Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

4u.gif
Gabytės vardu dėkoju už sveikinimus ir linkėjimus aciuks.gif wub.gif wub.gif

Ligoniukams sveikatytės 4u.gif

Mes ką tik išsikapstėm iš įvairių ligų, visa šeimą buvo užpuolę unsure.gif
jau vakar Gabytė po 3 sav. į daržiuką išžingsniavo smile.gif Su mažaja buvom ligoninej, tai parsivežem dar daugiau virusų verysad.gif ir visai šeimai doh.gif VIsa šeima intensyviai valėmės organizmą pro visus galus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 13 kovo 2012 - 11:06
Nu va : trukt už vadžių ir vėl nuo pradžių doh.gif lotuliukas.gif
tik nuo pirmadienio išėjo Gabija į darželį, o jau vakar parsivedėm su temperatūra verysad.gif Šiandien jau mažoji pakosėja lotuliukas.gif Greičiau ta šiluma ateitų, baigtūsi virusų siautėjimas.
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2012 03 15, 13:10)
Nu va : trukt už vadžių ir vėl nuo pradžių doh.gif  lotuliukas.gif
tik nuo pirmadienio išėjo Gabija  į darželį, o jau vakar parsivedėm su temperatūra verysad.gif Šiandien jau mažoji pakosėja lotuliukas.gif  Greičiau ta šiluma ateitų, baigtūsi virusų siautėjimas.

sveikit greiciau!! nesirkite!
Atsakyti
Trude, sveikatos jums visoms 4u.gif

Nors gripas šį sezoną neįsisiautėjo, bet visokie virusai aktyvūs...

šiluma pasirodys savaitgaliui - labai tikiuosi, kad maniškiai bus sveikučiai ir galėsim pasimėgauti šiluma thumbup.gif

Atsakyti
DAUG DAUG SVEIKATOS VISIEMS!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2012 03 15, 16:10)
Nu va : trukt už vadžių ir vėl nuo pradžių doh.gif  lotuliukas.gif
tik nuo pirmadienio išėjo Gabija  į darželį, o jau vakar parsivedėm su temperatūra verysad.gif Šiandien jau mažoji pakosėja lotuliukas.gif  Greičiau ta šiluma ateitų, baigtūsi virusų siautėjimas.

4u.gif 4u.gif 4u.gif Čia jums daug sveikatytės.........Jetau kaip gaila mažiukės,negerai ligoninė.Sveikite greičiau. 4u.gif

Mano mažius ir namuose sluoguoja truputi.Sėdim namuose.Greičiau tas pavasaris ateitų.taip faina būtu verandoje pasedėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes po operacijos jau, rytoj perkelia i skyriu thumbup.gif , defektai buvo skilvelio pertvaros, priesirdziu pertvaros, atviras aortos latakas, ir plauciu hipertenzija.
Atsakyti
QUOTE(belisima @ 2012 03 18, 18:40)
Mes po operacijos jau, rytoj perkelia i skyriu thumbup.gif , defektai buvo  skilvelio pertvaros, priesirdziu pertvaros, atviras aortos latakas, ir plauciu hipertenzija.

Kokios geros naujienos 4u.gif Daug sveikatytės jums 4u.gif
Mano mažiukui buvo tokia pat širdeles yda.Mano žiogis labai atsigavo po operacijos.
Linkiu visiems ligoniukams yveikti visas ligeles..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(belisima @ 2012 03 18, 15:40)
Mes po operacijos jau, rytoj perkelia i skyriu thumbup.gif , defektai buvo  skilvelio pertvaros, priesirdziu pertvaros, atviras aortos latakas, ir plauciu hipertenzija.

stiprekite greiciau!!!!!
Atsakyti
sveiki gyvi, kas sergat sveikite, kad greiciau galetumete dziaugtis pavasariu.

Mes gyvuojam gerai smile.gif Ryt planuoju su vaikais iki mokykleles palekt uzsiregistruot. Gal kas lanko ta pacia kur saules mamytes toniukas?

Kazkaip neramu ir keista, kad mano didysis jau toks didelis. Problemu aisku kruvos ypac su elgesiu, bet atrodo bendrom pajegom iveiksim viska.
Zinokit man taip keista galvot, kad jis jau toks didelis, kad jau nebe mano kudikelis. Nors mano meilutis bus visada smile.gif

Kaip jus mamukai gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(belisima @ 2012 03 18, 17:40)

Sveikatytės ir greičiau į namus grįžti 4u.gif

ad23, o reikia prieš metus užsirašyti ? g.gif Ar čia į tradicinę mokyklą planuojate? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(hermita @ 2012 03 20, 19:03)
Sveikatytės ir greičiau į namus grįžti 4u.gif

ad23, o reikia prieš metus užsirašyti ? g.gif  Ar čia į tradicinę mokyklą planuojate? Ačiū

mes nuo rugsejo eisim, tai va snd vaziuosim ir bandysim uzsirasyt. o keliausim i specialia. as nemanau, kad paprastoj daugiau naudos butu. Kip tik fiziskai ir psichologiskai sunkiau.
Atsakyti