as uz liepos menesi:))))))))))))))))
vasara gal butu smagu kur nors pajuryje susitikti, ir cia mamyciu nemazai yra

Galima ir pajuryje ir kaune pasidaryt susitikimus... cia visai ne beda - kas negales kaune... gal gales pajuryje

labas merginukes noreciau kad priimtumete i jusu skyreli esu naujai iskepta mama musu mazyliui dar tik menesis ir 2 savaites o jau gavom degnoze kad musu mazylis turi dauno sindroma daug kalusimu iskile dar vis asaros akyse,nes pacios suprantat kaip baisu ir kaip skaudu kad taip gyvenimas sudelioja,gaila vaiko...bet tikiuosi kad nebus stiprus nes siuo metu jau ir galva bandom laikyt ir atrodo kaip normalu sveikas bet laikas parodis kaip ten viskas rutuliosis ir vystysis...
QUOTE(saules zuikute @ 2012 04 18, 15:29)
labas merginukes noreciau kad priimtumete i jusu skyreli esu naujai iskepta mama musu mazyliui dar tik menesis ir 2 savaites o jau gavom degnoze kad musu mazylis turi dauno sindroma daug kalusimu iskile dar vis asaros akyse,nes pacios suprantat kaip baisu ir kaip skaudu kad taip gyvenimas sudelioja,gaila vaiko...bet tikiuosi kad nebus stiprus nes siuo metu jau ir galva bandom laikyt ir atrodo kaip normalu sveikas bet laikas parodis kaip ten viskas rutuliosis ir vystysis...
labas

QUOTE(vmm32 @ 2012 04 18, 16:17)
labas
visos per ta pati praejom,saunuole kad prisijungei
klausk visko kas tik domina,mielai atsakysim ir bendrausim
del baisumo tai cia tik pradzioj labai baisu atrodo,tas pavadinimas daug ka isgazdina.pamatysi musu jau paaugusius vaikucius,ir jau didelius,suprasi kad nera jau taip viskas ir baisu 

man nestumo metu 4 daktarai nieko nemate ir visi sake kad viskas normaliai vaikutis vystesi pagal visus rodiklius,tik kazkas pasidare i pabaiga ir buvo kritine situacija su mazyliu,tai gimus man lyg tai pro dantis istare kad gali but dauno sindromas tai buvo kaip tornadas is giedro dangaus,bet cia daugumai taip buve as turbut ne pirmutine ir ne paskutine,taip pradzioj maziukas atrode ne kaip,ir turbut visi daktarai ji gaivine nieko gero nezadejo,bet po 3 savaiciu mes pilnai atsistatem,ir paleido namo po ligonines bet del visa ko padare kraujo tyrima ir kraujo tyrimas parode kad turim si sindroma bet jokiu kitu bent siai dienai ligu kurios lydi dazniausiai si sindroma tai del to esu laiminga,o paziuresim kaip jis augs ir kaip ten bus siai dienai jis kaip normalus naujagimis nuo 4 savaiciu jau ir galva kelia ir kazkiek palaiko,sumina,rieciasi ir labai stiprus pagal savo amziu o su laiku ziuresim kaip ten rutuliosis. o nuo ko merginos pradejot pradzioj kad pagerintut savo vaikuciu gyvenima?kaip del kitu nestumu? ir labai patiko kad taip graziai tie vaikuciai vadinami saules vaikuciais po biskiuka pradejau skaitinet jusu temele tai semiuosi drasos ir manau su jum bendraudama vos pasisemsiu su laiku pilnumoj,o norim gyvent normalu gyvenima ir duot maziukui viska kas imanoma is musu puses,ai dar skaiciua kad kazkokie testai daromi nustatyt atsilikima o kada jie daromi?nu vienu zodziu mane domina kuo daugiau info
Sveikos mamytes
Sveika prisijungusi saules zuikute
Saunuole esi, kad nepasiduodi blogoms mintims... is tavo zinuciu sprendziu, kad reakcija - panasi i mano... Labai greitai nusisluosciau asaras ir emiau dirbti...
ir patikek manimi - rezultatas puikus...
O kas liecia lavinima - mes nuo 2 men vaiksciojom i masazus, nuo 4 men jau traukem i manksteles, o sulaukus puses metuku nusivedziau i muzikeles pamokas... iki siol pacios mylimiausios
Kas liecia antra vaikuti - susiplanavom ir igyvendinome plana labai greitai... Suneliui sukakus metukams - laukemes antro... Pats geriausias musu sprendimas! Dabar musu namus puosia ir mus dziugina du nuostabus vaikai - esam be galo laimingi!

