Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(xiuke @ 2013 04 16, 00:07)
tai gal Jums kabinasi pusles uzdegimas? spanguoles pades, jei neisismarkavo, daug skysciu... 4u.gif

bet tai is kur jis? g.gif Pienlige baiges ir sast tas nepilno nusislapinimo jausmas, toks ikyrus jausmas, atrodo pasysioji bet lyg ir vel nori, lyg visko neissysiotum. Man rodos, kad cia su ta pienlige susije visgi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2013 04 16, 13:47)
bet tai is kur jis? g.gif  Pienlige baiges ir sast tas nepilno nusislapinimo jausmas, toks ikyrus jausmas, atrodo pasysioji bet lyg ir vel nori, lyg visko neissysiotum. Man rodos, kad cia su ta pienlige susije visgi  unsure.gif

pagooglinkit, rasit, bet siaip uztenka menkiausio pasalimo ir viskas...dar petrazoliu nuoviras gerina savijauta...jus ismeginkit viska, juk tai liaudisko priemones wink.gif
Atsakyti
Na man tiek šeimos gydytoja, tiek ginekologė minėjo, kad nepilno nusišlapinimo jausmas yra susijęs su makšties uždegimais. O atskirti, ar tai ne pūslės uždegimas padeda paprastas dalykas... jei nuėjus pasišlapinti šlapimo būna, t. y. normaliai nusišlapini, bet lieka tas pojūtis, tai čia ne pūslės uždegimas. Pūslės uždegimui būdinga, kad lakstai į wc, bet praktiškai šlapimo tik keli lašeliai.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 04 16, 13:01)
Na man tiek šeimos gydytoja, tiek ginekologė minėjo, kad nepilno nusišlapinimo jausmas yra susijęs su makšties uždegimais. O atskirti, ar tai ne pūslės uždegimas padeda paprastas dalykas... jei nuėjus pasišlapinti šlapimo būna, t. y. normaliai nusišlapini, bet lieka tas pojūtis, tai čia ne pūslės uždegimas. Pūslės uždegimui būdinga, kad lakstai į wc, bet praktiškai šlapimo tik keli lašeliai.

ir man paciai kazkaip atrodo, kad cia ne pusles uzdegimas. Nors savo gydytojai sakiau, ta tik patylejo ir pasake, kad per jauna as pusles uzdegimams. Matyt yra pas mane kazkokiu bloguju bakteriju visgi verysad.gif Reiks spanguoliu nusipirkti ir pagerti vel unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2013 04 16, 12:06)
ir man paciai kazkaip atrodo, kad cia ne pusles uzdegimas. Nors savo gydytojai sakiau, ta tik patylejo ir pasake, kad per jauna as pusles uzdegimams. Matyt yra pas mane kazkokiu bloguju bakteriju visgi  verysad.gif  Reiks spanguoliu nusipirkti ir pagerti vel  unsure.gif

Na gal pūslės nelaikymui per jauna, o uždegimai ir mažoms mergaitėms būna. Keistai gydytoja pasakė, gal ką sumaišė. Na aš rekomenduoju spanguolių miltukus, man iš karto išgėrus jau būna geriau.
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2013 04 16, 12:06)
ir man paciai kazkaip atrodo, kad cia ne pusles uzdegimas. Nors savo gydytojai sakiau, ta tik patylejo ir pasake, kad per jauna as pusles uzdegimams. Matyt yra pas mane kazkokiu bloguju bakteriju visgi  verysad.gif  Reiks spanguoliu nusipirkti ir pagerti vel  unsure.gif

Kad pūslės uždegimu aš maža sirgdavau. kaip tai per jauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2013 04 16, 14:05)
Kad pūslės uždegimu aš maža sirgdavau. kaip tai per jauna  doh.gif

tai man taip pasake, kad per jauna biggrin.gif zodziu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2013 04 15, 19:44)
na va, issigydziau pienlige ir sast atsirado nuo sivakaro nepilno nusislapinimo jausmas verysad.gif , nu nesuprantu kas cia darosi su manimi verysad.gif

Ka daryt? unsure.gif

Artima labai tema.
Jūs neprašėt ginės papildomų tyrimų, ureplazmos, mikroplazmos?

