Laurut todel,kad musu grupe slapta...
[/quote]
taip, tai gal ja i "nulauzti" sunkiau... as cia siaip sitame reikale nenusimanau, taip garsiai mastau tik:))))
QUOTE(*Vilte* @ 2012 02 15, 16:12)
boruzeurtele,atsiprasau,kad smalsauju,o kas ta hipareze?
Hemipareze, kitais zodziais paralyzius desines puses
QUOTE(boruzeurtele @ 2012 02 15, 18:38)
Hemipareze, kitais zodziais paralyzius desines puses
Sveika prisijungusi į mūsų būrį.Visokių diagnozių prirašo gyditojai.
Mūsų sūnelis labai vėlai pradėjo vaikščioti.3,6 metukų.Aplankėme daug daktarų,išgirdome daug diagnozių.VCP ir nustatė.Prieš pusmetį pradėjo vaikščioti,eina gan įdomiai.Kartais taip sumėto į šonus,net smarkiai svirduliuoja.O kartais eina tiesiai kaip kareivis.

Vvarliokas mūsų sūneliai beveik tuo pačiu metu pradėjo žingsniuoti.Man ir atrodo,kad seniai jau vaikšto.Bet va skaičiuoju lygiai pusmetis

Smagu mamytės,kad Feisbuke maloniai bendraujate.

Man čia tikrai labai patinka MES čia ir šauniai bendraujame.Gal ir mano pasirašymus skaito,na ir tegul.(Smalsumas pražudė pelę.)
QUOTE(2saulytes @ 2012 02 15, 16:15)
.Gal ir mano pasirašymus skaito,na ir tegul.(Smalsumas pražudė pelę.)

QUOTE(boruzeurtele @ 2012 02 15, 16:18)
Sveikos mamytes ir tetukai! Noriu ir as su dukryte prisijungt prie jusu burelio. Mano saulytei 1,5 m.
sveika prisijungusi i musu jauku bureli

QUOTE(2saulytes @ 2012 02 15, 18:15)
Prieš pusmetį pradėjo vaikščioti,eina gan įdomiai.Kartais taip sumėto į šonus,net smarkiai svirduliuoja.O kartais eina tiesiai kaip kareivis.
Lauke mėgsta,kad veštumėm.Su vežimėliu,o dabar rogutėmis.O Parduotuvėje,įpatyngai AKROPOLYJE nepagauname ,bėga taip greitai ir tiesiai,nesvirduliuodamas
Vvarliokas mūsų sūneliai beveik tuo pačiu metu pradėjo žingsniuoti.Man ir atrodo,kad seniai jau vaikšto.Bet va skaičiuoju lygiai pusmetis
Kaip greitai laikas bėga
Šaunuolės
Man čia tikrai labai patinka MES čia ir šauniai bendraujame.Gal ir mano pasirašymus skaito,na ir tegul.(Smalsumas pražudė pelę.)

O taip - maniskis irgi tai pasvirduliuoja, tai labai graziai eina... Kai nori ka nors paimt,i tai i tiksla kaip strele sauna

O taip - labai greitai laikas eina... buna momentais net pagalvoju, kad per greit...
QUOTE(*Vilte* @ 2012 02 14, 16:37)
Sveikutes
visas ir visus sveikinam su Valentino dienele...
del facebuko,man tai labai malonu ten bendrauti saulyciu grupeje,dar laisviau ten jauciuosi nei cia,ir nemanau,kad ten lankydamasi gyvenu tik del dukriuko,mes ten visai sauniai aptariam visokias temas,ne vien tik apie DS...kaip tik cia daugiau snekam tik apie DS,O TEN APIE DAUG KA,MAN TEN LABAI SMAGU,VISOS MAMYTES TOKIOS FAINOS...VISADA BUKIT TOKIOS...
Papildyta:
Tikrai
ten viskas greičiau vyksta
kaip sms rašomės
Dalinamės spurgų, obuolių pyragų receptukais, gvildename sanatorijos klausimus, džiaugiamės savo saulytėmis
Prisipažinsiu - SM labai reikalingas forumas, čia susiradau visas mamytes tokio ar panašaus likimo, čia pradėjau bendrauti su Gabrieliaus mamyte, kuri man ligi šiol labai padeda socialiniuose labirintuose, vaikučio priežiūroje ir šiaip tapo nuostabia drauge

