Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Rasytee @ 2012 02 15, 17:02)
sitas komplektukas man visai dailus ir kaina gera
http://www.sbabaldai..._stalciu_komoda
kaip jums?

Mielas atrodo,bet kas toji KOŠIRUOTA per daiktas? Vis klausinėju,bet kažkaip nesulaukiu atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 02 15, 17:02)
sitas komplektukas man visai dailus ir kaina gera
http://www.sbabaldai..._stalciu_komoda
kaip jums?

Buvau nuziurejus sios serijos baldus vaikams i kambari. Bet kai paciupinejau tai nebenoriu doh.gif jau tokia prasta kokybe, dureliu remukas medinis o vidurys kartonas presuotas. Lova dar dar, bet irgi kampukai popierium laminuoti kaikur jau atsilupineje.

QUOTE(Barboraaa @ 2012 02 15, 17:49)
Mielas atrodo,bet kas toji KOŠIRUOTA per daiktas? Vis klausinėju,bet kažkaip nesulaukiu atsakymo biggrin.gif

Presuotas kartonas. Ciut storesnis nei tos plokstes kartonines kad buna.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 02 15, 19:13)

Presuotas kartonas. Ciut storesnis nei tos plokstes kartonines kad buna.

4u.gif
Atsakyti
SBA kokybe tragiska tu baldu, juos tik nuotraukose ziuret
Atsakyti
Sveikos,
esu nuolatine sios temos skaitytoja, sis stilius, man ypatingai mielas wub.gif . Zaviuosiu jusu kuriamais namuciais wub.gif .

Ruosiames ir mes renovuot savo buta. Kadangi remontas bus kapitalinis, norisi viska apgalvot is pagrindu. Labai noretusi is jusu sulaukti kazkokiu pastebejimu, nes uzstrigau. Nebezinau, kaip teisingai sudelioti buto isplanavima. Situacija tokia:
Mes, 4asmenu seima, tarp musu berniuku skirtumas 7metai: vienam 8, kitam 1,5metuku. Planavome jiems skirti didziausia buto kambari. Butinai didinti bendra gyvenamaja erdve: isgriauti siena tarp dvieju kambariu, taip pat prie ju prijungti ir balkona.
Bet dabar topteleje mintis is emes pakeisti visa buto plana, perkelti virtuve i bendra erdve. O i virtuve - WC ir vonia, o gal netgi vietoj virtuves padaryti atskira kambari antram vaikui. I WC ir vonios vieta butu galima kelti virtuve arba daryti ieinama drabuzine, galbut netgi uzdara darbo zona. Zodziu minciu nemazai, bet apsiprest sunku, todel butu labai idomu isgirsti jusu nuomone ir rekomendacijas. Tikiuosi ir apsipresti butu daug lengviau, kuria kriptim eit toliau. Is anksto jums didelis aciu!!!

Stai cia mano bandymai pakeist buto plana.
http://pl.an/8ku2r1#details
http://pl.an/ubhji7#assets

Ir buto planas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JViktorija: 16 vasario 2012 - 15:16
QUOTE(SmilgaS @ 2012 02 16, 17:39)
Prabalsavau už labai mielą jūsų sukurto butuko interjerą.
Tiksliau už tą idėją su staltiese  lotuliukas.gif

aciu labai biggrin.gif , eisiu dabar i akvariumu tema, gal kuriai reikia vandeniniu paparciu ir ricijos, atiduodu glebiais
Atsakyti
Labas vakaras, daznai skaitau sia tema, geru ideju pametat, tik gaila nelabai turiu kokiu reikalu pasisakyt.
Tik sioks toks klausimas, del baldeliu spalvos. Ar balti baldai, tik mergaitiski, ar patinka/tinka ir berniukams g.gif Kazkaip ir pavyzdeliu daugiausia mergaitiskais akcentais, na kas liecia baltus baldus.
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 02 16, 19:25)
Labas vakaras, daznai skaitau sia tema, geru ideju pametat, tik gaila nelabai turiu kokiu reikalu pasisakyt.
Tik sioks toks klausimas, del baldeliu spalvos. Ar balti baldai, tik mergaitiski, ar patinka/tinka ir berniukams g.gif Kazkaip ir pavyzdeliu daugiausia mergaitiskais akcentais, na kas liecia baltus baldus.

seip, taip jau skaitosi, kad provansiskas yra daugiau mergaites interjeras, jeigu nori berniukui baltos spalvos, daugiau reikia ziureti skandinaviskus interjerus, ten nera tokiu visokiu paraitymu, grieztesnes linijos.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2012 02 16, 19:50)
seip, taip jau skaitosi, kad provansiskas yra daugiau mergaites interjeras, jeigu nori berniukui baltos spalvos, daugiau reikia ziureti skandinaviskus interjerus, ten nera tokiu visokiu paraitymu, grieztesnes linijos.

