Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

QUOTE(kristynka* @ 2013 10 09, 21:26)
Mergaites o kokios jus spirales naudojat, nes gine sake yra keliu rusiu paprasta, su sidrabu, auksu ?

Patarė su sidabru.
QUOTE(JonVytė @ 2013 10 10, 16:49)
tai eikit i vaistine ir aiskinkites biggrin.gif niekas jums cia nepasakys ta tie skaiciai reiskia doh.gif pirma karta girdziu, kad spiralei recepto reikia doh.gif kaina galit susizinot i interneta isivedus paieskos zodi doh.gif nu tie zmones doh.gif

Visada tik su receptu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2013 10 11, 08:59)
Visada tik su receptu  g.gif

ne visada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2013 10 11, 09:59)
Patarė su sidabru.

Visada tik su receptu  g.gif

telefonu pasake pavadinima, nuejau i euro vaistine ir pardave be jokio recepto biggrin.gif
Atsakyti
Man nebutina skaiciuku visu aiskyti. tiesiog paklausiau tikslaus pavadinimo.
o kad Nova T pati suprantu,. (cia taspats kai pasakytume kad naudojat Ibumetin ((o jo stiprumu yra keliu rusiu)) lotuliukas.gif
O kad jus jei nezinot ka reiskia skaiciukai gal pavz kitos vartojancios zino. tongue.gif

is kur man zinoti kas ka zino. pati juk busima pradedanti vartoti sia spiralia, esu zalia spirales ziniose

Upokšnis - gal pasake kodel butent su sidabru, ?
Papildyta:
QUOTE(JonVytė @ 2013 10 11, 11:50)
telefonu pasake pavadinima, nuejau i euro vaistine ir pardave be jokio recepto  biggrin.gif

jei jums parduoda be recepto tai dziaukites. cia viskas priklauso nuo vaistinei dirbancios kasininkes, jei ji nenores tai ir neparduos receptinio vaisto be receptor. vaistininkes parduoda ir tablets receptines. viskas priklauso tik nuo ju
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 10 13, 19:36)
Upokšnis - gal pasake kodel butent su sidabru, ?

Sakė, kad mažesnė tikimybė pienligei ir kitoms infekcijoms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 10 10, 11:30)
suprantu kas NOVA T, bet matau kad yra skaiciukai 380. 200 ? kuo cia skiriasi?
kokia jos kaina ? ir ar galiu nusipirkti betkurioje vaistineje ? gyd israse recepta, bet sako issirink pati kurios nori.

Skaiciukai manau reiskia dydi ar ploti ar kazkas pansaus i matmenis. Siaip realiai spirales dejimas turetu prasideti pirmine apziura, tada turetu israsyti recepta ir tik tada nusipirkus su receptu spirale jau galima ja ideti menesiniu metu.
Manes neapziurejo gine. Tik israse recepta. Nubegau i salia esancia vaistine, bet joje neturejo va tokios, kad sitie skaiciukai atitiktu, ave man kitokia, su kitokiais skaiciukais. Sako nusinesk pas gine ir paklausk ar tiks. Tai as nusinesiau ir sako net nezinau. Tada pasisodeno ant kedes, apziurejo ji mane ir sako: sita tikrai bus kaip tik, o ana kur buvau israsiusi butu iskritusi. Nu tai vienu zodziu jau sekmingai as su ja vaikstau ir jokiu nemaloniu pojuciu ar nepageidaujamu nestumu.
O cia rasiusios, kad spirales nebera tai tikriausiai gine neatitaike va buten situ skaiciuku ir idejo netinkama spirale, nes juk gimdos dydis, gimdos kaklelio ilgumas/trumpumas pas visas skirtingas, taikaip gi gali tik viena spirale visoms tikti smile.gif Jeigu jis vos laikes ir dar naudoja tamponus moteris tai savaime aisku, kad ji ilgai ten neisbus smile.gif beje mano paprasta siprale, nei 50 Lt. nekainavo smile.gif O paauksuotos ir su sidabru spirales skirtos toms, kurios siaip nori buti "ale su sidabru ar s auksu" arba pinigu neturi kur deti arba alergiskos variui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
pradėjau ir aš domėtis spirale, tik aš sunkiai suprantu koks skirtumas tarp sidabrinės ir auksinės spiralės... Gal kuri trumpai galit paaiškinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Trampampaila @ 2013 10 31, 14:22)
Sveikos,
pradėjau ir aš domėtis spirale, tik aš sunkiai suprantu koks skirtumas tarp sidabrinės ir auksinės spiralės... Gal kuri trumpai galit paaiškinti? ax.gif

laikoma,kad sidabrinė mažina uždegimus,o auksinė kraujavimus(nes nuo spiralės labai pagausėja mmm)
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2013 11 01, 12:27)
laikoma,kad sidabrinė mažina uždegimus,o auksinė kraujavimus(nes nuo spiralės labai pagausėja mmm)

Ačiū už paaiškinimus 4u.gif
Atsakyti
labas,

nezinau kaip vadinasi mano spirale (varine pasidabruota) nes dejausi ja pries 4,5 metu.geguzes men jau bus 5m ir reiks keisti,bet problema ta kad as internete niekur nerandu informacijos apie pasislinkusia/is vietos isejusia sia spirale kam teko susidurti su tuo ir koks jausmas kaip zinoti kad kazkas ne taip?

Atsakyti
šiaip kiek žinau tai moterys nieko nejaučia kai pasislenka,kartais labiau kraujuoja kai pasmunka žemyn,o kad pastojo sužino iš dingusių mmm ir nėštumo testo
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2013 11 12, 19:32)
šiaip kiek žinau tai moterys nieko nejaučia kai pasislenka,kartais labiau kraujuoja kai pasmunka žemyn,o kad pastojo sužino iš dingusių mmm ir nėštumo testo

Na kaip suzinoti ar pastojusi as ar ne jau zinau po 2 vaikuciu smile.gif

As paprasciausiai vieno akto metu keistai jauciausi todel pradejau dometis klausimu kas buna ir ar imanoma suprasti jei su ja kazkas ne taip. smile.gif
Atsakyti