Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(murmur @ 2012 02 21, 08:43)
as pagalvociau kad vistik zmona itaka padare. Moteros juk moka itakot vyru sprendimus taip kad anie to net nesuprastu  biggrin.gif

Tokia pagalvelem apkrauta geleta lova pas vienisa vyra isivaizduoju nebent jei jis gyvena su mama. Tokio kuriam tikrai patiktu ir vienas gyvendamas bandytu bent kazkiek igyvendinti klasikos/provanso desnius savo namuose - as nesu sutikusi. Manau jei patiktu tai nesleptu, ka cia slepti, dabar juk ir orientacijos nebeslepiamos, o cia...

Ne ta net pavyzdi turejau omenyje. net nepaziurejote apie ka rasau g.gif

Tik is visos sios diskusijos supratau, kad kai kurie zmones taip save i remus ir stereotipus ispraudzia, kad nenuostabu, jog ir ju vaikai paskui dreba, ka draugai pasakys del ju kambariu ar rubu, nes tokios paziuros is seimos ateina smile.gif
Atsakyti
Na, merginos dėl šildomų grindų pasisakysiu ir aš. Mes turime visame name. Tikėjausi, kad visaa kojos bus šiltos, nes esu tiesiog driežas mėgstantis kuo šilčiau. Mano nuostabai, grindys niekada nėra šiltos. Gridų danga - keramika ir medis. Meistras, kuris darė šildymą minėjo, kad tos šilumos jūsų koja nejaus. Namuose temperatūra nuo +22 ir daugiau. Vyras sakė, kad nustatytas šilumos padavimas į grindis +29, taigi normalu, kad nesijaučiau šiluma, nes tai mažiau už kūno temperatūrą.

Dar galiu pasakayti, kad man toks šildymas tikrai labai patinka, nors pradžioje irgi labai abejojau dėl dulkių kilimo į viršų. Šiluma kažkokia labai tolygi ir jauki.
Sėkmės visoms apsisprendžiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(axel @ 2012 02 21, 09:11)
Na, merginos dėl šildomų grindų pasisakysiu ir aš. Mes turime visame name. Tikėjausi, kad visaa kojos bus šiltos, nes esu tiesiog driežas mėgstantis kuo šilčiau. Mano nuostabai, grindys niekada nėra šiltos. Gridų danga - keramika ir medis. Meistras, kuris darė šildymą minėjo, kad tos šilumos jūsų koja nejaus. Namuose temperatūra nuo +22 ir daugiau. Vyras sakė, kad nustatytas šilumos padavimas į grindis +29, taigi normalu, kad nesijaučiau šiluma, nes tai mažiau už kūno temperatūrą.

Dar galiu pasakayti, kad man toks šildymas tikrai labai patinka, nors pradžioje irgi labai abejojau dėl dulkių kilimo į viršų. Šiluma kažkokia labai tolygi ir jauki.
Sėkmės visoms apsisprendžiant  4u.gif

Pas mus virsuje radiatoriai, apacioje grindinis. Oras apacioje sausesnis, tas gerokai jauciasi. Gal pas kitus yra kitaip, cia tokia musu namu patirtis.
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2012 02 21, 09:27)

O apie vyru miegamuosius, man svarbu ,kad svaru butu, o daugiau visiskai nekreipciau demesio.
Siaip  Lt moterys retai  stilingus miegamuosius sukuria, tad  ka cia kalbeti apie vyrus...nebent garsieji stilistai ir keletas is turtinguju sluoksnio.
Is viso auksines paletes pavyzdzius paziurejus, tik syptelti belieka. Nera dar pas mus grazaus interjero tradiciju.