Kas liecia antra vaikuti - susiplanavom ir igyvendinome plana labai greitai... Suneliui sukakus metukams - laukemes antro... Pats geriausias musu sprendimas! Dabar musu namus puosia ir mus dziugina du nuostabus vaikai - esam be galo laimingi!

QUOTE(Vvarliokas @ 2012 04 18, 23:19)
Sveikos mamytes
Saunuole esi, kad nepasiduodi blogoms mintims... is tavo zinuciu sprendziu, kad reakcija - panasi i mano... Labai greitai nusisluosciau asaras ir emiau dirbti...
ir patikek manimi - rezultatas puikus...
O kas liecia lavinima - mes nuo 2 men vaiksciojom i masazus, nuo 4 men jau traukem i manksteles, o sulaukus puses metuku nusivedziau i muzikeles pamokas... iki siol pacios mylimiausios

o kas belieka juk gyvenimas su tuo nesustoja o tesesi i prieki dar sunku suvirskint viska bet su laiku viskas susitoves plius dar po gimdyviniai hormponai daro savo

Papildyta:
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 04 17, 13:30)
Galima ir pajuryje ir kaune pasidaryt susitikimus... cia visai ne beda - kas negales kaune... gal gales pajuryje 

labai noreciau ir as prisijungt gal imanoma po birzelio vidurio,nes mes grysim i lietuva nes gyvenam ne lietuvoj,bet labai butu smagu pabendraut
QUOTE(saules zuikute @ 2012 04 19, 10:23)
o kas belieka juk gyvenimas su tuo nesustoja o tesesi i prieki dar sunku suvirskint viska bet su laiku viskas susitoves plius dar po gimdyviniai hormponai daro savo
bet nieko ir su sitais susitvarkysim
o mum ir paskirtos mankstos ateis jau kita treciadieni i namus fizioterapeute ir pradesim, o kiek tavo suneliams metuku?o tu zinojai nestumo metu kad vaikutis gims su DS?ar irgi suzinojai kaip gime?
Papildyta:
labai noreciau ir as prisijungt gal imanoma po birzelio vidurio,nes mes grysim i lietuva nes gyvenam ne lietuvoj,bet labai butu smagu pabendraut

Papildyta:
Vyresneliui 2,3 metuku, jauneliui 7 men. Taip,nezinojau ir net minties tokios niekam nekilo, nes nestumo metu net ir Priska (cia pirminis kraujo tyrimas) pasidariau - kazkaip gyd sako reikti nereikia,bet jei yra noras ir negaila pinigu gali padaryt blogiau nebus

O kas liecia susitikima - planuojame ji liepa. Klausyk gal turi facebooka? Priimciau ten i grupe. Turim jau nemaza rata mamyciu - ten kazkaip aktyviau bendraujam, daugiau info ir apie susitikimus ir kitus planus

QUOTE(saules zuikute @ 2012 04 19, 11:23)
o tu zinojai nestumo metu kad vaikutis gims su DS?ar irgi suzinojai kaip gime?
Papildyta:
Papildyta:
as nezinojau nestumo metu.net neitariau,jei sapnu neskaiciuojant.

o kur gyveni jei ne paslapti?

sveika saules zuikute, sveika prisijungsi i musu bureli!!!!!
neliduek, tik pradzia baisi labai atrodo - nera tas velnias toks baisus kaip ji piesai - sakau is patirties - mano mergimai jau 8 metai:)))
kurgi gyvenat?? gal kur kaimynai esame? mes ir ne lietuvoje:))))

neliduek, tik pradzia baisi labai atrodo - nera tas velnias toks baisus kaip ji piesai - sakau is patirties - mano mergimai jau 8 metai:)))
kurgi gyvenat?? gal kur kaimynai esame? mes ir ne lietuvoje:))))