Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Thea! @ 2012 06 03, 15:29)
Merginos,jau kelios dienos ir mane užpuolė ši bjaurastis verysad.gif  įtariu kt,nes tik pirmą pakuotę spėjau sugerti. Gal kas turit natūralių ir veiksmingų patarimų jos gydymui? gal kokia ramunėlių vonelė padėtų? unsure.gif nesinori iš karto griebtis vaistų unsure.gif

sveika 4u.gif ilgai nedelsk, kuo greiciau imsies priemoniu, tuo lengviau pagysi, bet jei jauti, kad nuo KT, tai tikriausiai negalesi ju vartoti. Paskaityk ankstesnes temas, nepatingek, ten daug merginos buvo pateikusios naudingu patarimu, as gydziausi tik chemija, tai nezinau, kas efektyvaus butu is naturaliu priemoniu, nes nebandziau. Paskutiniu metu vartoju gerasias bakterijas ir nakvisu alieju. Vaistu nebegeriu. Paskaitinek apie obuoliu sidro acta, cesnaka, sako, padeda
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 06 03, 15:20)
Ačiū labai už tiek daug patarimų 4u.gif turėsiu ką išbandyti jau šiandieną thumbup.gif  4u.gif

Kt pradėjau gerti,nes į ilgoką kelionę ruošiuosi po kelių savaitėlių,tai jei per pertrauką neišsigydisiu,teks keisti,bet ar gerai būtų jas ne mesti,o keisti? unsure.gif

Čia žinok jeigu turi laiko ir netingi permesti akimis visų pienligės temų, tai tų patarimų ir dar daugiau surasi. Pradedant kažkokiais granato ekstrakto lašiukais [čia jau ilgametę pienligę kažkas išsigydė], baigiant česnakiniu `tamponu` lotuliukas.gif

Nu jeigu KT pradėjai gerti tik dėl kelionės, tai aš sakyčiau mesk jas velniop. Bet jeigu dar ir apsaugai vartoji ir šiaip norėtum neatsisakyti geriau, tuomet reikėtų šnekėtis su ginekologu, gal paskirtų kitokias, su kitokiomis veikliosiomis medžiagomis arba kiekiais rolleyes.gif Nežinau, aš nekeičiau, aš išmečiau ir nusispjoviau tris kartus, kad tikiuosi nebegrįšiu prie jų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2012 06 03, 15:50)
Čia žinok jeigu turi laiko ir netingi permesti akimis visų pienligės temų, tai tų patarimų ir dar daugiau surasi. Pradedant kažkokiais granato ekstrakto lašiukais [čia jau ilgametę pienligę kažkas išsigydė], baigiant česnakiniu `tamponu`  lotuliukas.gif

Apie šiuos jau irgi skaičiau biggrin.gif thumbup.gif ką įdomiausio ir puikiausio atradau tai kokosų aliejus bigsmile.gif net netikėjau,o kaip tik visą stiklainiuką turiu,reiks po arbatytės pabandyti šio,gal bent niežulį nuimtų unsure.gif o kaži kefyro gėrimas padėtų? nes man jis skanesnis nei natūralus jogurtas blush2.gif

O kt tai be abejo kartu dėl visko,ne tik dėl kelionės ax.gif reiks bandyti konsultuotis,jei ras gydytoja laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 06 03, 15:56)
Apie šiuos jau irgi skaičiau biggrin.gif  thumbup.gif  ką įdomiausio ir puikiausio atradau tai kokosų aliejus bigsmile.gif  net netikėjau,o kaip tik visą stiklainiuką turiu,reiks po arbatytės pabandyti šio,gal bent niežulį nuimtų unsure.gif  o kaži kefyro gėrimas padėtų? nes man jis skanesnis nei natūralus jogurtas blush2.gif

O kt tai be abejo kartu dėl visko,ne tik dėl kelionės ax.gif reiks bandyti konsultuotis,jei ras gydytoja laiko unsure.gif

Aš kokosų nebandžius, tai nelabai norėjau nieko sakyti. Stebuklingu dar moterys kai kurios laiko Tantum Ross miltelius. Nežinau kaip ten kas vyksta, bet prasiplovimus galima daryti. Sako padeda.

Kefyras gerai thumbup.gif Tik bent pas mane to kefyro nelabai yra, plius man jogurtas natūralus skanu. Labai tai neprievartauk savęs su tuo maistu. Tiesiog pagrindinių kandidos maitintojų stenkis nevartoti arba vartoti mažiau - actas, mielės, cukrus, alkoholis ir t.t.

Čia va, ką valgyti patariama: http://www.thecandid.../foodstoeat.htm
Ir ko ne: http://www.thecandid...oodstoavoid.htm

Kai konsultuosiesi su gydytoja, paklausk ir dėl alternatyvų: kontraceptinio žiedo ar pleistro. Gal tie mažiau linkę sukelti pienligę ax.gif Ir atnešk čia naujienas, nes aš jau KT nebenoriu, bet kokiu žiedu gal susiviliočiau cool.gif
Atsakyti
dar vienas natūralus būdas:
"Pienligės (makšties kandidozės) natūralus gydymas

