įkišti nosį į tą pirmosios EDC versijos šaltį, kaip opozicijai pastačius naujesnių EDC šilumą, jaukumą ax.gif Tiesa, ir pastarasis man mizerį liūdesio savy skandina, bet tik bazėj ir tik protarpiais.
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 02 25, 15:27)
Tiesa, ir pastarasis man mizerį liūdesio savy skandina, bet tik bazėj ir tik protarpiais.

Testuojant vieną atskirai - sutinku, bet lyginant su senąja versija, jaučiasi didelis skirtumas 4u.gif
Atsakyti