Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(perla30* @ 2012 02 23, 10:01)
Ačiū  mirksiukas.gif , o kas jis per tepalas , reiks susirasti kokios info per  google.

Jei rasi tai man pranesk adresiuka, ar taip netycia jei uzsisakysi sau, tai as ir mamai paimciau.
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Ech, kaip gera iseiginiauti, po 9 dienu darbelio ax.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 23, 02:55)
O tai ko? Nedavalgai ar vaistų per daug? unsure.gif

Kartais nepaskaiciuoju blush2.gif Bet dazniausiai itariu del ilgo dozes g.gif

Praejusia savaitele buvau pas endo, tai ji man padidino ilgo doze vakarais, nes rytais kaip visada cukrai auksti schmoll.gif Tai dabar vietoje 16 vakare leidziuosi 20 o ryte kaip ir pries tai 10.

Deja tas ziuriu nelabai gelbeja, cukrus ryte vistiek aukstas. O kai pusryciams susileidziu daugiau trumpo, kad numust, tai po to uzhipuoju doh.gif doh.gif doh.gif Viena dienele bandziau leistis tik tikslia doze pusryciams, tai iki piet toks ir liko aukstas g.gif
Atsakyti
Pabandyk vakare, tuo pačiu metu, leistis 16vv ilgo ir kokius 4-6vv trumpo mirksiukas.gif Dabar, kol tau pradeda veikti ilgas, cukrus spėja pakilti pakankamai aukštai ir tie 16vv nebenumuša, jų per mažai. O kai leisies abu kartu, trumpas neleis pakilti cukrui, o ilgas paskui iki ryto gražiai palaikys bazę. Nebijok paeksperimentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 23 vasario 2012 - 13:37
Kam cekava,tai FB zenta rodau blush2.gif

Laba vakara 4u.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau jau. Man į tatuką panašus iš nosiuko, kad ir iš tolo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 02 23, 17:09)
Kam cekava,tai FB zenta rodau  blush2.gif

Nenorim mes to žento lotuliukas.gif , ale pasicekavinčiau jei žinočiau kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 23, 19:16)
Apžiūrėjau jau. Man į tatuką panašus iš nosiuko, kad ir iš tolo  ax.gif

Yra ir is arciau, tik tarp albumu atsirask mazojo mirksiukas.gif
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 23, 19:53)
Nenorim mes to žento  lotuliukas.gif , ale pasicekavinčiau jei žinočiau kur  biggrin.gif

Na jo, mums marciu reikes lotuliukas.gif Facebooke taves nera? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 02 23, 19:18)
Facebooke taves nera?  blink.gif  g.gif

Esu- Rasa Bružienė- pakviesi draugaut? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 23, 20:46)
Esu- Rasa Bružienė- pakviesi draugaut?  ax.gif

jAU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 23, 19:46)
pakviesi draugaut?  ax.gif

Tai kad ten toki koky dešimt blink.gif doh.gif Patvirtink storą - ten aš cool.gif
Atsakyti
Laba vakara,

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 23, 12:37)
Pabandyk vakare, tuo pačiu metu, leistis 16vv ilgo ir kokius 4-6vv trumpo mirksiukas.gif Dabar, kol tau pradeda veikti ilgas, cukrus spėja pakilti pakankamai aukštai ir tie 16vv nebenumuša, jų per mažai. O kai leisies abu kartu, trumpas neleis pakilti cukrui, o ilgas paskui iki ryto gražiai palaikys bazę. Nebijok paeksperimentuoti  mirksiukas.gif

O tuos 4-6vv trumpo cia pries miega nevalgant leistis g.gif Aciukas brangioji uz pamokymus, teks paeksperimentuoti ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Kamillota @ 2012 02 23, 16:09)
Kam cekava,tai FB zenta rodau  blush2.gif

Fainas, tas tamstos mazylis, ir tikrai i tamstos brangiausiaji panasu mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(rasiux- @ 2012 02 23, 18:46)
Esu- Rasa Bružienė- pakviesi draugaut?  ax.gif

O galima ir man prisijungti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas saldžiosios 4u.gif
Atsakyti