Kad net nzn is tikruju, kol kas viso sunaus kambario neremontuojam, tai nelabai gal ka ir spresti yra, bet dilema tokia turiu, yra balta lovyte vaikiska ir pusine komoda. Na, lovyte aisku, naudosis trumpiau nei komoda, tai ir galvoju ar ja nudazyt baltai kad prie lovytes tiktu, ir paskui ateityje taip pat ieskot balta lova, spinta, kt baldelius kaip sakai ne su paraitymais o gal daugiau skandinavisko stiliaus, ar dabar pakentet su balt alova ir pusine komoda ir nieko neteplioti, nes paskui reikes gailetis ir ta balta man jau nebetiks doh.gif Nors siaip vaikams balti baldai, man grazu. Bet gal sakau labai mergaitiska g.gif Menkas cia labai klausimas su jsu kai kuriais gvildenamais, na bet vistiek paprotint tai mane galit, labiau susidure esat 4u.gif
Atsakyti
man kazkaip provansas labai jau moteriskas, vyrui reik rimtesnio stiliuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 02 16, 20:22)
Kad net nzn is tikruju, kol kas viso sunaus kambario neremontuojam, tai nelabai gal ka ir spresti yra, bet dilema tokia turiu, yra balta lovyte vaikiska ir pusine komoda. Na, lovyte aisku, naudosis trumpiau nei komoda, tai ir galvoju ar ja nudazyt baltai kad prie lovytes tiktu, ir paskui ateityje taip pat ieskot balta lova, spinta, kt baldelius kaip sakai ne su paraitymais o gal daugiau skandinavisko stiliaus, ar dabar pakentet su balt alova ir pusine komoda ir nieko neteplioti, nes paskui reikes gailetis ir ta balta man jau nebetiks doh.gif  Nors siaip vaikams balti baldai, man grazu. Bet gal sakau labai mergaitiska g.gif Menkas cia labai klausimas su jsu kai kuriais gvildenamais, na bet vistiek paprotint tai mane galit, labiau susidure esat 4u.gif

as kadangi balta labai megstu, tai naudoju ja ir berniukam ir mergaitem. Dariau pirmokui berniukui kamb, tai derinau baltus baldelius ir marinistine tematika, uzuolaidas ir lovos uzklota (skiautiniai) su laivais ir piratais (prisideda spalvos melyna ir raudona) dar lipdukus ant sienu su piratais, ir dar kelias lentyneles irgi kitos spalvos ivedziau. labai grazu
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2012 02 16, 13:50)
sveikos, siuo metu vyksta interjero konkursas auksine palete. Ten idejau maziuka provanso stiliaus butuka, savo daryta. Jeigu prabalsuosit uz mane busiu dekinga( nr 56), jeigu kas kitas labiau patiks irgi nepyksiu 4u.gif http://www.auksinepalete.lt/

skaidra, prabalsavau, bet priimk kritika - apie profesionalias nuotraukas reiktu pagalvot. Is manes maza profe, ale i sias foto ziurint liunda darosi: darytis su blicu ir su muiline doh.gif
Papildyta:
QUOTE(skaidra111 @ 2012 02 16, 18:01)
aciu labai biggrin.gif , eisiu dabar i akvariumu tema, gal kuriai reikia vandeniniu paparciu ir ricijos, atiduodu glebiais

jau praejau si etapa - dabar renku koralu fragiukus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dipsis @ 2012 02 16, 20:35)
man kazkaip provansas labai jau moteriskas, vyrui reik rimtesnio stiliuko rolleyes.gif

vyrukui reikia klasikinio, kaip ir sios temos pavadinimas mirksiukas.gif
paprastai berniuku kambariuose buna naturalaus medzio lovos, bet man visau patiktu tarkim samanines spalvos, gali but su tamsia patina grieztesniu liniju lova.
Ir paneigit, kad berniukui tokia netiktu g.gif
Atsakyti