Eterinis arbatmedžio aliejus. Naudojamas makšties grybelio profilaktikai (nupjauti tamponą, ilašinti 2 lašelius eterinio aliejaus, įdėti į makštį nakčiai). Dar naudojama kartu ir su koloidiniu sidabru makšties žaizdelėm gydyti (pusė šaukštelio koloidinio sidabro į makštį ir tas tamponas)."
arbatmedžio aliejus tikrai padeda
Atsakyti
Merginos, sekmes visoms kovojancioms!
As atnesu i sita temele toki pasiulyma. Yra dalis merginu kurioms po menesiniu ar net ju metu prasideda pienlige, (as irgi ju tarpe), ir man ja butent sukeldavo paketai, na as taip manau. Yra toks dalykas kaip menstruacine taurele. Menstruacines taureles temoje yra merginu kurios pasisako, kad nuo to laiko kai naudoja taurele joms pienlige nebepasireiske (tad itarimas kad tikrai sukelia paketai ir tamponai vis tik dar didesnis). Jei norit palciau yra sm tema prie ekologisko gyvenimo budo temu, pasiskaitykit. Gal kam pades smile.gif
ps. pati ja naudot pradejau ne kiek del pienliges, bet kiek del komforto. dabar prie ankstesniu paketu negryzciau nei uz ka! smile.gif
Gal kam pades, sekmes ir kantrybes! smile.gif
Atsakyti
Merginos,
vakar apsiploviau stipriai juoda arbata,pasitepiau aliejum kokosų ir jau šiandien ryte daug geriau thumbup.gif dar dieną kelis sykius pasitepiau ir geryn geryn... blush2.gif nebeniežti,neskauda,nedegina, išskyros nebe varškinės, ir nebėga kibirais blush2.gif visgi stebuklų būna blush2.gif nuoširdžiai dėkoju už patarimus,tikiuosi viskas susitvarkys iki galo ir nebesugrįšiu į šią nemalonią temutę. Stiprybės ir sveikatos visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 06 04, 20:51)
Merginos,
vakar apsiploviau stipriai juoda arbata,pasitepiau aliejum kokosų ir jau šiandien ryte daug geriau thumbup.gif  dar dieną kelis sykius pasitepiau ir geryn geryn... blush2.gif  nebeniežti,neskauda,nedegina, išskyros nebe varškinės, ir nebėga kibirais blush2.gif  visgi stebuklų būna blush2.gif  nuoširdžiai dėkoju už patarimus,tikiuosi viskas susitvarkys iki galo ir nebesugrįšiu į šią nemalonią temutę. Stiprybės ir sveikatos visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pienligė linkusi kartotis. Išsiaiškinkit, kaip ten su tom KT. Jei pasikartos - meskit ir saugokitės kitais būdais, nes įsitaisyti chronišką ligą - vienas iš bjauresnių gyvenimo momentų, patikėkit manim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2012 06 04, 12:29)
dar vienas natūralus būdas:
"Pienligės (makšties kandidozės) natūralus gydymas

Eterinis arbatmedžio aliejus. Naudojamas makšties grybelio profilaktikai (nupjauti tamponą, ilašinti 2 lašelius eterinio aliejaus, įdėti į makštį nakčiai). Dar naudojama kartu ir su koloidiniu sidabru makšties žaizdelėm gydyti (pusė šaukštelio koloidinio sidabro į makštį ir tas tamponas)."
arbatmedžio aliejus tikrai padeda

Per visa nakti taip miegoti? O negriauzia toks tamponiukas?As kazkada i indeli su vandeniu keleta lasu arbatmedzio ilasinau ir pasiplauti bandziau,tai griauzti pradejo viska blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2012 06 24, 20:34)
Per visa nakti taip miegoti? O negriauzia toks tamponiukas?As kazkada i indeli su vandeniu keleta lasu arbatmedzio ilasinau ir pasiplauti bandziau,tai griauzti pradejo viska blush2.gif

na gal nusikasiusi, nusitrynusi buvote, kad tiek griauze g.gif
siaip kartais pasitepu is isores, tai toks labiau saldymas buna, kazkokio nepakenciamo griauzimo ner.gal kaip kuriai g.gif . su tamponu isvis beveik nieko nejauciu
Atsakyti
Atsinaujinus pienligei gydytoja skyre macmiror tepala,ir nuo sono skausmo ovuliacijos dienomis skyre kontraceptikus,man kazkaip toks gydymas nekelia pasitikejimo,jei turiu pienlige tai gal man dar baisiau bus nuo kontraceptiku g.gif doh.gif Kokia jusu nuomone,merginos? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 25 birželio 2012 - 19:06
QUOTE(Donma @ 2012 06 25, 20:05)
Atsinaujinus pienligei gydytoja skyre macmiror tepala,ir nuo sono skausmo ovuliacijos dienomis skyre kontraceptikus,man kazkaip toks gydymas nekelia pasitikejimo,jei turiu pienlige tai gal man dar baisiau bus nuo kontraceptiku g.gif  doh.gif Kokia jusu nuomone,merginos? blush2.gif

Na, mano pienligė kadangi dėl KT užbujojusi buvo, tai aš negerčiau jų dėl šono skausmų [ar visai nepakenčiami tie skausmai?]. O macmiror tepalas nėra blogas dalykas, jeigu pienligė ne chroniška. Pamėginkit su tepalu. Nors šiaip aš kai su drauge kažkada būsima medike kalbėjau, man liepė clotrimazol'io žvakutę suvartoti tiktai, tai draugė sakė: jeigu nepiktnaudžiauji vaistais šiaip, tai geriau ir fluconazol'io [ar kaip jis ten] tabletę antigrybėlinę išgerk. Kad dviem frontais zarazą užnaikinti.

Šiaip Macmiror'ą dažniausiai išrašo kai būna mišri infekcija. O jeigu jums tik pienligė, tai nežinau.. Na, pamėginkit, blogiau būti neturėtų.
Atsakyti