Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

Liniuxxx, maza, kas man ar kitam atrodo, tai dar nieko nereiskia mirksiukas.gif va, jei taip pat atrodo didumai, tada gal ir verta kazkaip sureaguoti mirksiukas.gif Geroje vietoje angeliuka patupdei - stebetojas wub.gif

O as va tokio kilimo noreciau

http://www.potteryba...pkey=csale-rugs

tiktu jis pas mane puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 21 vasario 2012 - 18:23
QUOTE(Cobre @ 2012 02 21, 18:15)
Liniuxxx, maza, kas man ar kitam atrodo, tai dar nieko nereiskia  mirksiukas.gif  va, jei taip pat atrodo didumai, tada gal ir verta kazkaip sureaguoti  mirksiukas.gif  Geroje vietoje angeliuka patubdei  - stebetojas  wub.gif

Tikra tiesa -turiu savo nuomone ir vizija, kaip noriu, jog mano namai atrodytu. O kai vizija aptraukia rukas -ateinu pas jus pasitart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 02 21, 17:29)

Va jums kita siena:

Nugis labai grazu wub.gif bigsmile.gif
Dabar savo nuomone pasakysiu, bet ginkdie nepersu tongue.gif
Labai noretusi aukstesniu grindjuosciu , bei pagalvociau apie siaura juostele ant lubu, nes placios kampines matau, kad uzdeti jau nebeiseitu g.gif uzuolaidos trukdytu.
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2012 02 21, 18:26)
Nugis labai grazu  wub.gif bigsmile.gif
Dabar savo nuomone pasakysiu, bet ginkdie nepersu  tongue.gif
Labai noretusi aukstesniu grindjuosciu , bei pagalvociau apie siaura juostele ant lubu, nes placios kampines matau, kad uzdeti jau nebeiseitu  g.gif uzuolaidos trukdytu.

Taikliai pastebeta -mano sekanciuose planuose -grindjuosciu keitimas i baltas ir labai noriu apvadu prie lubu, mana jie graziai kambari iremintu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 21, 18:15)
Geroje vietoje angeliuka patupdei  - stebetojas  wub.gif

drinks_cheers.gif Man jis iš karto užkliuvo, toks labai mielas smile.gif
Liniuxxx, Kur tokį surasti? ax.gif Beje, kambariuko pasikeitimas thumbup.gif Man dar staliukas labai labai... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ABC*: 21 vasario 2012 - 19:26
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 02 21, 18:29)

Va jums kita siena:

cia baldai is rivjeros?
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 02 21, 19:15)
Liniuxxx, maza, kas man ar kitam atrodo, tai dar nieko nereiskia  mirksiukas.gif  va, jei taip pat atrodo didumai, tada gal ir verta kazkaip sureaguoti  mirksiukas.gif  Geroje vietoje angeliuka patupdei  - stebetojas  wub.gif
O as va tokio kilimo noreciau

http://www.potteryba...pkey=csale-rugs

tiktu jis pas mane puikiai.

sitas geresnis
http://www.carpetvis...4-Ziegler.html#

man apzkritai ziegler kilimai patinka, jie toki silko blizgesi turi: is vienos puses ziurint vienoks rastas, o is kitos puses ziurint - kitoks.
O ir pats kilimas lengvas, nestoras wub.gif
paieskok kokiam ebay, tikrai galima uz gera kaina gaut
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 02 21, 18:29)
Gyvooos tongue.gif kas savaite nusiperku nauju, gyvas ziedas nepakeis jokiu plastmasiu cool.gif
user posted image

Va jums kita siena:
user posted image
ir dar cia
user posted image

Gelytes wub.gif ir tie tavo baldeliai is Rivjeros cia puikiai isipaiso. O is kur pas tave minksta dalis? as vat kai tik iseinu is namu, vis po baldu pardes...aisku kiek ju cia VLN tera, bet as vis ratais suku, ir zinot ka, 4 karta vaiksciodama po ta pacia vis ko nors nauja atrandu ko dar buvau nemacius rolleyes.gif
Tik busiu nepopuliari, man tas angeliukas nelabai.. bet cia mano nuomone, as tiesiog nemegstu tokiu daiktu. Pas save nedeciau, bet cia jau tavo namai ir tavo vizija 4u.gif
Atsakyti
Liniuxxx grazu wub.gif kai uzdesi apvadus virsuj ir grindjuostes bus isvis pasaka. Angeliukas tupi laukia gal kol i kiema gales kraustytis? biggrin.gif

