Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Siaip111 @ 2013 04 29, 11:04)
Na, atsižvelgiant į tai, kad chlamidijos dažniausiai nesukelia jokių simptomų, tai tiek vyras, tiek moteris gali sirgti ir nežinoti. Partneris pastovus, bet ką aš žinau, ar jo buvusios partnerės to neturėjo, galų gale, aš nežinau, ar mano buvę to neturėjo.  Gerai, jei vienas kitam pirmi ir paskutiniai.  Nors niekada kažkokių didelių neturėjau, tik va dabar.

O mano bėdos tikrai nesibaigia. Kaip diena, tai naujiena... šnd pūslę skauda, į wc lakstau kaip išprotėjusi, kaip skauda vaje vaje  verysad.gif šlapimo pūslės uždegimas, ar koks velnias, nesuprantu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nebesiplėsiu su tom chlamidijom biggrin.gif
tikrai gali būti pūslės uždegimas, pasidaryk kraujo tyrimus...gydytojas išrašys tinkamų vaistų...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 04 29, 09:21)
nebesiplėsiu su tom chlamidijom biggrin.gif
tikrai gali būti pūslės uždegimas, pasidaryk kraujo tyrimus...gydytojas išrašys tinkamų vaistų...

Jau užsirašiau ryt pas gydytoją, ketvirtadienį pas ginekologę. Ką šnd daryti nežinau, nes esu praktiškai nedarbinga. Pūslės uždegimą gydo antibiotikais, nuo kurių ir pienligė atsiranda, kurią ką tik išsigydžiau, jei vėl antibiotikų užgersiu, tai jaučiu šakės bus, aš atrodo tuoj išprotėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 04 29, 11:35)
Jau užsirašiau ryt pas gydytoją, ketvirtadienį pas ginekologę. Ką šnd daryti nežinau, nes esu praktiškai nedarbinga. Pūslės uždegimą gydo antibiotikais, nuo kurių ir pienligė atsiranda, kurią ką tik išsigydžiau, jei vėl antibiotikų užgersiu, tai jaučiu šakės bus, aš atrodo tuoj išprotėsiu  doh.gif

pagerk gerųjų bakterijų ir nebus šakės...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 04 29, 09:57)
pagerk gerųjų bakterijų ir nebus šakės...

Geriu ir dabar... nu žinokit kažkoks košmaras... neištvėrusi užsirašiau šiandien pas ginekologą brangininką, bet jau dzin, aš iki rytojaus nebeištempsiu pas šeimos gydytoją, tegu duoda beleką, kad tik pagerėtų. Dar būčiau namie, o darbe kas kelias minutes lakstyti į wc ir ten iš skausmo vaitoti, tai nekažką nekažką...
Atsakyti
merginos, toms kurioms daznai kartojasi pienlige, ar turite problemu su plauku slinkimu? pas mane jau kazkur 1 metai, kai taip nenormaliai slenka. pries 2men. dariausi skydliaukes tyrima, gelezies kieki kraujyje. gelezis beveik normose buvo, tad 1 men. tik pageriau. bet pagerejimo jokio nesijaucia. dabar galvoju, kur pirmiausia kreiptis-pas geresne ginekologe, dermatologa ar hormonus tirtis g.gif
Atsakyti
Sveikutes. Turiu ir as sita bjaurybe. Jau kokie 2 m su ja kovoju. Po trecio gimdymo taip nusilpo imunitetas, kad sita zaraza mane kas men apsesdavo. Gydziausi turbut visais imanomais vaistais, bet niekas nepadejo. Pakeiciau gine. Toji irgi grudo visokiausiu vaistu. Buvau ziauriai pavargus nuo sitos nesamones. Kol viena diena nenuejau apsiasarojus i vaistine. Tokia miela moterele isklause visa mano istorija ir pasiule pameginti pasigydyti naturaliomis priemonemis. Man ji sake taip: "kaip tu gali issigydyt, jeigu istisai vartoji cheminius vaistus. issivaizduok, jeigu tu kasmenesi gertum antibijotikus, tai kaip tu butum sveika?" Tai pabandziau griebtis jos varianto. pradzioj kai buvo baisi stadija dariausi arbatmedziu ir alyvuogiu aliejaus tamponelius (tik jau nebepamenu santykio). O kita diena po tamponelio proceduros naudojau gynocaps geruju bakteriju i maksti ir kazkokiu geruju geriamu. Tai zinokit po to pribiotiku kurso taip ir praejo biggrin.gif Db su laiku jau mazdaug primetu kada gali prasidet ta bjaurastis ir iskart pavartoju kokia pvz feminela ar dar kokiu probiotiku. Uztenka poros dienu ir atsistato viskas smile.gif Savo spintelej visada turiu kokiu nors geruju bakteriju ir jeigu tik sugriesinu su kokiu baseinu ar sintetinem kelnaitem, iskart isimetu tablecike nakciai ir taip uzbegu uz akiu biggrin.gif issivaizduokit, uztenka vienos kapsulytes! smile.gif
amzinai liksiu dekinga sitai vaistininkei smile.gif kaskart smagu pas ja nueit, nes pataria zmogus is dusios.
Galbut mano patirtis pades ir dar kuriai vargstanciai su sita bjauria liga wink.gif
Atsakyti
Mergaites, paskaiciau pora psl atgal ir neradau paprasciausio patarimo: esant pienligei, o ir siaip maksties grybeliui, pirma pagalba nuimant nieztejima, tai apsiplovimas sodos tirpalu thumbup.gif Puslitris vandens ir saukstas sodos, istirpinti siltame ir apsiplauti dukart per diena. Jei turit namuose kriausele(pompa), tai ir su tuo tirpalu supilti i maksti, nesijaudinkit, perteklius i gimda nepateks. smile.gif
Tai pigi, sena, laiko patikrinta priemone drinks_cheers.gif
Beje, sodos tirpalu tik stipresniu galima gydyti nagu/pedos grybelius(daryti mirkymus). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2013 04 29, 13:20)
merginos, toms kurioms daznai kartojasi pienlige, ar turite problemu su plauku slinkimu? pas mane jau kazkur 1 metai, kai taip nenormaliai slenka. pries 2men. dariausi skydliaukes tyrima, gelezies kieki kraujyje.

