Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

supratau mergaites, norejau, kaip geriau, o gavosi, matau, kaip visada.. zinoma, kad kalbame apie tolerancija, bet kazkaip is musu paciu kitu atzvilgiu jos visiskai nera... uzsuku i sita tema tik pasiziureti ar nera nauju mamyciu, pasidalinti nuorodomis ar kazkas kazko jei papraso - bet negaliu ramiai sedeti ir ziureti, kaip issakoma nuomone kazka zeidzia... ir nereikia an rasyti apie intonacijas... mano numone, tai nuskambejo negraziai, bet kaip rasiau, tai mano nuomone... ne mane liete tie "negrazus" zodziai... ir tiesiog negalejau to "nuleisti"... mes visi turim zodzio laisve ir visi ja naudojames - taigi gavosi nuomoniu issakymas ir tiek... po toku dalyku zmogus atsirenki is tikruju, kas yra kas:))) sekmes jums visoms!
Atsakyti
QUOTE(laurapac @ 2013 02 26, 10:28)
supratau mergaites, norejau, kaip geriau, o gavosi, matau, kaip visada.. zinoma, kad kalbame apie tolerancija, bet kazkaip is musu paciu kitu atzvilgiu jos visiskai nera... uzsuku i sita tema tik pasiziureti ar nera nauju mamyciu, pasidalinti nuorodomis ar kazkas kazko jei papraso - bet negaliu ramiai sedeti ir ziureti, kaip issakoma nuomone kazka zeidzia... ir nereikia an rasyti apie intonacijas... mano numone, tai nuskambejo negraziai, bet kaip rasiau, tai mano nuomone... ne mane liete tie "negrazus" zodziai... ir tiesiog negalejau to "nuleisti"... mes visi turim zodzio laisve ir visi ja naudojames - taigi gavosi nuomoniu issakymas ir tiek... po toku dalyku zmogus atsirenki is tikruju, kas yra kas:))) sekmes jums visoms!

jinieko neizeide,tik pasidomejo ar ji yra maciusi musu vaiku ir viskas,bet uz tai nereikia isvadint zmogaus supusia siela,toli grazu,tai jau skamba kaip izeidimas ir ne vieta musu temoj mirksiukas.gif
apie mus psapasakosiu kai turesiu laisvesnio laiko,nes dabar sedziu su trim savo pipirais
Atsakyti
nenoriu su tavimi, zuikuli, gincytis... tu matai viena, as matau kita... tu skaitai vienaip, as kitaip... as asmeniskai viesai niekada taip neparasyciau, nes kitaip suprantu kultura matyt... bet tai jau nebe man spresti.. nenoriu pyktis ir bartis - vienos nuomones nebuvo ir nebus.. bet vis tiek dziaugiuosi, kad sitas gincas ivyko... smile.gif)) nors teisybes vienos ir teisingos ne viename gince nera, bet kiekvienas gincas leidzia isskirti kazka tokio, ko anskciau nematei, nepastebejai ir nesupratai.. ar ne tiesa?

o as nebeturiu ka papasakoti apie Daniela... visus musu gyvenimas FB:))) galiu pasakyti tik kad einam i mokykla, dziaugiames tuo, mokinames,daug dirbam su logopedais, daug sportuojam - plaukiam lankom gimnastika, ant nosies vel rungtynes - zodziu kasdienybe... sergame kaip ir visi vaikai - pasegam pasveikstam ir vel susergam... zodziu nieko naujo! linkejimai visiems musu draugams.. buciuojam!
Atsakyti
audra stiklinėje smile.gif

laurapac - spaudžiu dešinę. patinka man "svieto lygintojai" - pati dažnai įsiveliu į panašias "audras"...

o pavargę mes čia visos smile.gif nieko, saulė jau aukščiau ir aukščiau, šiltyn oras, kils ir nuotaikos smile.gif

Viltė gyvena savarankiškumo etapą - viską pati... stengiamės gyventi be sauskelnių... išmokom pasakyti "adata" - turbūt lengviausias žodis lotuliukas.gif išmoko manipuliuoti mama - kas ne taip, tuoj verkšlendama į glėbį puola... žodžiu - smagumėlis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hermita @ 2013 02 26, 12:40)
audra stiklinėje smile.gif

laurapac - spaudžiu dešinę. patinka man "svieto lygintojai" - pati dažnai įsiveliu į panašias "audras"...

o pavargę mes čia visos smile.gif nieko, saulė jau aukščiau ir aukščiau, šiltyn oras, kils ir nuotaikos smile.gif

Viltė gyvena savarankiškumo etapą - viską pati... stengiamės gyventi be sauskelnių... išmokom pasakyti "adata" - turbūt lengviausias žodis  lotuliukas.gif išmoko manipuliuoti mama - kas ne taip, tuoj verkšlendama į glėbį puola... žodžiu - smagumėlis. 4u.gif

oho koki sunku zodi judvi tariat!!!! saunuoles! .. mums su kalba tai is viso ne kas.. nors dirbam sunkiai pas logopedus - net pas du einam, judam i prieki, bet mazais zingsniukais... bet cia kaltas pats mano vailas - na tingi ji dirbti, tingi mokintis... pas logoedus aciu dievui dirba, ir tai visko pasitaiko... yra pazanga, bet pilnus zodzius tartis labai sunku, vis nukanda arba prieki arba gala:)

P.S. taip, svieto lygintoja ir as.. ka padarysi, kad norisi, jog visiems gerai butu... nors ir suprantu, kad taip nebus, ale juk norisi:)))))))))))))))
Atsakyti
laurapac, tu esi saunuole! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(laurapac @ 2013 02 25, 22:55)
2saulytes, va dabar tai paraset zmoniskai,o pirmai izeidzianciai... kiekviena mamyte paraso tai studentei ir ji mielai pasidaina apie tyrimo informacija - as tik idejau jos e-maila - kas nores padeti ir kam bus idomu - tas ir mielai duos info ir mielai gaus teorijos - si mergina lbai noriai bendradarbiauja - tik reikia klausti... bet cia jusu teise ir ja isreiskete mandagiai tik antruoju postu - as ir norejau paskyti, kad mums nebutina pildyti, taciau nereikia ir negraziai kalbeti... sekmes jums, 2saulytes!

Nemanau ,kad kažką negražiai p[arašiau pirmą kartą.Gal paskaičiusios kitos studentės nebesiuntinės savo anketų i AŽ.Dabar lyg ir apstojo,o kai tik prisijungiau prie Saulyčių tai nuo naujų metų iki pavasario po keleta prašymų užpildyti anketas rasdavau.
Gal man pasiutimas suėmė,kai darželyje auklėtoj vyrui ibruko anketą.Skaitau ir savo akimis netikiu ko iš manęs prašo.Ten tai buvo viršūnė.Yar darželyje neigaliukų,o tingi pati net susitikti su mamomis ir bendrauti.Svarbiausia anketų skaičius.
Tegu nesupyksta Šita jauna mergina,maniau ir šį katą tas pats.Šaunuolė,kad stengiasi.gerbiu tokius žmones wub.gif Ji gan mažai parašė informacijos apie savo veiklą.