visas ir visus sveikinam su Valentino dienele...
del facebuko,man tai labai malonu ten bendrauti saulyciu grupeje,dar laisviau ten jauciuosi nei cia,ir nemanau,kad ten lankydamasi gyvenu tik del dukriuko,mes ten visai sauniai aptariam visokias temas,ne vien tik apie DS...kaip tik cia daugiau snekam tik apie DS,O TEN APIE DAUG KA,MAN TEN LABAI SMAGU,VISOS MAMYTES TOKIOS FAINOS...VISADA BUKIT TOKIOS...
Papildyta:

Sveikos mamytes ir tetukai! Noriu ir as su dukryte prisijungt prie jusu burelio. Mano saulytei 1,5 m.
Sveika prisijungusi

QUOTE(*Vilte* @ 2012 02 15, 15:55)
, ir atvare cia pasnipinet,kazkada buvau cia foto ikelus,tai ta atpazino Goda,tai dabar ir skaito visas mano zinutes,tikiuosi ir sia skaito ir daugiau nebeseks

Aha, gal ir skaito. Tegu žino, kad ilgas nosis kurios visur lenda, lengva priverti. kai žmonėms nebeįdomus jų pačių gyvenimai, pradeda gyventi kitų

Papildyta:
Sveika prisijungus

labas boruzele, smagu tave cia sutikti.

Papildyta:
o dar norejau paklausti mamytes del vaiksciojimo, mano mazasis neropoja, jis tiesiog sliauzia zeme, taip pasiekia norimus atstumus ir daiktus, o ar jusu mazyliai taip pat sliauziojo ar megino ropoti?
taip pat dar pakolkas sunkiai tikslingai judame vaikstyneje, bet pradedam jau tvirtai remtis kojytemis, tad dabar jau tikslingiau atsistojame ir stengiames pastoveti.
Gabrieliaus mamytes norejau paklausti su kokia vaikstyne jus vaikstote, ar gal taip pat prisitaikete is lopselio reguliuojama vaikstuka.

Papildyta:
o dar norejau paklausti mamytes del vaiksciojimo, mano mazasis neropoja, jis tiesiog sliauzia zeme, taip pasiekia norimus atstumus ir daiktus, o ar jusu mazyliai taip pat sliauziojo ar megino ropoti?
taip pat dar pakolkas sunkiai tikslingai judame vaikstyneje, bet pradedam jau tvirtai remtis kojytemis, tad dabar jau tikslingiau atsistojame ir stengiames pastoveti.
Gabrieliaus mamytes norejau paklausti su kokia vaikstyne jus vaikstote, ar gal taip pat prisitaikete is lopselio reguliuojama vaikstuka.

QUOTE(saulicka @ 2012 02 16, 18:51)
labas boruzele, smagu tave cia sutikti.

Papildyta:

Papildyta:

Mano dukrytė neropojo visai, šliaužė, o paskui sėdom pasikišus viena kojytę po užpakaliuku, pasiekdavo viską

na mes sedim jau gerai,gan senokai, bet stotis visai pakolkas nezadam, musu raisciai labai labilus, tai stovejimas mums pakolkas labai sudetingas.
QUOTE(saulicka @ 2012 02 16, 23:02)
na mes sedim jau gerai,gan senokai, bet stotis visai pakolkas nezadam, musu raisciai labai labilus, tai stovejimas mums pakolkas labai sudetingas.
O nuo kada pradėjote sėdėti?