Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

4u.gif biggrin.gif Ausrone , dėkoju...aš stengsiuosi biggrin.gif
Saintlina , tau paprasčiau bus , nes jau daugelį esi auginusi... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 22, 09:29)
žinai, aš paskaičiau ir supratau, kad įmanomas variantas, kad tave vejuosi arba net ir lenkiu, bet bijau net pagalvot apie suskaičiavimą  unsure.gif  Neįsivaizduoju, kaip reiks atsirinkt sodinimui  doh.gif  Atrodo, perku tik pačias pačiausias. Ale kaip tai vis pildosi ir pildosi dar geresnėmis, ir dar geresnėmis.. mastau.gif

Aš savo irgi bijau skaičiuoti doh.gif O dar jei gausis, iš Rusijos turėčiau gauti apie 12 rūšių. doh.gif
Kaži kada pasiūlytumėt pomidorus sėti, ar iki kovo 14, ar jau po kovo 22d?
Nes būsiu tuo laiku išvykus, o ir baisu, kad vyras neužmirštu pasėtus palaistyti, ir iškyloti į šviesą, kai manęs nebus. Bet ar nesusivelinsiu su derlium, pasėjus kovo 22-23d? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrap: 22 vasario 2012 - 09:39
QUOTE(ausrap @ 2012 02 22, 10:38)
Aš savo irgi bijau skaičiuoti doh.gif O dar jei gausis, iš Rusijos turėčiau gauti apie 12 rūšių. doh.gif
Kaži kada pasiūlytumėt pomidorus sėti, ar iki kovo 14, ar jau po kovo 22d?
Nes būsiu tuo laiku išvykus, o ir baisu, kad vyras neužmirštu pasėtus palaistyti, ir iškyloti į šviesą, kai manęs nebus. Bet ar nesusivelinsiu su derlium, pasėjus kovo 22-23d? g.gif

ax.gif man irgi labai aktualus klausimas...dalį jau žinau , kad sėsiu 10 kovo , o dar vėliau kitus norėčiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 22, 09:25)
kiek įsivaizduoju, tiek veislių išbandyt ir atsirinkt patinkančias reiks 2-3 metų.. neees... kitąmet vėl atsiras stebuklingų naujų veislių lotuliukas.gif  Šiems metams, manau, tau teks intuityviai atsirinkt mieliausius dūšiai pomidorus smile.gif

drinks_cheers.gif baisu net pasidaro kai čia įlendi pasiskaitynėti ax.gif
Kažkada turėjau 5 rušiu o šiemet jau 19, daigų tik apie 60 telpa šilnamyje doh.gif
Tai va treti metai, o kiek kita met bus doh.gif
Ir dar iki sodinimo yra laiko, tykiuosi niekur nebeužsuksiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 22 vasario 2012 - 09:45
4u.gif biggrin.gif kitąmet bus dar geriau...o dabar tai labai normaliai , net ne po vieną išeina , jei visas auginti ax.gif

o dar turiu klausimą- kuriuos pirmesnius sėti-žemaūgius ar aukštaūgius...aš galvoju pirmesnius pasėti žemaūgius...o gal atvirkščiai tikslinga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 22 vasario 2012 - 09:51
QUOTE(diuni @ 2012 02 22, 10:45)
4u.gif  biggrin.gif kitąmet bus dar geriau...o dabar tai labai normaliai , net ne po vieną išeina , jei visas auginti ax.gif

o dar turiu klausimą- kuriuos pirmesnius sėti-žemaūgius ar aukštaūgius...aš galvoju pirmesnius pasėti žemaūgius...o gal atvirkščiai tikslinga g.gif

Tai pirma sėk ankstyvuosius ir tuos, kuriuos auginsi šiltnamyje 4u.gif Kuriuos auginsi lauke - sėk vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 02 22, 09:37)
Saintlina , tau paprasčiau bus , nes jau daugelį esi auginusi... 4u.gif  ax.gif

uhu, kurgi ne. Kaip tik tas daugelis ir neaugintas biggrin.gif
Iš augintų tikrai esu atsirinkusi, bet geros dūšios pridovanojo tokių stebuklų, kad anikaip negalėsiu atsispirti neišbandžiusi. Du šiltnamiai visiški bejėgiai tiek apžiot, tvoras reiks pomidorais apsodint mastau.gif
Xix, arba reiks sodint eilutėm tankiai kaip žirnius, tarpus tarp eilučių paliekant tik kad ranka įlįstų pomidorui nuskint biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 vasario 2012 - 09:59
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 21, 18:40)
Aš tai čia išvis tada ne į temą, pas mane jaučiu 6 rūšys bus jei vazoninius skaičiuojant  blush2.gif  doh.gif

Nieko, kitąmet žiūrėk, kad irgi 60 rūšių nebūtų, su tokia kompanija susidraugavus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 22, 09:29)
ooo, kaip pažįstama.. tik man labaiu pasisekė, pas man ne metalinė konstrukcija, o viso labo plastikiniai lankai. Iš bėdos susivarkysiu ir pati. Bo vyras jau nosį užrietęs, kad jam nereik tų šiltnamių ir jis su jais nesicackins. Jam, mat, 40, vidutinio amžiaus krizė, ir jis vasarą numato keliaut mocu po Europą..  biggrin.gif  biggrin.gif

mano tai tik 32, dar per jaunas zemes ukiui biggrin.gif per daug darbu ir taip apsiemes apart darbo... tai laisvo laiko nelieka sad.gif.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 02 22, 09:59)
mano tai tik 32, dar per jaunas zemes ukiui  biggrin.gif

teks palauk kokį 30 metelių, kol žemės ūkiui pribręs biggrin.gif O iki tol pati kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti