QUOTE(kristynka* @ 2013 10 10, 11:30)
suprantu kas NOVA T, bet matau kad yra skaiciukai 380. 200 ? kuo cia skiriasi?
kokia jos kaina ? ir ar galiu nusipirkti betkurioje vaistineje ? gyd israse recepta, bet sako issirink pati kurios nori.
Skaiciukai manau reiskia dydi ar ploti ar kazkas pansaus i matmenis. Siaip realiai spirales dejimas turetu prasideti pirmine apziura, tada turetu israsyti recepta ir tik tada nusipirkus su receptu spirale jau galima ja ideti menesiniu metu.
Manes neapziurejo gine. Tik israse recepta. Nubegau i salia esancia vaistine, bet joje neturejo va tokios, kad sitie skaiciukai atitiktu, ave man kitokia, su kitokiais skaiciukais. Sako nusinesk pas gine ir paklausk ar tiks. Tai as nusinesiau ir sako net nezinau. Tada pasisodeno ant kedes, apziurejo ji mane ir sako: sita tikrai bus kaip tik, o ana kur buvau israsiusi butu iskritusi. Nu tai vienu zodziu jau sekmingai as su ja vaikstau ir jokiu nemaloniu pojuciu ar nepageidaujamu nestumu.
O cia rasiusios, kad spirales nebera tai tikriausiai gine neatitaike va buten situ skaiciuku ir idejo netinkama spirale, nes juk gimdos dydis, gimdos kaklelio ilgumas/trumpumas pas visas skirtingas, taikaip gi gali tik viena spirale visoms tikti

Jeigu jis vos laikes ir dar naudoja tamponus moteris tai savaime aisku, kad ji ilgai ten neisbus

beje mano paprasta siprale, nei 50 Lt. nekainavo

O paauksuotos ir su sidabru spirales skirtos toms, kurios siaip nori buti "ale su sidabru ar s auksu" arba pinigu neturi kur deti arba alergiskos variui