QUOTE(festina lente @ 2012 03 17, 19:40)
Man irgi sunkiai padaro staigmena, nes as gi ragana

Tai taviskis pasipirso? Lyg rasei,kad padovanojo ziedeli,tai maniau siaip kaip uzuomina tik.
Tokiu stambiu geliu as ir nemegstu. Geriau viena mazyte,negu viena didele man. Vyras daznai rozyte kokia nuperka. O as ir pati nusiperku,jei noriu
Maniskis turi galimybe,jei tik noretu,gryzti kartais kokiam savaitgaliui. Bet as nenoriu. Ir jis taip paciai galvoja. Ne del to,kad kainuoja daug,bet tiesiog nespetum pasidziaugti,butu tik stresas. Geriau palaukti ilgiau,bet ir kartu pabuti ilgiau.
As irgi ragana

Tai vyras vis sako
tylek kai raganaut pradedu
Na taip, jau
Taip pat mastau del susitikimu
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 03 18, 12:24)
Sveikos, merginos
Ir šiaip kažkokias keistas temas vystėm apie barzdos skutimąsi vyrams.
Man taip kaskart užmigt neišeina, apskritai aš nemėgstu kompiuterio į lovą neštis. Kadangi turiu šitą bėdą, tai man patarė bei pasiskaičiau patarimų, kad kompiuterio į lovą geriau nesinešti. Lova turi asocijuotis su atsipalaidavimu, o ekranas vis tiek skleidžia intensyvią šviesą, kažką veiki ir t.t. Bet kartais nusinešu, kai pavargus būnu arba būna šalta. Tada ir snaudulys apima su SB kalbantis.
Dėl mokslų, matyt, nesusikalbėjome. Pabaigiau aš Lietuvoj bakalaurą, bet pakeičiau specialybę, tai joje viską nuo nulio pradėjau

Oho, o kur Tu lėkei, jei ne paslaptis? Čia pas dabartinį?
Aš irgi galėčiau savaitgalį atskristi į Lietuvą. Bet nenoriu taip. Jei dar tėvai taip pat gyventų Vilniuje, tada galbūt. O dabar jei penktadienio vakarą atskrisčiau, tai susitikčiau su SB, o dar ir savo šeimą reiktų aplankyti, tai išeitų nei šis, nei tas. Nors persiplėšk. Ir niekur padoriai nepabūčiau. Tai man geriau rečiau, bet ilgesniam laikui atvykt, kad būtų daugiau laiko.
Mes irgi tokias temas pavystom

Ir apie naujas barzdaskutes - papasakoja jis man, kaip gerai veikia, kiek funkciju, kokia faina

Vyras tamsaus gymio, tai neleidziu skustis visiskai
plikai 
Arba sakau kokia "sukuosena" pasidaryti

Man nepatinka kai jis buna nusiskutes ir zandukiai kaip kudikio uzpkakaliukas sakau
Maniskis tik veliau aplanko tevelius, grizes buna su manimi, tai truputi pykstames del to su jo seima, kai zino, kad jis jau grizo

As pavargus bunu, sunku sedet, tai atsigulu i lova, kompo ekrana uztamsinu, kad nesviestu, ir kalbames vienas i kita ziuredami, isidedu baterija, kad nereiketu is lizdo isjunginet paskui ir lemputes nesvietu ir miegu su kompu, ryte vos pramerkus akis ir isijungt patogu gulint
Jis Lietuvoje buvo eilini karta trumpam kai susipazinom. Tada nutraukiau mokslus, jis tuo metu sportavo Rusijoje. Po kiek laiko grizom i Lt, bet jau metus laiko buvo kvieciamas i USA, kol galiausiai apsisprendem ir pasiryzom
QUOTE(Green tea* @ 2012 03 18, 13:45)
Sveikutės
Užsikasus su darbais, tai tik įlendu, paskaitau ką plepat ir toliau darbuojuos
Na ka, einu toliau prie darbų, tik kad atsibodo jau labai jie
As irgi siandien jau bandau daryt kazka, bet sunkiai sekasi..