QUOTE(Joana Agota @ 2012 02 18, 00:52)
O ka norejai tuo pasakyt

?
Na man yra nenormalu kai berniuka aprengia suknele ......
Ir aplamai, man tos visos lygybes yra kvailos, lyg kazkas kazka bandytu irodyt

. Vyrai yra vyrai, moterys yra moterys

. Galim butu diskutuot daug apie tai, BET cia ne ta tema
Papildyta:
QUOTE(Kristaline @ 2012 02 18, 01:38)
Šiek tiek pagooglinau ieškodama šviesių miegamųjų vyriškam interjere, nes vaikinai auga, po 5-6 m. jau nebe vaikai bus... o baldų keist jiem suaugus nenorėčiau (nebent patys juos pasikeis ar išsikels kur nors su laiku).
Čia rastas foto sumečiau, kam įdomu:
Miegamieji
Nu yra foto, kur........ jeigu nueiciau i pasimatyma su vyru/jaunuoliu/vaikinu ir butu toks kambarys, tai pagalvociau arba jis gejus arba jam su galva negerai arba nusisvaiges menininkas

. Nu jau vyro kambarys turi but rimtas, o cia atrodo tokie nevyriski kaikurie, kaip kad mama/dizainere/drauge prigalvojo.
Bet velgi... jei kazkuriai reikia silpno vyro, tai taip, silpnas vyras gali turet toki kambari (ne apie visus pvz. sneku).
1-as ok
2-as siaubas VYRUI
5 ir 6-as, ka as zinau
7-as ok
8-to lova tai tikrai netikeciau kad vyras ja issirinko, nebent palikimas buvusios
9-ta, pabegciau is kambario
10-ta, tai sokas istiktu pamacius vyro toki kambari
14,15- nee
Papildyta:
Ka jus cia bandot irodyt aplamai, nu nepagaunu kampo...
As niekad neisciau malku kapot, o vyras niekad neuzsiutu kojinej skyles vaiko petkelnej. Nors gyvenimas prie visko priveda, bet cia APLAMAI, NEZIURINT I ISIMTIS, kai lieka vienas vyras ir ner kur detis, ar lieka viena moteris
BALTA lova dar nieko nereiskia berniukui kaip man sviecias, bet reik ziuret i visa kita, detales.
Nu zodziu, idomiai cia