Na manau tikrai nesu supuvusi siela,o ir kultūra suprantu savaip....Gal ir per smarkiai išreiškiau savo nuomonę,nes Svietą lyginti aš ir mėgstu blush2.gif

O pas mus viskas SUPER thumbup.gif Mažius sveikas(tfiu,tfiu,tfiu)Keliauja į darželį parsineša visokių madrybių.Šnekėti visiškai nenori,Net MAMA nėra verysad.gif
Tik broli kopijuoja,sportuoja abu kartu.juokingai atrodo,atsipaudimai,pritūpimai,dviratuko minimas ore,Pats sportuoja ir mums visiems liepia.Tai va gyvename sveikai.Sportuojame kiekvieną dieną ax.gif
Dar geriausias ,naujasias bajeris.Bari Mažiuką,ar tai ką aiškini KAD TAIP NEDARYK,NEGALIMA,NEGRAŽU,BŪK GERAS.O jis savo pirštuką prie burnytės ir ŠŠŠŠŠŠŠ.Galvytę sau glosto(tipo geras aš ,geras)Na ar gali ką be pasakyti,nuginkluoją wub.gif wub.gif

Kaip laukiu pavasario,šiltų,saulėtų dienų. yahoo.gif
Atsakyti
2saulytes, taip sutinku, visokiu studentu yra... as pati mazai informacijos apie sia studente turejau - ji paprastai su mamytemis elektroniniu pastu bendrauja - juk visos esam is skirtingu miestu... (as tik pasidalinau supermamose informacija, kad studente atlieka tyrima ir kvecia dalyvauti apklausoje) todel ir daviau jos elektroninio pasto adresa... ir mergaite mielai atsako i klausimus, as prasiau, kad veliau pasidalintu tyrimo rezultatais ir ji mielai sutiko... mamytes, kurios daugiau pas ja kazko paklausia, ji mielai atsako... vvarliokas siltai su sia studente labai pabendravo..

buna pas mus visas visokiu dienu - nieko cia nepadarysi... toks gyvenimas:)
Atsakyti
sveikutes smile.gif

mes šiandien iš po kardiologų smile.gif mažytei kaip ir viskas gerai, viskas gražiai traukiasi, kaip po tokios operacijos, tai labai gražiai atrodo smile.gif aišku, lieka jau abiejų vožtuvėlių 2 laipsnio nesandarumas, bet tai baikis smile.gif

be to, mano mergina sumaste sedeti bigsmile.gif nebegaliu net ant savo keliu pasiguldyti, kojas tik suriečia, ir atsiseda bigsmile.gif aišku, kokia tik sekunde pati pasedi, bet tai tooooks pasiekimas, ir dar tokiam laike wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2013 02 26, 20:53)
sveikutes smile.gif

mes šiandien iš po kardiologų  smile.gif mažytei kaip ir viskas gerai, viskas gražiai traukiasi, kaip po tokios operacijos, tai labai gražiai atrodo smile.gif aišku, lieka jau abiejų vožtuvėlių 2 laipsnio nesandarumas, bet tai baikis smile.gif

be to, mano mergina sumaste sedeti bigsmile.gif nebegaliu net ant savo keliu pasiguldyti, kojas tik suriečia, ir atsiseda bigsmile.gif aišku, kokia tik sekunde pati pasedi, bet tai tooooks pasiekimas, ir dar tokiam laike wub.gif

Šaunuolė,stipruolė mergytė. thumbup.gif thumbup.gif

Džiaugiuosi jūsų geromis naujienomis dėl širdutės.faina girdėti,kai vaikučiui viskas gerai.
Mano žiogiukas ir operuotas šiuo metu viskas kaip ir gerai .Viskas stbilu,nepakankamumas išlikęs.bet gyditojas sakė,kad su tokia širdute galima gyventi ilgai ir laimingai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2013 02 26, 19:21)
su tokia širdute galima gyventi ilgai ir laimingai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tas svarbiausia smile.gif
pas mus ji stipruolė nuo pat gimimo dienos smile.gif kovoja už save panelė visomis išgalėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2013 02 26, 18:53)
drinks_cheers.gif tas svarbiausia smile.gif
pas mus ji stipruolė nuo pat gimimo dienos smile.gif kovoja už save panelė visomis išgalėmis smile.gif

saunuole!!!! taip ir turi buti!!! be galo dziaugiuosi jumis!!:)
Atsakyti