Mergaitės jūs čia žinovės, sakykit iš kur labiausiai verta pirkti kvepalus? Kad būtų originalūs, laikytusi kuo ilgiau? Nes apie visokias kristianas esu girdėjus , kad neoriginalūs, kaip čia ištikrųjų yra?
Mergaitės jūs čia žinovės, sakykit iš kur labiausiai verta pirkti kvepalus? Kad būtų originalūs, laikytusi kuo ilgiau? Nes apie visokias kristianas esu girdėjus , kad neoriginalūs, kaip čia ištikrųjų yra?
QUOTE(Pythonica @ 2012 04 02, 08:37)
Iš tikrųjų yra taip, kad kiek kvepalų (kvepalų pardavimo taškų), tiek nuomonių
Kristiana, Crème de la Crème, Visokių Daiktų Krautuvėlė - tai yra TOS parduotuvės, kuriomis pasitikiu ir iš kurių perku. Taip pat yra SM narių sąrašas, kuriomis irgi pasitikiu ir iš kurių perku
Kiekvienas turi savus "taškus" ir savus pirkimo įpročius
Apie Kilian kvepalų kūrėją rašoma lietuviško "L'Officiel" naująjame numeryje. Gal bus kam įdomu pasiskaityti
Pirkit tik Šv. Užsieny Šv. Testerius. Ten tai tikrai visur tik originalai.
****, gal šiandien pilnatis prasidėjo?
QUOTE(Pythonica @ 2012 04 02, 09:37)
Mergaitės jūs čia žinovės, sakykit iš kur labiausiai verta pirkti kvepalus?
Labiausiai verta pirkti iš patikimų parduotuvių arba patikimų asmenų
http://www.supermama...howtopic=662408
O patikimus asmenis galima susižvejoti čia pat forume
QUOTE(rutule @ 2012 04 02, 14:08)
QUOTE(rutule @ 2012 04 02, 12:08)
priešpilnis dabar. sunkesnis metas už pilnatį (čia iš gyvenimo tsakant
QUOTE(Liya @ 2012 04 02, 15:51)
Labiausiai verta pirkti iš patikimų parduotuvių arba patikimų asmenų

Ačiū.
QUOTE(rutule @ 2012 03 30, 20:33)
Bijau, kad as-ne-tavo reiks ilgai laukt - jos gi vyras net nenutuokia kiek dėžių po jų lova slypi
O kas bus, kai sužinos 
O kas bus kai po lova vietos nebeliks?
Papildyta:
QUOTE(linivo @ 2012 04 01, 18:56)
Man labai kokosais kvepia TM Womanity, nors kiti ju ten neuzuodzia.
QUOTE(Liya @ 2012 04 01, 19:22)
Nei pro kur Hypnotikas man kokosais nepasipuoses
QUOTE(Roxetė @ 2012 04 03, 10:18)
Man labai kokosais kvepia TM Womanity..
O man Womanity vien figlapiai, jokių kokosų
QUOTE(Liya @ 2012 04 03, 09:19)
o figos ir figlapiai skiriasi?
nes womanity man labai nepatinka
Originalus kvepalai laikys tiek kiek jiems priklauso
QUOTE(lilayte @ 2012 04 03, 12:36)
Kiek žinau parfumerijoje išskiriamos kaip atskiros natos - figos, figlapis (fig leaf) ir figmedis (fig tree).
Figos ko gero nuosaikiausia nata, kiti du truputį kartesni, intensyvesni.
O vat Womanity turi ir fig, ir fig tree aromatinius komponentus - man buvo per daug
Papildyta:
QUOTE(eglejtree @ 2012 04 03, 14:53)
... kad pati greit priprasite prie jums malonaus kvapo ir tiesiog jo nebeuzuosite.
dėl malonaus kvapo neužuodimo nesutikčiau - turiu daugybę man patinkančių kvepalų, bet kad neužuosčiau...
Yra keletas, kurie man labai trumpai užuodžiami, nors kitiems jie pasirodė gana intensyvaus kvapo.. Bet man jie nepatinka visai.. Bet tai jau tipo tinka??