Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Laurut todel,kad musu grupe slapta...
[/quote]
taip, tai gal ja i "nulauzti" sunkiau... as cia siaip sitame reikale nenusimanau, taip garsiai mastau tik:))))
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2012 02 15, 16:12)
boruzeurtele,atsiprasau,kad smalsauju,o kas ta hipareze?
Laurut todel,kad musu grupe slapta...

Hemipareze, kitais zodziais paralyzius desines puses
Atsakyti
QUOTE(boruzeurtele @ 2012 02 15, 18:38)
Hemipareze, kitais zodziais paralyzius desines puses

Sveika prisijungusi į mūsų būrį.Visokių diagnozių prirašo gyditojai.
Mūsų sūnelis labai vėlai pradėjo vaikščioti.3,6 metukų.Aplankėme daug daktarų,išgirdome daug diagnozių.VCP ir nustatė.Prieš pusmetį pradėjo vaikščioti,eina gan įdomiai.Kartais taip sumėto į šonus,net smarkiai svirduliuoja.O kartais eina tiesiai kaip kareivis. mirksiukas.gif Lauke mėgsta,kad veštumėm.Su vežimėliu,o dabar rogutėmis.O Parduotuvėje,įpatyngai AKROPOLYJE nepagauname ,bėga taip greitai ir tiesiai,nesvirduliuodamas thumbup.gif thumbup.gif

Vvarliokas mūsų sūneliai beveik tuo pačiu metu pradėjo žingsniuoti.Man ir atrodo,kad seniai jau vaikšto.Bet va skaičiuoju lygiai pusmetis blush2.gif Kaip greitai laikas bėga mirksiukas.gif

Smagu mamytės,kad Feisbuke maloniai bendraujate. thumbup.gif Šaunuolės thumbup.gif

Man čia tikrai labai patinka MES čia ir šauniai bendraujame.Gal ir mano pasirašymus skaito,na ir tegul.(Smalsumas pražudė pelę.)
Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2012 02 15, 16:15)
.Gal ir mano pasirašymus skaito,na ir tegul.(Smalsumas pražudė pelę.)

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzeurtele @ 2012 02 15, 16:18)
Sveikos mamytes ir tetukai! Noriu ir as su dukryte prisijungt prie jusu burelio. Mano saulytei 1,5 m.

sveika prisijungusi i musu jauku bureli 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2012 02 15, 18:15)
Prieš pusmetį pradėjo vaikščioti,eina gan įdomiai.Kartais taip sumėto į šonus,net smarkiai svirduliuoja.O kartais eina tiesiai kaip kareivis. mirksiukas.gif Lauke mėgsta,kad veštumėm.Su vežimėliu,o dabar rogutėmis.O Parduotuvėje,įpatyngai AKROPOLYJE nepagauname ,bėga taip greitai ir tiesiai,nesvirduliuodamas  thumbup.gif  thumbup.gif

Vvarliokas mūsų sūneliai beveik tuo pačiu metu pradėjo žingsniuoti.Man ir atrodo,kad seniai jau vaikšto.Bet va skaičiuoju lygiai pusmetis  blush2.gif Kaip greitai laikas bėga  mirksiukas.gif

Smagu mamytės,kad Feisbuke maloniai bendraujate. thumbup.gif Šaunuolės thumbup.gif

Man čia tikrai labai patinka MES čia ir šauniai bendraujame.Gal ir mano pasirašymus skaito,na ir tegul.(Smalsumas pražudė pelę.)

O taip - maniskis irgi tai pasvirduliuoja, tai labai graziai eina... Kai nori ka nors paimt,i tai i tiksla kaip strele sauna lotuliukas.gif O kai uzsispirs, kad pavargo - tai ne su lazda neisjudinsi - sedas arba tupias ropot ir vsio lotuliukas.gif Bet va parduotuves - stebuklas kazkoks... ten tai ir jegu viskam uztenka galim net kelias valandas siaust tik leiks ir ant koju, ir nepavargsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O taip - labai greitai laikas eina... buna momentais net pagalvoju, kad per greit...
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2012 02 14, 16:37)
Sveikutes
visas ir visus sveikinam su Valentino dienele...
del  facebuko,man tai labai malonu ten bendrauti  saulyciu grupeje,dar laisviau ten jauciuosi nei cia,ir nemanau,kad ten lankydamasi gyvenu tik del dukriuko,mes ten visai sauniai aptariam visokias temas,ne vien tik apie DS...kaip tik cia daugiau snekam tik apie DS,O TEN APIE DAUG KA,MAN TEN LABAI SMAGU,VISOS MAMYTES TOKIOS FAINOS...VISADA BUKIT TOKIOS...
Papildyta:

drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Tikrai smile.gif ten viskas greičiau vyksta wink.gif kaip sms rašomės smile.gif Dalinamės spurgų, obuolių pyragų receptukais, gvildename sanatorijos klausimus, džiaugiamės savo saulytėmis  smile.gif Prisipažinsiu - SM labai reikalingas forumas, čia susiradau visas mamytes tokio ar panašaus likimo, čia pradėjau bendrauti su Gabrieliaus mamyte, kuri man ligi šiol labai padeda socialiniuose labirintuose, vaikučio priežiūroje ir šiaip tapo nuostabia drauge  wub.gif

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Sveikos mamytes ir tetukai! Noriu ir as su dukryte prisijungt prie jusu burelio. Mano saulytei 1,5 m.

Sveika prisijungusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2012 02 15, 15:55)
, ir atvare cia pasnipinet,kazkada buvau cia foto ikelus,tai ta atpazino Goda,tai dabar ir skaito visas mano zinutes,tikiuosi ir sia skaito ir  daugiau nebeseks mad.gif

Aha, gal ir skaito. Tegu žino, kad ilgas nosis kurios visur lenda, lengva priverti. kai žmonėms nebeįdomus jų pačių gyvenimai, pradeda gyventi kitų mirksiukas.gif Bet tokiu atveju tik gailėtis jų reikia hihihi.gif
Papildyta:

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
labas boruzele, smagu tave cia sutikti. smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
o dar norejau paklausti mamytes del vaiksciojimo, mano mazasis neropoja, jis tiesiog sliauzia zeme, taip pasiekia norimus atstumus ir daiktus, o ar jusu mazyliai taip pat sliauziojo ar megino ropoti?
taip pat dar pakolkas sunkiai tikslingai judame vaikstyneje, bet pradedam jau tvirtai remtis kojytemis, tad dabar jau tikslingiau atsistojame ir stengiames pastoveti.
Gabrieliaus mamytes norejau paklausti su kokia vaikstyne jus vaikstote, ar gal taip pat prisitaikete is lopselio reguliuojama vaikstuka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulicka @ 2012 02 16, 18:51)
labas boruzele, smagu tave cia sutikti. smile.gif  smile.gif  smile.gif
Papildyta:
o dar norejau paklausti mamytes del vaiksciojimo, mano mazasis neropoja, jis tiesiog sliauzia zeme, taip pasiekia norimus atstumus ir daiktus,  o ar jusu mazyliai taip pat sliauziojo  ar megino ropoti?
taip pat dar pakolkas sunkiai tikslingai judame vaikstyneje, bet pradedam jau tvirtai remtis kojytemis, tad dabar jau tikslingiau atsistojame ir stengiames pastoveti.
Gabrieliaus mamytes norejau paklausti su kokia vaikstyne jus vaikstote, ar gal taip pat prisitaikete is lopselio reguliuojama vaikstuka.  smile.gif

Mano dukrytė neropojo visai, šliaužė, o paskui sėdom pasikišus viena kojytę po užpakaliuku, pasiekdavo viską tongue.gif po to vaikščiot pradėjo
Atsakyti
na mes sedim jau gerai,gan senokai, bet stotis visai pakolkas nezadam, musu raisciai labai labilus, tai stovejimas mums pakolkas labai sudetingas.
Atsakyti
QUOTE(saulicka @ 2012 02 16, 23:02)
na mes sedim jau gerai,gan senokai, bet stotis visai pakolkas nezadam, musu raisciai labai labilus, tai stovejimas mums pakolkas labai sudetingas.

O nuo kada pradėjote sėdėti?
Atsakyti