Nu jeigu jau apsileides koks, tai nuo tokio tik begt reik cool.gif

Dabar platesnes galimybes tokius interjerus kurt, ka mes cia ir darom ir tariames kaip sukurt.
Turim visagalius internetus su begale pavyzdziu, galime ka norim parsisiusti, nusipirkti. O seniau? Isklijuoja keliom rusim tapetu visa daugiaauksti ir psio, visi patenkinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 02 21, 10:11)
Tik is visos sios diskusijos supratau, kad kai kurie zmones taip save i remus ir stereotipus ispraudzia, kad nenuostabu, jog ir ju vaikai paskui dreba, ka draugai pasakys del ju kambariu ar rubu, nes tokios paziuros is seimos ateina smile.gif

A TU GALI NORS KARTA PARASYT KONKRECIAI APIE KOKIUS TU CIA REMUS SNEKI? KAS CIA KA I REMUS SPRAUDZIA?
Nes manau visi yra jau labai laisvi siais laikais bigsmile.gif
O kad man netinka, vyrui gyvenanciam vienam, patalyne su gelytem ar paduskeles issiuvinetos su kvarbatkiukais, tai cia jau spraudimas i remus??
Atsakyti
man ir idomu kokia cia tie remai biggrin.gif
kai kalbam apie moteriskuma , moteriskus niekucius , vyru pagarba moterims , ju elgesi atitinkama tai visos su tuo sutinka o kai pakalbam apie kazkoki tai skristyma tai beda rolleyes.gif
gi mes patys nuo pat pat pradziu skirstomies i vyrus ir moteris tai kodel bijoti ir toliau to isskirtinumo , kodel neauginti vyrisko berniuko ar moteriskos mergaites ?
ar davet berniukui moteriska varda bent viena? tai kodel taip pykti del spalvu suskirstymo , stiliaus kazkokio pavadinto moterisku ar vyrisku ,gi tai naturalu...

as pati esu uz skirtumus , mano berniukas gyvena su raudonais ( kaip ten saket? tais baisiais furmules biggrin.gif ) baldais ,nesiojo rozinius marskinelius , geltona striuke ir raudona kepure lotuliukas.gif bet bandau jam pabresti kuo jis skiriasi nuo mergaites , kuo jo elgesys turi buti kitoks nei seses
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 21 vasario 2012 - 09:42
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 21, 09:24)
A TU GALI NORS KARTA PARASYT KONKRECIAI  APIE KOKIUS TU CIA REMUS SNEKI? KAS CIA KA I REMUS SPRAUDZIA?
Nes manau visi yra jau labai laisvi siais laikais  bigsmile.gif
O kad man netinka, vyrui gyvenanciam vienam, patalyne su gelytem ar paduskeles issiuvinetos su kvarbatkiukais, tai cia jau spraudimas i remus??

Nerekauk mirksiukas.gif biggrin.gif (cia nepiktai, tiesiog rasymas forume didziosiomis raidemis yra tolygus rekimui gyvenime biggrin.gif ). Remai: vyrui tinka-netinka tam tikros spalvos, tam tikri stiliai, tikri-netikri vyrai, nustatomi pagal miegamojo stiliu, berniukams netinka lovos su burbulais ir t.t.
RK, baikim diskusija, juk viskas jau kaip ir aisku: vienoms is musu neatrodo, kad vyrai su romantiskais miegamaisiais butinai turi buti lepsiai ir gejai, kitoms atrodo. Ko gero nei vienos nepersigalvos. Jamk balionu 4u.gif - draugaukim mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 21, 10:44)
Nerekauk  mirksiukas.gif  biggrin.gif  (cia nepiktai, tiesiog rasymas forume didziosiomis raidemis yra tolygus rekimui gyvenime  biggrin.gif ). Remai: vyrui tinka-netinka tam tikros spalvos, tam tikri stiliai, tikri-netikri vyrai, nustatomi pagal miegamojo stiliu, berniukams netinka lovos su burbulais ir t.t.
RK, baikim diskusija, juk viskas jau kaip ir aisku: vienoms is musu neatrodo, kad vyrai su romantiskais miegamaisiais butinai turi buti lepsiai ir gejai, kitoms atrodo. Ko gero nei vienos nepersigalvos. Jamk balionu  4u.gif  - draugaukim  mirksiukas.gif  4u.gif

Zinau zinau del raidziu dydziu, cia as ir norejau rekaut lotuliukas.gif
Jau senai sakiau, kad baigiam, keiciam tema, bet nieks demesio nekreipia.

