Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

sveikos 4u.gif
pagalvojau, kad ir as jokiu ft nesidarau, tiesiog samoningai nesinori nei fotkintis, nieko... smile.gif cia matyt neleidziam sau prisisvajoti vel...bent jau as tai tikrai...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 04 02, 11:08)
sveikos 4u.gif
pagalvojau, kad ir as jokiu ft nesidarau, tiesiog samoningai nesinori nei fotkintis, nieko... smile.gif cia matyt neleidziam sau prisisvajoti vel...bent jau as tai tikrai...

labuka,labuka na kaip tau sveikatytė,ar geriau jauties 4u.gif spausim kumštukus kad tik viskas but gerai 4u.gif
aš imečiau savo pilvuka i albumuka, pagalvojau jei kas bent atsiminimas liks
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 04 02, 12:11)
labuka,labuka na kaip tau sveikatytė,ar geriau jauties 4u.gif spausim kumštukus kad tik viskas but gerai 4u.gif

Bona-pari,nu negalvok tu taip "jei kas"
šį kartą turi būti viskas gerai 4u.gif

Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 04 01, 21:24)
Aniri   tavo mazylio sypsena tokia grazi  wub.gif  toks grazutis  wub.gif

Aciu ax.gif

QUOTE(ievoole @ 2012 04 02, 08:40)
šįkart mes jau abu prietaringi blush2.gif aš kažkaip net pilvelio nesidemonstruoju tik nėštukėm albumėlyje, mažai su kuo apie tai džiaugiuosi ax.gif nors visiems tiesiog norisi rėkti lotuliukas.gif

nors vat Adomuką demonstravau labai stipriai ir tfu tfu tfu jį auginu sveiką ir gražų, o Ąžuoliuko auginant 2 vaikelius tiesiog nebuvo kada rodyti, o vat kaip nutiko verysad.gif  tai, kad net nežinau kiek yra tiesos apie pavydą ir nelaimes unsure.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 04 02, 11:08)
sveikos 4u.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2012 04 02, 12:11)

Viskas bus gerai. Tik aisku lengva pasakyt, sunku patiket paciai, ir taip jaustis.
As pati nesifotografavau, niekam nesakiau, net artimiems giminaiciams blush2.gif iki kokiu 25 savaiciu. Kol nebuvo pilvoko, nespurdejo, tai net paciai sau bijojau pripazint kad esu nestuke.gif Bijojau patiket, o paskui netekt ax.gif paskui kitokios tos baimes doh.gif Vienuzodziu... tik cia esancios mamos supranta kaip tai yra smile.gif

Atsakyti
Labutis 4u.gif

Bona -pari uh koks pilvukas wub.gif wub.gif wub.gif Viskas bus ciki piki mirksiukas.gif si karta bus viskas ki taip . Dar nesena tai tikrai esi 4u.gif Va kolege mano pastojo neseniai jai 41 m. gymdis leliuka jau bus 42m. smile.gif o as turiu teta kuri pagymde 47m.tarp pusseseriu (seseru) yra 16m.skirtumas. 4u.gif Turiu mazaja pussesere smile.gif tai kad mirksiukas.gif

Laikau kumstukus uz musu nestukes wub.gif uz xiuke,Bona - pari, pamelo , Lu, ievoole ir uz visas kitas wub.gif viskas bus gerai, viskas bus ciki piki mirksiukas.gif

o kitoms linkiu kuo greiciau pasigaut si virusiuka nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Tauskute ir tu gaudyk nestuke.gif virusiuką 4u.gif

Aš irgi dar netikiu,kad laukiuos
pas gyd.tik balandžio 18 d.prašysiu echo iškart,jau matysis širdelė
negerų visokių minčių kartais lenda-baimė

bet jau valgyt norisi kas minutę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 04 02, 16:00)
Tauskute ir tu gaudyk  nestuke.gif  virusiuką 4u.gif

Kiek savaiteliu tau dabar gaunasi?
As nesulaukiau vizito pas gine, begau echoskopo pasidaryt ax.gif Buvo 6 sav, jau mate sirdele net pe pilvuka echoskopuojant. Yra Zveryne echoskopiju kabinetukas fainas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 02 balandžio 2012 - 15:10
QUOTE(*Aniri* @ 2012 04 02, 16:06)
Kiek savaiteliu tau dabar gaunasi?
As nesulaukiau vizito pas gine, begau echoskopo pasidaryt  ax.gif  Buvo 6 sav, jau mate sirdele net pe pilvuka echoskopuojant. Yra Zveryne echoskopiju kabinetukas fainas.

6 sav ir 2 dienos.
ten Žvėryne privati?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 04 02, 16:53)
6 sav ir 2 dienos.
ten Žvėryne privati?

Jo privati.Ten echoskopiju kabinetas, jie ten visko ko echo daro, tame tarpe ir ankstyvaus nestumo nustatymo. Bonus eventus
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 04 02, 13:11)

kaip kada su ta sveikata...visaip...svarbu nesinervint, bet sunku to isvengti...na as ir galvoju, kad maza , kas...todel ir nesvajoju...va kai leidi prisisvajot sau, paskui skaudziai nusivili zmogus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 02 balandžio 2012 - 16:39
QUOTE(Lu @ 2012 04 02, 17:00)
Tauskute ir tu gaudyk  nestuke.gif  virusiuką 4u.gif

gaudau, gaudau as viriusiuka smile.gif tik idomu kada gy as ji pagausiu g.gif dar siandiena su zinojau kad dar viena drauge laukiasi smile.gif jau eina 5menesiukas wub.gif supa mane aplinkui tik nestuke.gif wub.gif pasidziaugiu kartu su jom kaip ir su jumis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2012 04 02, 17:24)
Jo privati.Ten echoskopiju kabinetas, jie ten visko ko echo daro, tame tarpe ir ankstyvaus nestumo nustatymo. Bonus eventus

o ten taip nuvaziuoji ir priima?
pas kokia echoskopuotoją tu lankeis?
kiek kainuoja ?
Papildyta:
Jau pagooglinau-radau viską 4u.gif
Atsakyti