O dar klausimas - rozes su tulpem "nesipyksta" ? kazkaip nuo senu laiku atsimenu nemerkdavom i viena vaza roziu ir tulpiu atseit susipyks ir nuvys g.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 21, 16:38)
Atprask kabineitis prie kiekvieno zmogaus, jau per daug cool.gif

del sito drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip, baldai is rivjeros, kampas -is nemuno baldu centro ax.gif

Del angeliuko, tai jis savo pastovios vietos namuose dar nera atrades, tai ir sedineja laisvom pakampem biggrin.gif

O va del geliu, tai mitas -pas mane jos kuo puikiausiai draugauja vienoj vazoj biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 02 21, 19:32)
cia baldai is rivjeros?
Papildyta:
sitas geresnis
http://www.carpetvis...4-Ziegler.html#

man apzkritai ziegler kilimai patinka, jie toki silko blizgesi turi: is vienos puses ziurint vienoks rastas, o is kitos puses ziurint - kitoks.
O ir pats kilimas lengvas, nestoras  wub.gif
paieskok kokiam ebay, tikrai galima uz gera kaina gaut

Na, anas man su parsiuntimu pigiau kainuotu, nei tavo parodytas smile.gif Zinau, apie tavo minti, del kilimo-investicijos, bet manes tai nedomina smile.gif
Siaip man taviskio nei rastas, nei spalvos netinka, nors ir patinka mirksiukas.gif Jei vertinciau kilima tik pagal rastus, tai graziausi man tikrai atrodo ne taip, kaip mano idetas. Bet ieskau ne tik patinkancio, bet ir tinkancio smile.gif mirksiukas.gif Tai vat is labiausiai tinkanciu, sis labai patiko biggrin.gif Tik teks kitur ieskoti kazko panasaus, nes sitas man abejoniu kelia del rudos spalvos, kazkaip baisu, kad jos gali cia buti per daug, tai va pasigrozejau ir zinau bent jau ko labiausiai noreciau, gal kada ir rasiu kazka panasaus smile.gif

QUOTE(daffni @ 2012 02 21, 19:55)
Tik busiu nepopuliari, man tas angeliukas nelabai.. bet cia mano nuomone, as tiesiog nemegstu tokiu daiktu. Pas save nedeciau, bet cia jau tavo namai ir tavo vizija 4u.gif

Ir as be angeliuku gyvenu ir nepasigendu kol kas. Bet pas Linuxxx jis man graziai zurisi. smile.gif Labiausiai man patiko ne tiek pats angeliukas, kiek jo vieta, labai sekmingai jis man ten itupdytas, tarsi su prasme.
Atsakyti

Vilnietes, gal kas ka nors gero, blogo galit pasakyti apie sia firma prekiaujancia lubu apvadais A.Guscio privati firma"Diora", jie randasi Olandu g.6 PC Maxima IIa. Tapetu ir dazu studija jie turi Homestar firmos lubilius apvadus, gal kas pas juos pirkot noreciau atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 21, 21:23)
Na, anas man su parsiuntimu pigiau kainuotu, nei tavo parodytas  smile.gif  Zinau, apie tavo minti, del kilimo-investicijos, bet manes tai nedomina  smile.gif
Siaip man taviskio nei rastas, nei spalvos netinka, nors ir patinka  mirksiukas.gif 

o kokia jau ta mano mintis g.gif
idejau tik kaip pavyzdi, o sio audimo kilimu yra labai ivairiu spalvu ir rastu, taciau isskirtinis ju bruozas - naturaliai ramios spalvos wub.gif
jau supratau, kad tau netiktu isfahan tipo kilimas, todel ir nesiuliau tokio, nors jie atrodu super prabangiai wub.gif
Atsakyti