Rasytee, sutinku su tavim drinks_cheers.gif

O as uzsibrezusi susirasti per 2 savaites uzuolaidas i svetaine/virtuve bigsmile.gif . Tik reik pervaziuot visas Klaipedos medziagu parduotuves ir perziuret visas medziagas.
Atsakyti
mano manymu, jei vyras kompleksuotas ir jam reik savo "vyriskuma" demonstruot perkant dideles masinas, prabangius telefonus ir griozdiskas lovas, tai cia jo asmeninis nepilnavertiskumo kompleksas ir taskas. Ir jei kazkokiai moteriskei toks vyras atrodo vyriskas, tai tebunie.
Pvz as greiciausiai negaleciau gyventi su vyru, kuri purto nuo mano rozynu ir orchideju, pagalveliu, kutuku, lelyciu ir t.t. nu sakykit, kas cia per vyras, jei jam kazkokie kitu zmoniu primesti ir suformuoti standartai kelia baime apsirengti pvz violetinius marskinius ar pasidaryti manikiuka doh.gif

Sia tema jau tiek visokiu disertaciju prirasyta, kad plestis ir plestis lotuliukas.gif

o del sildomu grindu, tai pas mus jauciasi kojoms siluma ten kur plytelem isklota, o kitur nesijaucia. na taip tiesiogiai nesijaucia, bet vaikstineti be slepeciu pirmame aukste, kur grindys sildomos vis tiek maloniau, nei virsuje, kur radiatoriai.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Atejau biskutuka pasirodyt, kaip grazeja musu namai blush2.gif
Jei pamenat, buvo va taip
user posted image

O dabar vaizdelis pasikeite i va toki
user posted image

Ka manot? dar planuose -didelis kilimas ir desinej pusej zema ilga indauja, o daugiau ir nieko turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 02 21, 11:01)
[COLOR=red]mano manymu, jei vyras kompleksuotas ir jam reik savo "vyriskuma"  demonstruot perkant dideles masinas, prabangius telefonus ir griozdiskas lovas, tai cia jo asmeninis nepilnavertiskumo kompleksas ir taskas. Ir jei kazkokiai moteriskei toks vyras atrodo vyriskas, tai tebunie.
Pvz as greiciausiai negaleciau gyventi su vyru, kuri purto nuo mano rozynu ir orchideju, pagalveliu, kutuku, lelyciu ir t.t. nu sakykit, kas cia per vyras, jei jam kazkokie kitu zmoniu primesti ir suformuoti standartai kelia baime apsirengti pvz violetinius marskinius ar pasidaryti manikiuka doh.gif

Labai sutinku su viskuo drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 02 21, 11:06)
Sveikos  mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

Ka manot? dar planuose -didelis kilimas ir desinej pusej zema ilga indauja, o daugiau ir nieko turbut biggrin.gif

Pamenu pamenu.
Atrodo liux. Ir kaip uzuolaidos keicia vaizda blink.gif , reik man kuo greiciau ju ieskot!
Kokios spalvos kilimas bus? Mazdaug, o gal koki pavyzdi turi ka isivaizduoji?
Dieniniu uzuolaidu nedesi?
Virs ilgos zemos indaujos kabinsi ka nors? (man turi but viskas apkarstyta biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 02 21, 10:06)
Sveikos  mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

Labai labai gražu. Tik kas ten, po velniais, už langų? na, bet vienas kitas aukštesnis augalas situaciją kardinaliai pakeis. Kilimas tiktų labai, dar labiau paminkštintų vaizdą. Labai gražus Jūsų sietynas.
Atsakyti
Gal zinot kur man tokiu lempu ieskot (i vaiko vonia) ? :
http://www.houzz.com...throom-new-york
Atsakyti