O su skydliauke viskas gerai buvo? Man yra mazgelių, bet hormonai normoj.
Aš įtarinėju vis tik hormonus. Norma - reiškinys dirbtinai apibrėžtas. Pradėjau gerti nakvišų aliejų be visokių kitokų kovos būdų, manau, jis ženkliai prisidėjo prie mano pergalės prieš pienligę. Plaukai šiek tiek pagerėjo irgi.
Papildyta:
QUOTE(Krista J. @ 2013 04 29, 15:39)
Tokia miela moterele isklause visa mano istorija ir pasiule pameginti pasigydyti naturaliomis priemonemis.

Taip, cheminiu vaistu gerai naudotis, jei kartą - kitą. O jei linksta į pasikartojimus ir chroniškumą, tai pasigydyti gali tik "lėtiniais būdais". Mano patirtis irgi tą sako.
Atsakyti
Na aš jau po ginekologo... pienligės nebėra (tfu tfu tfu), paraudimo irgi nebe... bet užtat šlapimo tyrimai prasti, pūslies uždegimą nustatė, taip pat sakė galimas kiaušidžių uždegimas, nes paspaudus pilvą sudiegia verysad.gif Žodžiu nekas... taip pat padarė visus tyrimus nuo chlamidijų, ureaplasmų ir mykoplazmų... lauksiu atsakymų. Jei kas darysitės, tyrimas visai man nemalonus pasirodė ir skausmingas, lyg su kokia adata įdurtų į šlapę. Žodžiu, dabar esu ant antibiotikų dietos... tikiuosi pienligė neatsinaujins, liepė naudoti papildomai žvakutes. Žodžiu, labai man nelinksma, dar paskaičiau, kad visi tokie uždegimai gali atsiliepti vaisingumui, tai iš viso tik verkti norisi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 29, 16:38)
Mergaites, paskaiciau pora psl atgal ir neradau paprasciausio patarimo: esant pienligei, o ir siaip maksties grybeliui, pirma pagalba nuimant nieztejima, tai apsiplovimas sodos tirpalu thumbup.gif Puslitris vandens ir saukstas sodos, istirpinti siltame ir apsiplauti dukart per diena. Jei turit namuose kriausele(pompa), tai ir su tuo tirpalu supilti i maksti, nesijaudinkit, perteklius i gimda nepateks. smile.gif
Tai pigi, sena, laiko patikrinta priemone drinks_cheers.gif
Beje, sodos tirpalu tik stipresniu galima gydyti nagu/pedos grybelius(daryti mirkymus). 4u.gif

Šitas senas geras būdas žinomas, pirmoji pagalba...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 29, 18:38)
Mergaites, paskaiciau pora psl atgal ir neradau paprasciausio patarimo:

buvo , buvo ir šis patarimas mirksiukas.gif pirmoji pagalba, pagalbinė... smile.gif dar sako reikia daug jogurto valgyti...
beja su tuo arbatmedžiu, čia vaistinėje nusipirkti?
Siaip111-matyt per ilgai užtempei su šlapimo pūsle...ji greit pasijunta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 29 balandžio 2013 - 22:19
QUOTE(xiuke @ 2013 04 29, 22:18)

Siaip111-matyt per ilgai užtempei su šlapimo pūsle...ji greit pasijunta...

Ryte pajutau simptomus, vakare jau buvau pas gydytoją... tai nemanau, kad įmanoma net greičiau sureaguoti, ypač jei nuo pat pasijutimo prastai pradėjau gerti spanguolių miltukus ir meškauogių arbatą. Užtai ir pasidariau visus tyrimus, nes aš nieko absoliučiai neužtempiu, o va vis tiek kažkokios nesąmonės vyksta.
Atsakyti
Taip aš ir esu už natūralius būdus 4u.gif Arbatmedis neblogas vaistas, o soda asmeniškai man nepadeda ax.gif
Atsakyti