aš irgi galvojau, kad turiu pūslės uždegimą. Šeimos gydytoja tyrimus padarė, rado nediduka inkstų, išgėriau vaistų kursą. Bet su tuo niekas nesibaigė. Rekomendavo nueit pas ginę.
Ginė pienligės nerado. Pasidariau papildomus tyrimus. Pasirodo ureaplazma. Simptomai deginimas, nusišlapini atrodo ir vėl eini, nes taaaaaaaip nori, o nuėjus keli lašai. Žinau, kad ne inkstų uždegimas ir ne pūslės, nes to nebūna kasdien. Kartais visą dieną gerai jaučiuos. Be to, išskyros. Prie pūslės uždegimo išskyrų nebūna schmoll.gif Nuo deginimo ginė liepė nusipirkt Tantum Rosa ir praustis, kai labai blogai tenka, bet brangus malonumas. Bet būna taip nemalonu, kad atrodo visus pinigus atiduotum biggrin.gif
Jei darysitės tyrimus ureos, tegu ir vyriškis nueina smile.gif mano turi, man ir atnešė bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 16, 13:38)
Artima labai tema.

aš irgi galvojau, kad turiu pūslės uždegimą. Šeimos gydytoja tyrimus padarė, rado nediduka inkstų, išgėriau vaistų kursą. Bet su tuo niekas nesibaigė. Rekomendavo nueit pas ginę.
Ginė pienligės nerado. Pasidariau papildomus tyrimus. Pasirodo ureaplazma. Simptomai deginimas, nusišlapini atrodo ir vėl eini, nes taaaaaaaip nori, o nuėjus keli lašai. Žinau, kad ne inkstų uždegimas ir ne pūslės, nes to nebūna kasdien. Kartais visą dieną gerai jaučiuos. Be to, išskyros. Prie pūslės uždegimo išskyrų nebūna  schmoll.gif Nuo deginimo ginė liepė nusipirkt Tantum Rosa ir praustis, kai labai blogai tenka, bet brangus malonumas. Bet būna taip nemalonu, kad atrodo visus pinigus atiduotum  biggrin.gif
Jei darysitės tyrimus ureos, tegu ir vyriškis nueina  smile.gif mano turi, man ir atnešė bash.gif

Oooo taip jau taip NEMALONU, kad atrodo beleką susikištum, kad praeitų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 16, 14:38)
Artima labai tema.

Ginė pienligės nerado. Pasidariau papildomus tyrimus. Pasirodo ureaplazma. Simptomai deginimas, nusišlapini atrodo ir vėl eini, nes taaaaaaaip nori, o nuėjus keli lašai. Žinau, kad ne inkstų uždegimas ir ne pūslės, nes to nebūna kasdien. Kartais visą dieną gerai jaučiuos. Be to, išskyros. Prie pūslės uždegimo išskyrų nebūna  schmoll.gif Nuo deginimo ginė liepė nusipirkt Tantum Rosa ir praustis, kai labai blogai tenka, bet brangus malonumas. Bet būna taip nemalonu, kad atrodo visus pinigus atiduotum  biggrin.gif
Jei darysitės tyrimus ureos, tegu ir vyriškis nueina  smile.gif mano turi, man ir atnešė bash.gif

o kaip ta ureplazma nustate? is slapimo tyrimo? ar kokio kito? mane kazkodel kamuoja nuojauta, kad ir as ta pati turiu. ir ne joks man ne pusles uzdegimas. yra matyt kazkokia zaraza unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2013 04 16, 19:04)
o kaip ta ureplazma nustate? is slapimo tyrimo? ar kokio kito? mane kazkodel kamuoja nuojauta, kad ir as ta pati turiu. ir ne joks man ne pusles uzdegimas. yra matyt kazkokia zaraza  unsure.gif

Aš dariausi Endemike. Ėme iš gimdos kaklelio ir augino pasėlį ir kraujo tyrimas. Jau nepamenu, pagal kurį ureaplazmas nustatinėja. Chlamidijas tikrai kraujo tyrimu.

Tik tos visos zarazos, bjaurybės, sunkiai išnaikinamos. Vis tiek akcentus dėlioti tenka ant imuniteto ir bendro bakterijų fono gerumo.
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2013 04 16, 18:04)
o kaip ta ureplazma nustate? is slapimo tyrimo? ar kokio kito?

ima tepinėlį iš makšties smile.gif
Atsakyti